Spot Malı Telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Şnorket

Üye
    Konu Sahibi
Spot Malı Telefonlar
Arkadaşlar spot malı yani yurtdışından getirtilen telefonlar ne kadar güvenlidir? Uygun bir modeli almak istiyorum ama kararsızım :/ Kapanma sorunu var diyorlar ama tekrardan açtırılabiliyormuş ne kadar doğrudur?

mrmıhcan41

Üye
Bilade Bak şimdi. Yurt dışından gelen telefonların kapanma süresi vardır 20 Gün ' sana hatta msj gelir şu şu tarihte telefonunuz kapanır die. Sen sana verilen 20 gün içersinde Pasaportu'nu alığ "TİM" ( Türkcell iletişim merkezi ) ne gidersen onlar telenonun IMEI ' sini kaydediyorlar. 20 gün geçti diyelm gene açtırabiliyorsun ama sen TİM ' e gittikten 3 gün sonra açlyr. Pasaportum yok diyorsan Bazi telefon satan dükkanlar war. Böle telefonları kırıyorlar IMEI ' sini kayit mi ediyorlar ne onlardada yaptırabilirsin.

Yurt dışından Telefon almayi düşünüyorsan Orjinal olmasina dikkat etmeni isterm. Çünkü orda çakmalar çok. Bak ben Umreye gitmiştim Nokia c7 Türkiyede daha çıkmamıştı ben ordan aldım 400 TL ye. TİM ' e de gittim kaydettirttim pasaportuma Orjinal olduğunu nasil anlarim diyorsan

Nokia için : OVİ STORE ' warsa orjianldir
İ Phone için : APPLE STORE ' warsa orjinaldir Ve Bunların en kolay anlaşılırı BÜTÜN ORJİNAL TELEFONLAR ' TEK HATLIDIR !!!! Bunlara dikkat et. Eğer orjinal telefonsa Hiç tereddüt etmeden al her hangi bir sorun olmaz Telefonu arka kapağını açtığında IMEI ' no suna bak xxyyzz**xx die bi no çıkar "**" yani 7 ve 8. sayilari kontor et 00 ' sa öp elini başına koy En kaliteli telefon odur 00'dan 09 ' a gittikçe kalitesi düşer ama merak etme orjinaldir. sorun yaşamassn

Şnorket

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş cevabın için teşekkür ederim. Benim alcağım model samsung jet fiyatı 250tl. Bunlar galiba yurtdışından getirtiliyor kaçak yani. Bu da linki;

Bunlara ne kadar güven duyulabilir benim öğrenmek istediğim o aslında

mrmıhcan41

Üye
Telefon orjinal alıcaksan al. Ama bana sorarsan alma. Neden dersen
1. SAMSUNG APS' yok! Bu samsung aps'dan istediğin uygulamaları indirebilirsin Bi nevi OVİ ' veya ADROİD MARKET ' gibi.
2. Ben STAR KULLANDIM. Dokunmatiğine alşmştm resmen telefona bastıyoryrdm. Bizim şirkette bi eleman war. onun JET ' i war Dokunmatiği onun biraz daha ii ama bi C7 , N8 gibi değil. Ben JET'i elimde tuttum güzel telefon ama o fiyata göre süper.
Not : SAMSUNG APS ' ı sonradan yükleyebilirsin sana yardımcı olurum. Bence o fiyata müthiş.

Bak telefonu satan adamı ara Deki IMEI ' si kayıtlımı die sor KAyitli değilse pasaportunu al TİM' e git Pasaportun yoksa MAkinesi olan telefoncular war. onlar hallediyor TELEFON GÜZEL ALABİLİRSİN SORUN OLMASİN İÇİNDE BEN İNCELEDİM EĞER ADAMİN GİRDİĞİ BİLGİLER DOĞRUYSA HEMEN AL ! ! ! ! !

Şnorket

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yarın adamı arayıp bi konuşucam eğer doğruysa sipariş vericem. Pasaportum felan da yok :D Alıp hemen bi telefoncuya götürüp hallederim inşallh öyle sorun çıkmaz. yardım için teşekkürler

mrmıhcan41

Üye
Bak büyük ihtimal imei kayitli değildir. ama gene sor kayitliysa direk tam simi kullan keyfine bak. ama imei kayitlı değilse uğraşcan bak gidipte atiyrm GENPA , KVK ya sorma İMEİ kırıyomusnuz die aman :D söliyimde ben pasaj içindeki tel ciler yapar genlellikle imei yi kırdıktan sonra sakın verdiğim linke girip imei kontrol ettme o imei de gider gerçi sene 2011 bu olay kalkmiş olabilir ama dene istersen Olmadi git birinden pasaport bul süresi dolmamş götür pasaport sahibini tim e imzalasn H.o Güle güle kullan hade By Şimdide n HO.

gnsba1996

Üye
Merhaba arkadaşım bende 2 gün çnce aldım Jeti Bu kadar güzel bir telefonu bu fiyatlara almak Çok hoş benim kide imeisi farklı ancak kayıtlı 2 yıl kapanmaya karşı garantili eğer istersen sana satıcıyı söyliyebilirim alırsan Turkcell wap ayarlarını yapmanada yardımcı olabilirim .İStersen kazasker tarafında İmei satan yerler var suya düşmüşlerin falan imesini alıyolar Ordan Bi S8000 İmeisi alabilirsin sanırsam 35 Tl Gibi bişi.Şimdiden hayırlı olsun İstersen yardımcı olablirim

Üst Alt