spiderman 4 -----------------------

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pervert-36

pervert-36

Üye
    Konu Sahibi
spiderman 4 -----------------------
:coold:

Sony seriyi taze bir kan ile devam ettirecek bir hikaye için sürdürdüğü senarist arayışını nihayet sona erdirdi. Görüşülen çok sayıda senaristin arasından Spider-Man 4 filminin senaryosunu yazması için James Vanderbilt ile anlaşıldı. David Fincher'în yönettiği Zodiac filminin senaryosunu yazmış olan Venderbilt şu anda da X-Men Origins: Wolverine senaryosu ile DC'nin Vertigo grubunda yayınlanmış olan Losers çizgi romanının sinema uyarlaması senaryosu üzerinde çalışmakta. Vanderbilt'in seçilmesindeki en önemli etkenin özel efekt ağırlıklı değil de karakterlere odaklanan bir hikayeyi ön plana çıkartıyor oluşu olduğu söylenilmekte.

Spider-Man 3 her ne kadar serinin en büyük gişe hasılatını sağlamış film olsa da filmde kısa süreye çok sayıda karakter sığdırılmaya çalışması ve özellikle Venom'un çok kısa gözüküyor oluşu nedeni ile eleştiriler almıştı. Söylentilere göre serinin dördüncü filminde aynı hata yinelenmemeye çalışılacak.

Laura Ziskin'in gene yapımcılığı üstleneceği filme yönetmen Sam Raimi ve başrol oyuncuları Tobey Maguire ile Kirsten Dunst üçlüsünün geri dönüp dönmeyeceği şu an için belirsiz fakat Tobey Maguire ve Kirsten Dunst sadece yönetmen koltuğuna Sam Raimi yeniden gelirse döneceklerini defalarca açıkladılar. Raimi dördüncü filmin de yönetmenliğine oturursa film üzerinde çok daha fazla kontrol istemekte.

Yönetmen Sam Raimi'nin dördüncü filmin de başında yeralıp yeralmayacağı hala belirsiz olsa da film ile yakından alakalı. Raimi şunları söylemekte: ''Şu anda yapımcı stüdyo Sony yeni senaristler ile toplantılar ayarlayıp deneyerek Spider-Man serisine taze bir yaklaşım ve yeni bir hikaye oluşturmaya çalışmakta. Yapımcılar Avi Arad, Laura Ziksin ve Amy Pascal ile toplantılarda bulundum. Farklı yazarlar gelip gidiyor ve Spider-Man’in bu aşamadan sonra ne yöne gidebileceğine dair farklı hikayeler ortaya atılıyor.













 
  • Beğen
Tepkiler: mlhflz


pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ben çok seviyorum :)
senaryo çok iyi olacak kesin
 

mlhflz

Üye
elnze sağlık saoLun
 
victory_nero

victory_nero

Üye
Bu adam varsa senaryo süper olacaktır kesin zodiac filmini izlemiştim süper bir filmdi.Spiderman dicek yok zaten.Merakla bekliyorum:oke:
 
Lina_TR

Lina_TR

Üye
Fragman

 
Lina_TR

Lina_TR

Üye
:ehe doğru
 
oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
En kısa zamanda oyunu da çıkar :)
 
rapman

rapman

Üye
film güzel olacak sanırsam çekimleri 2008'de başladı.2011'de bitecek öyle görünüyor.
ayrıca evet oyununu da yapacaklardır kesin ama spiderman'ın oyunlarını çok güzel yapamıyorlar 4'ün oyununu inşallah güzel yaparlar..
 

Sehzade

Üye
ben spiderman 3 üde begenmedm bu arada yukarıdaki fragman orjinal deil bu arada ironman 2 cekiliyor soylentileride var:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt