Zack Snyder, Batman vs Superman Filmi Hakkında Konuştu

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Zack Snyder, Batman vs Superman Filmi Hakkında Konuştu
Oyuncu tercihleri ile topa tutulan yönetmen Zack Snyder ilk kez filmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Çizgi roman dünyasının iki efsanesini aynı filmde buluşturacak olan Batman vs Superman ya da bir diğer adı ile Man of Steel'in çekimleri çok yakında başlıyor. Filmin yönetmeni Zack Snyder ise proje hakkında ilk kez LA Times'a konuştu. Bir aylık bir süreç içerisinde çekimlere başlanacağını belirten yönetmen, iki ayrı kahramanı aynı evrende buluşturmanın heyecanı içinde olduğunu ve bunun ulaşılması zor bir fırsat olduğunu söyledi.

Ben Affleck ve Gal Gadot (Wonder Woman) gibi oyuncu seçimleri ile oldukça sert eleştirilen alan Batman vs Superman filmi için "materyali biz biliyoruz" diyen isim, tercih edilen kişilerin hikayeye kusursuz bir biçimde uyduğunu dile getiriyor. Yeni ve taze bir hikaye sunmak istiyoruz diyen Zack Snyder, işin rizikosunu bildiğini ve kahramanların orijinlerine sadık kalacaklarını da müjdeliyor.

Büyük tartışma yaratan Jesse Eisenberg hakkında açıklamada bulunan yönetmen, aktörün Lex Luthor karakteri için doğru bir seçim olduğunu söylerken, oyuncunun Oscar'a aday olduğunu da hatırlatıyor. Filmde Batman'i Ben Affleck, Superman'i ise Henry Cavill canlandırıyor. Bakalım bu büyük tartışmanın neticesinde ortaya nasıl bir iş çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: sehabe2

sehabe2

sehabe2

Üye
man of steel mi.
iyide bu film yayınlanmadı mı ki.

sehabe2

sehabe2

Üye
ufak bi göz gezdirdim.
bu film gişeleri yıkar geçer.

lakin.
batman rolünde ben affleckin,lex luthor u eisenbergin canlandıracağı bi film hayal kırıklığı benim için.
oysaki ilk basta nasıl da heyecan yaptıydım.christian bale yi izlemeyeceksek batman in ne anlamı var arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: azattt
azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
ufak bi göz gezdirdim.
bu film gişeleri yıkar geçer.

lakin.
batman rolünde ben affleckin,lex luthor u eisenbergin canlandıracağı bi film hayal kırıklığı benim için.
oysaki ilk basta nasıl da heyecan yaptıydım.christian bale yi izlemeyeceksek batman in ne anlamı var arkadaş.
doğru son batman üçlemesinde Christian Bale ile Batman karakteri çok iyi olmuştu. Ben Affleck'in nasıl bi oyunculuk sergileyeceği muamma. çoğu kişi buna karşı çıkıp kampanya başlattığını haberlerde okumuştum :)

• Beğen
sehabe2

sehabe2

Üye
doğru son batman üçlemesinde Christian Bale ile Batman karakteri çok iyi olmuştu. Ben Affleck'in nasıl bi oyunculuk sergileyeceği muamma. çoğu kişi buna karşı çıkıp kampanya başlattığını haberlerde okumuştum :)

yalnız şöyle bir durum daha var.
christian bale nin oynadığı batman karakteri dc comics evrenindeki gerçek batman değildi.
izlediyseniz eğer batman süper kahraman timinin taktiksel dehasıydı ve tüm süper kahramanların zayıf yönlerini bilip tek başına dağıtmıştı tüm takımı.
bizim bildiğimiz christian bale batmani ise zayıf karakterli ve güçsüz bir tiplemeydi.düşmanından çok kendisiyle savaşan birini canlandırmıştı aktör.
yani bi açıdan adamların farklı bir batman seçmeleri mantıklı.zaten chritian bale de batman rolünü bıraktığını açıklamış.

• Beğen
azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
yalnız şöyle bir durum daha var.
christian bale nin oynadığı batman karakteri dc comics evrenindeki gerçek batman değildi.
izlediyseniz eğer batman süper kahraman timinin taktiksel dehasıydı ve tüm süper kahramanların zayıf yönlerini bilip tek başına dağıtmıştı tüm takımı.
bizim bildiğimiz christian bale batmani ise zayıf karakterli ve güçsüz bir tiplemeydi.düşmanından çok kendisiyle savaşan birini canlandırmıştı aktör.
yani bi açıdan adamların farklı bir batman seçmeleri mantıklı.zaten chritian bale de batman rolünü bıraktığını açıklamış.
Evet çok haklısın o konuda. batman rolünü bıraktığını açıkladı Kendisinin yeterince bu rolü yaptığını başkalarının bu rolde olmasını istemişti.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Untitled Superman-Batman Project (2016)

• Beğen
azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior

adler03

Üye
Zaten Batman üçlemesinin sonuncusunda Batman'in kimliği ortaya çıkmıştı.Artık bu yüzden maskesi düşen bir kahramanın olduğu bir serinin devamının gelmesi düşünülemez.Bu durumda Nolan'ın Batman'i sona ermiş oluyor.Bundan sonra farklı bir Batman serisi gelir mi görmek lazım.Yine de Nolan'ın gerçekçi bir şekilde işlediği Batman filmleri öncekilerin yavanlığından,sıradanlığından uzak kalmayı başarmış.

• Beğen

Üst Alt