SpbTV v.1.1.195 S60v5 Iptv (100 kanal 100% calisiyor)

Sponsorlu Bağlantılar

tween2005

Üye
2 tane sis dosyası var hangisini kuracağız? n97 benim tlfm...SpbTV.v.1.1.195.S60v3.SymbianOS9.x.sis olanını kurdum ben diğerinide kuracakmıyız?

karakafa81

karakafa81

Üye
    Konu Sahibi
2 tane sis dosyası var hangisini kuracağız? n97 benim tlfm...SpbTV.v.1.1.195.S60v3.SymbianOS9.x.sis olanını kurdum ben diğerinide kuracakmıyız?

hangisini istersen onu kur 1.1,195 e sifre vereceksin öbür versiyon ise eski versiyon ve ilacli sifre istemez ama zaten sifrede paketin icinde mevcut hayirli olsun iyi tv izlemeler:bye2:

seziii

Üye
indirdik pr güzel ama ses çıkmıyo yardım
:oke:

h9llb0y

Üye
slmlar; 10 numara bi program. tskler. şöyle bir durumvar yeni versiyonunu yüklediğimde ekstra bir iki kanal daha eklendi ok..lakin ilginçtir ses yok..bu tip bir prob. ile karşılaşan var mıdır?

Tskler.

--------------- Ekleme ---------------

ses prob. konusunda silip yükleme, yada sertifikalyıp yeniden yükleme işe yaramadı.

karakafa81

karakafa81

Üye
    Konu Sahibi
slmlar; 10 numara bi program. tskler. şöyle bir durumvar yeni versiyonunu yüklediğimde ekstra bir iki kanal daha eklendi ok..lakin ilginçtir ses yok..bu tip bir prob. ile karşılaşan var mıdır?

Tskler.

ses prob. konusunda silip yükleme, yada sertifikalyıp yeniden yükleme işe yaramadı.
Dili almanca yap ozaman olmasi lazim
programı kurarken dil seçeneğini almanca yapın

coskun_silistra

Üye
görüntü var ses yok lütfen yardımm

gadderim

Üye
Sağol kardeş eline sağlık

Utku

Utku

Üye
saol

eray19071907

Üye
hocam yanlız ses gelmiyor nden olabilir

nettech

Üye
Ewet krulm da almanca yaptım ama bendede ses cıkmıyor 5800

guero

guero

Üye
Ya Bi Arkadaşımız Türkçe olanını paylaşmıştı sitede var ama konu linkini bulamadım neywe işte onda ses problemi yok gayet iyy çalışıyor.

Rocker84

Rocker84

Üye
5800 da denedim çalışıyor..****** de sonra wireless tan yeni versiyonunu indirip programın üstüne kurdum kaldı benimde..ancak bazı kanallarda ses çıkmıyor onu çözemedim..bizimkilerde sorun yok ama :)

sejfidin

Üye
arkadaslar kanal seyederken ses alamıyorum, sorun nedir acaba???????????

Utku

Utku

Üye
spb tv ses ver:ehe

veriyorum aaa..

caglarozer

Üye
arkadaşlar hata veriyor yanlızca yükledim dil seçenegi olarak ingilizce seçtim türkce olmadığı için 1-2 dk beklememi istedi %100 oldu fakat alt kısımda bir uyarı veriyor.Authorization suucceeded.press ''ok'' to contiune using the program şelinde yardımcı olursanız sevinirim

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylasim tesekkürler

Güzel paylasim tesekkürler.

dewr83

Üye
ya telefonu ilk aldıgımda kurmustum gayette gusel calısıyordu.. gecen format attım falan filan hafıza kartındaydı .. şimdi baştan yükleyim dioum ama yukledikten sonra acılıp kapanıyor programdan atıyor.. lisansladım falan gene bişi farketmio.. keyde giremioum attıgı için.. tel n97 mini

serhat_dogfb

Üye
ya telefonu ilk ald1g1mda kurmustum gayette gusel cal1s1yordu.. gecen format att1m falan filan haf1za kart1ndayd1 .. _imdi ba_tan yükleyim dioum ama yukledikten sonra ac1l1p kapan1yor programdan at1yor.. lisanslad1m falan gene bi_i farketmio.. keyde giremioum att1g1 için.. tel n97 mini

Ayni problem bndede var onceden sorunsuz izliyodum format attm simdi acilinca 1 sn snra kapaniyor... E63

Üst Alt