[SPB] SPB Shell 3D v1.2.2505 Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

arnawut34

Üye
nokia 500 için uyumlu değil galiba yükleniyor fakat açılmıyor

Knight43

Knight43

Üye
bildiğimiz 3d olan mı bu?:aha:Yükledikten sonra aktivasyon istiyordu ve ingilizce; 'Aktivasyon başarısız! İnternet bağlantınızı kontrol edin.' diyordu.:off:bi türlü kırabilen çıkmamıştı.:off: Bakalım deniyorum eğer olduysa bir ilki başarmışsın gibi birşey olacak.:aha: Gerçekten satın almayı bile düşündüğüm bi program.:hmmm15 dolar fiyat etiketli bir yazılım bu. Gerçekten hızır gibisin.:alkis İnşallah çalışır.Eline emeğine sağlık.:tşk::op:

- - - Eklendi - - -

Aga Allah razı olsun çalıştı.ya bu beğen butonuna birden fazla basılamıyo mu yaa bin kere basasım var teşekkürler:op::op::op::tşk::tşk::alkis

• Beğen
Tepkiler: nefertiti_ali ve noss_bar
apo307

apo307

Üye
Gerçekten sana helal olsun kardeş.Biz bu programı ne zamandır bekliyoduk.Bunuda yaptın ya gerçekten süpersin.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
arslanla

arslanla

Üye
:tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gerçekten sana helal olsun kardeş.Biz bu programı ne zamandır bekliyoduk.Bunuda yaptın ya gerçekten süpersin.
Ben sadece türkçe çeviri yapıp güzel temiz birşekilde paylaştım. :)

• Beğen
Tepkiler: nefertiti_ali
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bildiğimiz 3d olan mı bu?:aha:Yükledikten sonra aktivasyon istiyordu ve ingilizce; 'Aktivasyon başarısız! İnternet bağlantınızı kontrol edin.' diyordu.:off:bi türlü kırabilen çıkmamıştı.:off: Bakalım deniyorum eğer olduysa bir ilki başarmışsın gibi birşey olacak.:aha: Gerçekten satın almayı bile düşündüğüm bi program.:hmmm15 dolar fiyat etiketli bir yazılım bu. Gerçekten hızır gibisin.:alkis İnşallah çalışır.Eline emeğine sağlık.:tşk::op:

- - - Eklendi - - -

Aga Allah razı olsun çalıştı.ya bu beğen butonuna birden fazla basılamıyo mu yaa bin kere basasım var teşekkürler:op::op::op::tşk::tşk::alkis
Uygulama kırık değil orjinal sadece k.e-y uyumlu o kadar yalnız sağlam uygulama yapmış yapımcı üzerinde bir bit bile oynanmasına izin vermiyor veriyorda kurulmuyor illa sertifkalı olması lazım ee o zaman madem öyle benden de böyle ayıretttteennnn güncelleme sis i gelsin dedim o zaman yedi :)

• Beğen
Tepkiler: nefertiti_ali
muzo27

muzo27

Üye
:tşk: emeğine sağlık

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

CABBAR

CABBAR

Üye
Daha dün ıngilizce olanı yüklemiştim emeğine sağlık abi

- - - Eklendi - - -

Sadece türkçe dili indirip yüklesem olur mu ki üstüne ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
CABBAR

CABBAR

Üye
Oluyormuş :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
e yazdık ya konuya olan direk dil kursun diye :)

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
e yazdık ya konuya olan direk dil kursun diye :)

Okumadım ki abi ama bişey soracağım. Whatsapptan mesaj gelince ekranda görünmüyor mesaj geldiği uyarısı. Nasıl çözebiliriz fikrin var mı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fikrim yok

• Beğen
kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Teşekkürler Usta elinize Sağlık

noss_bar