yaren_dede
Üye
Türkçe dil paketini yükleyemedim yükleyince dosya silinemiyor diyor ne yapmalıyım
uygulamayı kapatıp öyle yükle
Türkçe dil paketini yükleyemedim yükleyince dosya silinemiyor diyor ne yapmalıyım
Yükledikten sonra aktivasyon istiyordu ve ingilizce; 'Aktivasyon başarısız! İnternet bağlantınızı kontrol edin.' diyordu.
bi türlü kırabilen çıkmamıştı.
Bakalım deniyorum eğer olduysa bir ilki başarmışsın gibi birşey olacak.
Gerçekten satın almayı bile düşündüğüm bi program.
15 dolar fiyat etiketli bir yazılım bu. Gerçekten hızır gibisin.
İnşallah çalışır.Eline emeğine sağlık.

Ben sadece türkçe çeviri yapıp güzel temiz birşekilde paylaştım.Gerçekten sana helal olsun kardeş.Biz bu programı ne zamandır bekliyoduk.Bunuda yaptın ya gerçekten süpersin.

Uygulama kırık değil orjinal sadece k.e-y uyumlu o kadar yalnız sağlam uygulama yapmış yapımcı üzerinde bir bit bile oynanmasına izin vermiyor veriyorda kurulmuyor illa sertifkalı olması lazım ee o zaman madem öyle benden de böyle ayıretttteennnn güncelleme sis i gelsin dedim o zaman yedibildiğimiz 3d olan mı bu?Yükledikten sonra aktivasyon istiyordu ve ingilizce; 'Aktivasyon başarısız! İnternet bağlantınızı kontrol edin.' diyordu.
bi türlü kırabilen çıkmamıştı.
Bakalım deniyorum eğer olduysa bir ilki başarmışsın gibi birşey olacak.
Gerçekten satın almayı bile düşündüğüm bi program.
15 dolar fiyat etiketli bir yazılım bu. Gerçekten hızır gibisin.
İnşallah çalışır.Eline emeğine sağlık.
- - - Eklendi - - -
Aga Allah razı olsun çalıştı.ya bu beğen butonuna birden fazla basılamıyo mu yaa bin kere basasım var teşekkürler![]()

e yazdık ya konuya olan direk dil kursun diye![]()