SPB Shell 3D Symbian sürümü Satışa sunuldu..

Sponsorlu Bağlantılar

mesut1979

Üye
valla kimseye tavsiye etmem paraniza yazik bende ilk ciktigi zamanda aldim pisman oldum belle kat kat daha iyi.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
evet katılıyorum belle daha iiyii. ama insanlık hali merak ediyor insan :)

ayto.35

Üye
SPB'nin sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Programı daha fazla geliştirmelerini istiyorsanız c-rack beklemek yerine satın almanızı tavsiye ederim.

Henüz Ovi Store üzerinden satışa sunulmadı o da yakındır.

arkadaşlar ben tam sürümünü buldum kuruluyor ama görsellik videodaki gibi degil 3d kuresel videodaki gibi yapmak için ne lazım

cyber

cyber

Üye
Nerden buldun bizde yükleyelim

esatgelmedi

Üye
arkadaşlar ben tam sürümünü buldum kuruluyor ama görsellik videodaki gibi degil 3d kuresel videodaki gibi yapmak için ne lazım
sen eski sürümünü bulmuşsundur. o zaten forumda var. bunu kıran çıkmadı daha. adamlar ne yaptıysa kırılmadı bir türlü. ama tavsiye etmiyorum. ben aldım ama pişman oldum belle kadar kullanışlı değil.

ayto.35

Üye
sana msn den atayım istersen

---------- Eklendi @ 15:59:38 ---------- Yazıldı @ 15:57:32 ----------

son sürümünüde yükledim 3,5 sono944 olanı ama yine degişmiyor video daki gibi kuresel cıkmıyor küresel var ama dedim ya vidodaki gibi degil

cyber

cyber

Üye
Bana pmden link atar mısın

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sendeki 3d surum degil kardes.

KxTR79

KxTR79

Üye
bundan bı oncekı bana berbat geldı 5 snye dayanamadm:)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
inş yakın zamanda hacklerler :)

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
:ehe

ereks

Üye
ya arkadasl ar symbıan belle ıcın olnanı yokmu bununn ya ne olr bı yardımm admın ben yukledm gercı ama sıfre soruyoo o da bende yokk lutfenn yardım sıfre warsa gonderırsenıs sevınırımm sımdıden tesekkurlerrr

- - - Eklendi - - -

ya arkadasl ar symbıan belle ıcın olnanı yokmu bununn ya ne olr bı yardımm admın ben yukledm gercı ama sıfre soruyoo o da bende yokk lutfenn yardım sıfre warsa gonderırsenıs sevınırımm sımdıden tesekkurlerrr

- - - Eklendi - - -

ne alaka yane ne yapalım deneme surumu barı werseler hıc yoktan denmer alıp almayaqcagımısa karar werırızz ben cok uygulama aldım ama hıc bı cacık yok sonrasında yane anlıycan paralar bosa gıttıı hep
sıfre olan waarsa were bılırse versın vermesswe canı saolsunn yapcak bısı yok

MücahitTokgöz

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ne alaka yane ne yapalım deneme surumu barı werseler hıc yoktan denmer alıp almayaqcagımısa karar werırızz ben cok uygulama aldım ama hıc bı cacık yok sonrasında yane anlıycan paralar bosa gıttıı hep
sıfre olan waarsa were bılırse versın vermesswe canı saolsunn yapcak bısı yok

1.si Dediklerinin 3 te 2 sini anca anladım şu yazdklarını bide sen oku öyle yaz.
2.Şu konuları artık hortlatmayın ! :off:

Soruna gelincede şifre verince olmuyor.
Symbian için olanıda var.
Gördüğün gibide deneme sürümü yok.
Ve videolara bakıp nasıl bişi olup olmadığını anlarsın ona göre alırsın.

Üst Alt