Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SPB Shell 3D Symbian sürümü Satışa sunuldu..
Sponsorlu Bağlantılar
mesut1979
Üye
valla kimseye tavsiye etmem paraniza yazik bende ilk ciktigi zamanda aldim pisman oldum belle kat kat daha iyi.
ultraslan_66
Üye
evet katılıyorum belle daha iiyii. ama insanlık hali merak ediyor insan
sen eski sürümünü bulmuşsundur. o zaten forumda var. bunu kıran çıkmadı daha. adamlar ne yaptıysa kırılmadı bir türlü. ama tavsiye etmiyorum. ben aldım ama pişman oldum belle kadar kullanışlı değil.
kardeş haklısın ama androide günde ücretsiz kaç uygulama çıkıyor onuda düşün
ereks
Üye
ya arkadasl ar symbıan belle ıcın olnanı yokmu bununn ya ne olr bı yardımm admın ben yukledm gercı ama sıfre soruyoo o da bende yokk lutfenn yardım sıfre warsa gonderırsenıs sevınırımm sımdıden tesekkurlerrr
- - - Eklendi - - -
ya arkadasl ar symbıan belle ıcın olnanı yokmu bununn ya ne olr bı yardımm admın ben yukledm gercı ama sıfre soruyoo o da bende yokk lutfenn yardım sıfre warsa gonderırsenıs sevınırımm sımdıden tesekkurlerrr
- - - Eklendi - - -
ne alaka yane ne yapalım deneme surumu barı werseler hıc yoktan denmer alıp almayaqcagımısa karar werırızz ben cok uygulama aldım ama hıc bı cacık yok sonrasında yane anlıycan paralar bosa gıttıı hep
sıfre olan waarsa were bılırse versın vermesswe canı saolsunn yapcak bısı yok
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
ne alaka yane ne yapalım deneme surumu barı werseler hıc yoktan denmer alıp almayaqcagımısa karar werırızz ben cok uygulama aldım ama hıc bı cacık yok sonrasında yane anlıycan paralar bosa gıttıı hep
sıfre olan waarsa were bılırse versın vermesswe canı saolsunn yapcak bısı yok
1.si Dediklerinin 3 te 2 sini anca anladım şu yazdklarını bide sen oku öyle yaz.
2.Şu konuları artık hortlatmayın !
Soruna gelincede şifre verince olmuyor.
Symbian için olanıda var.
Gördüğün gibide deneme sürümü yok.
Ve videolara bakıp nasıl bişi olup olmadığını anlarsın ona göre alırsın.