Bilgi için teşekkürler teğmenim Bende bu furyaya katılayım bari.
--------------- Ekleme ---------------
Evet bende kurdum.Yaptığım birkaç simge değişikliği doğal olarak orjinal haline döndü.Tabi yedek almıştım bu durum için.Nokia C6 temesıyla beraber güzel durdu.Eline sağlık Nadir.
Aşağıdaki linkten dosyayı indir ve yükle.Bu nokia c6 teması.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle bir ekrana sahip olmak için ise aşağıdaki rar dosyasını indirip bir klasöre açacak ve telefonunda spb mobile shell'i nereye kurduysan ordaki private\20028b16 klasörünün içine kopyalayacaksın.
dostum eline ssaglık proğramın son versiyonunu kullanıyorum hatta senin vermiş oldugum paketide yükledim. ama bu proğramın 5.0 versiyonun triali yokmu pyasada deneme ama clı onuda bir kullansak 5800xm var bende c6 fw li.
Bence 5.0 versiyonu 5800'da çalışmayacak.Symbian^3 için var ama Symbian OS9.4 için henüz bende rastlamadım.Herhalde biz bu 3.7.xxx serisine devam edeceğiz.Tabi ki temennim 5.0'ı kullanabilmek.
merhaba hocam asagidaki fotograftaki gibi bende o HTC marka telefonlardaki gibi hava durumu saat icine girmis degil bunu nasil yaptiniz? ben saat ustunde bir turlu sizinki gibi hava durumunu gosteren animasyonu ayarlayamadim.
asagida resimde gosterdigim gibi olmasini istiyorum ama olmuyor !!!!!!