SPB MobileShell v3.07.2.673 S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed Regged

spb mobil shell 5 symbian için yoktur android için vardır

eRdaL.

Üye
ben bi video izledim n8 de test ediliyordu program

kardeşim süper bu çok güzel ALLAH RAZI OLSUN

teşekkurler kardesım saglam paylaşım. son sürümünü (5.0) dört gözle bekleyecez artık.

Paylaşım için teşekkürler..yalnız ben bu programa bir türlü alışamadım,birkaç sefer kurup kaldırdım.

bu kodu nasıl gireceğim?

----------Eklendi @ 17:53:34 ---------- Yazıldı @ 17:48:58 ----------

bu yaptıklarını nasıl yaptığını söyler misin bu programa acemiyim de

abi bu acayip bişi ben de N8 hastasıyım ne olursa olsun N8 hiçbirşeye değişmem ... diyenlerdenim...

nokıa c7 de denedim süper tavsiye ederim

_ardaa

Üye
gerçektende çok güzel birşey fakat telefonu kapatıp açınca yüklenmesi rahat 5dk sürüyor telefonun kendi menüsü açılıyor önce sonra ekranda bir yükleniyor penceresi çıkıyor ve 5dk boyunca yükleniyor telefon kilitleniyor gibi sonra açılıyor, bu herkeste de böylemi yoksa bende mi var sadece bu sorun.

Silinen Üye 2148459

Kapalı Hesap

emeğine sağlık usta çok güzel olmuş teşakkürler

serinaga

Üye

Kesinlikle katılıyorum ...

----------Eklendi @ 00:09:05 ---------- Yazıldı @ 00:05:52 ----------

Aynen katılıyorum, hassasiyet inanılmaz fark ediyor. Proğramı kapatınca attan eşeğe binmiş gibi hissediyorum, bence süper ...

Cane®

Üye
üstat bir şey soracagım ben yukledım uygulamayı bıraz kullandım hosumada gıttı gerek kısayolları gerek gorunusu olsun bayagı guzel bır uygulama. fakat bı sorum olacak. bu programda ana ekranda sol taraftakı ksayola gırdıgımızde (bu yasamsıtılı yazan yere) oradakı uygulamalardan ıstemedıgımız kaldırıp yada degıstıremıomuyuz? ben bıraz karıstırdım bulamadım. yardımcı olabılırsenız sevınırım ılk defa kullanıyorum sbb shell programını

QRGN

Üye
eyvallah kardeş

Evet gerekirse kaldırabiliyorsun. Ayarlar sekmesinden girş ekranı sekmesine gir. Orada göreceksin

distakjo

Üye
ben bunu daha önce neden keşfetmedim ya? Harika bişeymiş bu saolun çok teşekkürler.