Spb Mobile Shell v3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

aslann94

Üye
Eğer simgeler ve tema tam olmadıysa konuda da yazıyo ama şunu tekrar okuyup uygulayın..

Arkadaşlar bu paketi uygulayabilmek için yapmanız gerek birkaç işlem var.Aşağıya madde madde yazdım.Sırasıyla yaptıktan sonra keyifle kullanabilirsiniz.Pakete ait resimler kendi telefonumdandır.Zaten görünce anlayacaksınız :)

<<< Görsel Paketi İçin Yapılması Gerekenler>>>

1) Spb Mobile Shell'i kapatın.

2) Sistem ve gizli dosyalara erişim sağlayan X-plore veya benzeri bir programı açın.(X-plore forumda "Sistem Araçları" başlığı altında mevcuttur)

3) C: sürücüsü içerisindeki "System" klasörüne girip oradan da "Apps" klasörüne giriyoruz.Bu klasör içindeSpbShell_20028b16.reg adlı bir dosya var.Bu dosyayı siliyoruz.Dosya yoluC:\System\Apps\SpbShell_20028b16.reg şeklindedir.

4) E: sürücüsü içerisindeki "Private" klasörüne girip oradan da "20028b16" klasörüne giriyoruz.Bu klasör içinde deSpbShellbackup.reg adlı bir dosya var.Bu dosyayı da siliyoruz.Dosya yoluE:\Private\20028b16\SpbShellbackup.reg şeklindedir.(Not: Programı telefon hafızasına kuranlar bu klasörü C: sürücüsü içerisinde arasınlar.Eğer bu klasöre program vasıtası ile ulaşamıyorsanız telefonunuzu "Depolama" modunda bilgisayara bağlayınız)

5) Aşağıdaki linkten indirdiğimiz dosyayı açıyoruz.Her zamanki gibi Spbshell klasörünü Diğer(Others) klasörü içine klasör ile birlikte kopyalıyoruz.

6) Spb Mobile Shell'i açıyoruz.Program ayarları sıfırlandığından yeniden tescillenmesi gerekmektedir.Bu sebeple verdiğim bu tescil kodu ile programı sınırsız hale getiriniz.Tescil Kodu : "8C5C-84Q8-DJTC"

Yukarıdaki işlemler sıra ile yaparsanız aşağıdaki görüntülere ulaşmanız an meselesidir.İyi günlerde kullanın.

Bu paket ve bundan sonra paylaştığım tüm paketler için yukarıdaki adımları harfiyen uygulamanız gerekmektedir.

genciletisimci

genciletisimci

Üye
o işlemi de uyguladım ama net bi sonuç alamadım görsel paket eksik yüklendi yine :(

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
2 adet yeni Görsel Paket konu başlığına eklenmiştir.Güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: genciletisimci
genciletisimci

genciletisimci

Üye
paketleri kullanamıyorum:( yardım edecek kimse yok mu. Aldığım uyarıyı söyledim ama kimse ilgilenmiyor galiba :(

TrBelle

TrBelle

Üye
arkadaşom çok önceden kurmussun belki hatırlamazsın ama yinede soruyım dedım : ben (others) diğerin içine atıyor ee sonra ?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşom çok önceden kurmussun belki hatırlamazsın ama yinede soruyım dedım : ben (others) diğerin içine atıyor ee sonra ?

O kadar :) klasörü olduğu gibi kopyala tamamdır

TrBelle

TrBelle

Üye
olmuyor ki sadece 2 tane var

esinnti

Üye
arkadaslar harfi harfine uyguladım eski dıs gorunumler uygulanamıyor gıbı bıse yazdı aynısı olmadı ne yapmam lazım

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eline sağlık bi denemek lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Dede

sahınsan

Üye
3d karusel arka planı siyahlık yerine resim koyuluyormu sanki biyerde görmüştüm

ynk67

ynk67

Üye
benim telde bahsettiğiniz reg dosyaları yok

salur38078

salur38078

Üye
öncelikle eline sağlık ben yüklemeyi yaptım skinlerde oldu ama rehberde kimse görünmüyo bi yardım etsen :bilmm daha doğrusu tel hafızasındakileri alıyo sim hafızasına nası geçirebilirim bunu

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
3d karusel arka planı siyahlık yerine resim koyuluyormu sanki biyerde görmüştüm
Bu versiyonda olmuyor.

benim telde bahsettiğiniz reg dosyaları yok
Telfonun diğer hafızalarını kontrol ediniz.

öncelikle eline sağlık ben yüklemeyi yaptım skinlerde oldu ama rehberde kimse görünmüyo bi yardım etsen :bilmm daha doğrusu tel hafızasındakileri alıyo sim hafızasına nası geçirebilirim bunu

Tüm rehberi telefon hafızasına kopyalamanız gerekmektedir.Sim hafizasını okumuyor.

ersantaran

Üye
teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Konuya 2 yeni görsel paket eklenmiştir.Güle güle kullanın.

Clavata.TR

Üye
Merhaba:

Ben Nokia N8 Kullanıyodm Slide Unlock vede Number Lock vardı şimdi Menüde iPhone oldu :D

iPhone :D

ts2000

ts2000

Üye
tşşekkürler harika bişey c6-01 oldu htc sanki çok iyi

Üst Alt