Spb Mobile Shell v3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

llakinll1

Üye
teşekkürler

kaptansharp

kaptansharp

Üye
Xplorer programını kuramadığım için (daha doğrusu benim telefon hackli olmadığı için artık kullanamıyorum) başka bir dosya yönetici programı kurdum(MobiXplorer 1.0). fakat 25. görsel paketin olduğu bölümde ayrı bir olay yapıyoruz ya işte orada ben takılıyorum.çünkü 'Private' dediğiniz dosyayı bulamıyorum aslına bakarsanız; ne '20028b16' yı ne SpbShellbackup.reg'i ne de Private'yi bulamıyorum. Depolama modu dediğiniz, ara kablosuyla beraber pc e bağlamak değil mi ? e onu da denedim öyle de gözükmüyor. Bir ben mi göremiyorum bu Private ve diğer dosyalar anlamadım ki :S Not: Telefonum C7

• Beğen
Tepkiler: Dede

metinoktaybeyaz

Üye
usta win phone 7 yada8 görsel paketini bılursan onuda eklesen çok güzl olur....

kaptansharp

kaptansharp

Üye
bi yardımcı olsanız?

edit: konuyu açtınız madem, yardımcı olun be kardeşim. Maduruz :s

• Beğen
kaptansharp

kaptansharp

Üye
arkadaşlar biraz ilgilenin şu konuyla ya.bu site eskiden böyle değildi :S

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Xplorer programını kuramadığım için (daha doğrusu benim telefon hackli olmadığı için artık kullanamıyorum) başka bir dosya yönetici programı kurdum(MobiXplorer 1.0). fakat 25. görsel paketin olduğu bölümde ayrı bir olay yapıyoruz ya işte orada ben takılıyorum.çünkü 'Private' dediğiniz dosyayı bulamıyorum aslına bakarsanız; ne '20028b16' yı neSpbShellbackup.reg'i ne de Private'yi bulamıyorum. Depolama modu dediğiniz, ara kablosuyla beraber pc e bağlamak değil mi ? e onu da denedim öyle de gözükmüyor. Bir ben mi göremiyorum bu Private ve diğer dosyalar anlamadım ki :S Not: Telefonum C7

Öncelikle telefonun hackli olmasına gerek yok.X-plore yükleyip kullanamıyorsan telefonu yığın mod ya da depolama modunda bilgisayara bağla.Bilgisayarın gizli dosya ve klasörleri gösterecek şekilde ayarlı olduğundan emin ol.Telefonunda 2 adet hafıza var yanılmıyorsam.Birisi gömülü hafıza kartı diğeri haricen takılabilen kart.Sen bu uygulamayı haricen taktığın (varsa tabi) hafıza kartına yükle.Görsel paket klasörünüde bu karta kopyala.Telefonu bağla ve deiklerimi aynen yap.C7 kullanıpta bunu başarabilenler var.Ben olmayan bir klasörü silin yada içine girin şunu silin/kopyalayın demem.Ben 5800 kullanıyordum.Herşeyi hafıza kartına attığım için böyle sorunlar olmuyordu.Dediklerimi aynen yap mutlaka çalışacaktır.

• Beğen
Tepkiler: kaptansharp
kaptansharp

kaptansharp

Üye

Öncelikle telefonun hackli olmasına gerek yok.X-plore yükleyip kullanamıyorsan telefonu yığın mod ya da depolama modunda bilgisayara bağla.Bilgisayarın gizli dosya ve klasörleri gösterecek şekilde ayarlı olduğundan emin ol.Telefonunda 2 adet hafıza var yanılmıyorsam.Birisi gömülü hafıza kartı diğeri haricen takılabilen kart.Sen bu uygulamayı haricen taktığın (varsa tabi) hafıza kartına yükle.Görsel paket klasörünüde bu karta kopyala.Telefonu bağla ve deiklerimi aynen yap.C7 kullanıpta bunu başarabilenler var.Ben olmayan bir klasörü silin yada içine girin şunu silin/kopyalayın demem.Ben 5800 kullanıyordum.Herşeyi hafıza kartına attığım için böyle sorunlar olmuyordu.Dediklerimi aynen yap mutlaka çalışacaktır.

teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

yok arkadaş ben bu lanet şeyi bi türlü yapamadım.Ya benim telefonumda sorun var yada bende sorun var, ve yapamıyorum.Dediğin herşeyi harfiyen yapıyorum ama ne 'Private' klasörünü ne de SpbShellbackup.reg' i bulamıyorum.E onları bulamadığım ve silemediğim içinde program hata veriyo ve attığım SpbShell dosyasındakileri göstermiyo.Bozuluyor yani program. O dediğin SpbShellbackup.reg 'i bulmak için başka bişey denemek lazım ama ne o.O ?

kaptansharp

kaptansharp

Üye

format mı atsam telefona acaba? bi yardımcı olurmusun rica etsem? başaramadım malesef

kaptansharp

kaptansharp

Üye

ben bu yüzden çok format attım hem telefona hem karta.

bu site eski günlerini arar olmuş.Bu ne kardeşim ? nasıl bi yorum bu ? ben senden yardımcı olmanı istiyorum, bi ton soru soruyorum sen tek soruma cevap veriyorsun. Bende biliyorm format atmayı , kesin çözümü ama sen bilgilisin diye ben senden başka alternatif yollar hakkında bilgi almaya çalışırken sen en kısa çözümü -ki onu da ben sunuyorum- söylüyorsun bana.HARBİ BİTMİŞ BU SİTE BEYLER..

seisa

Üye
bende yapıyorumda prıvate ye gelınce takılıyorum orayı acmam lazımda acılmıyor cunkı ıcı boş pc yede bagladım depolama yoluyla bu defada ordan prıvate gorunmuyor baska alternatıf yokmu dahh basit mumkunse resımlı olarak anlatsan kardes lütfen güzel biseye benzıyor yapamayan da cok resımlı olarak gosterkı yapamayanlarda yapsın şimdıden tskler

- - - Eklendi - - -

bende yapıyorumda prıvate ye gelınce takılıyorum orayı acmam lazımda acılmıyor cunkı ıcı boş pc yede bagladım depolama yoluyla bu defada ordan prıvate gorunmuyor baska alternatıf yokmu dahh basit mumkunse resımlı olarak anlatsan kardes lütfen güzel biseye benzıyor yapamayan da cok resımlı olarak gosterkı yapamayanlarda yapsın şimdıden tskler

kaptansharp

kaptansharp

Üye

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle haklısın kardeş !

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Resimli anlatim yapamam artık nokia kullanmıyorum. Nasıl yaptığımı tek tek yazdım. Kusura bakmayın arkadaşlar elimden birşey gelmiyor...

kaptansharp

kaptansharp

Üye
biri bize yardım etsin la :s biz niye yapamıyoruz.bizim mi telefonlarımızda sorun var :S format mı atmamız lazım? biri yardım etse de dualarımızı alsa ya la :s

srdrknk10

Üye
linkler kırık ama

• Beğen

emre_38

Üye
hocam bunları tema halinde uyarlama yapamaz mısınız hepsi çok güzel çalışmalar

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Konudaki tüm linkler yenilendi.Aksaklık için kusura bakmayın arkadaşlar.

Üst Alt