Kardeş bi tane de ana konu var şimdi o ikisi aynı mı ben anlamadım da bu Spb yi onda yorumlarda ani ışık kapanması falan oluyor yazmışlar bundada olur mu?
bENDE bir hata verdi. eski desteklenmeyen eski sürümden gibi bişi yazdı spbshel 3.7 ü de kurdum sonra görsel efekleri yükledim aynı hatayı verdi 3,8 i de yükledim aynı hatayı verdi.. acaba ilk önce 3,7 i yükleyip sonra 3,8 i mi yüklemem gerekiyor ve sonra görsel efekleri yüklemem mı gerekiyor N8 telefonum yardımınızı beklıyorum
Uygulamayı tamamen kaldırın.Uygulama ile alakalı hiçbir şey kalmasın telefonda.Sonra uygulamayı harici hafıza kartını kurup deneyin.Yanılmıyorsam telefonunda çift hafıza var.Dahili ve harici hafıza olarak.Telefon hafızasını kastetmiyorum ama dikkat et.
Teşekkür ederim.Bu görüntülere sahip olmak hiçte zor değil.Mesela 18. yada 13. paket için programı kurun, paket dosyasını zipten çıkarın ve gerekli yere kopyalayın tamamdır
Teşekkür ederim.Bu görüntülere sahip olmak hiçte zor değil.Mesela 18. yada 13. paket için programı kurun, paket dosyasını zipten çıkarın ve gerekli yere kopyalayın tamamdır