• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

SPB Mobile Shell 5.0: Android, Symbian ve Windows Mobile Kullanıcıları İçin Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SPB Mobile Shell 5.0: Android, Symbian ve Windows Mobile Kullanıcıları İçin Geliyor!
Şuan sadece Windows Mobile işletim sistemi kullanıcıları için geçerliliğini koruyan SPB Mobil Shell’ı, çok kısa bir süreç içerisinde Android ve Symbian işletim sistemi yüklü olan mobil cihazlarda da göreceğiz. Sosyal ağ siteleriyle tümleşik olarak çalışan uygulama sayesinde, arayüzünüzde 3D efektlerine sahip oluyorsunuz. 2010 yılının ikinci çeyreğinde yayınlanacak olan SPB Mobile Shell’ın 5.0 kod adlı sürümünün 30 Dolar karşılığında; Ovi Store, Android Market ve Windows Marketplace üzerinden ulaşabileceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: rudeboytr, ohorca53, Necmati ve 2 diğerleri

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu devirde böyle uygulamalara ğara verlmez. Benim şafsi fikrim bo .

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ikinci ceyrek:hmmm

viranufuk

viranufuk

Üye
2.çeyrek ne zamnn

marco2000

Üye
ikinci çeyreği bulmak için umarım işinize yarar :))

Aziz™

Aziz™

Üye
30 dolarmı bir uygulamaya verilirmi yahu:hmmm

kuscuomer

Üye
teşekkürler

gokhan_465426

Üye
neden bır ındırme lınkı yokkı ?

aliens

aliens

Üye
henüz çıkmadı. şu anki son sürüm 3.5.5

ungood20

ungood20

Üye
kullanmam doğrusu.
Symbian sosyal ağlara cok uzak bence.
Benzeri tema gibi bişey var symbiana

akasema

Üye
hocam şubatta çıkmış ama hiç bir yerde yükleme imkanı yok parayla da olsa bir yükleme linki yok mudur.slm

dmurtia

Üye
sanırım bu uygulama hala çıkmadı.bu uygulamanın nezaman çıkacağını bilen biri varmı ? muhteşem bir arayüz,videolarıda var internette ama ne zaman çıkacağı hakkında tam bir bilgi yok.

demiralp_47

Üye
Cok iyi bir program arkadaslar herkese onere bilirim

benyakuza

Üye
ne zaman çıkıyor bu

Kazamai

Üye
Spb mobile shell e 30 diil 50 de veririm symbian s60v5 n97 de berbat :/ çıkınca alacam yada windows mobile rom bulacam

klancibelgutay

Üye
ne zaman cıkıcak?

Necmati

Necmati

Üye
güzel

saynars

saynars

Üye
Şuan sadece Windows Mobile işletim sistemi kullanıcıları için geçerliliğini koruyan SPB Mobil Shell’ı, çok kısa bir süreç içerisinde Android ve Symbian işletim sistemi yüklü olan mobil cihazlarda da göreceğiz. Sosyal ağ siteleriyle tümleşik olarak çalışan uygulama sayesinde, arayüzünüzde 3D efektlerine sahip oluyorsunuz. 2010 yılının ikinci çeyreğinde yayınlanacak olan SPB Mobile Shell’ın 5.0 kod adlı sürümünün 30 Dolar karşılığında; Ovi Store, Android Market ve Windows Marketplace üzerinden ulaşabileceksiniz.

30 dolar çok ya :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt