Spb mobile shell 3D güncellendi! 17/12/11

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
Spb mobile shell 3D güncellendi! 17/12/11
Arkadaşlar Shell 3D satın almıştım Belle beklememek için... Bugün güncellendi program. Sitesine girip baktım aslında dün çıkmış güncelleme...

Update Log ise şöyle...

Version 1.2 (December 15, 2011):

• 1.Symbian Belle support
  • 2."Show Native Homescreen" option
  • 3.Call log widget
  • 4.Music player widget
  • 5.Nokia widgets support
  • 6.Fixed bug with repeated activation
  • 7.Automatic update of Shell 3D
  • 8.Better system integration
  • 9.Other bug fixes

Gelelim benim yorumlarıma...Logdan yola çıkarak tek tek baktım önce...

1. Dalga mı geçiyonuz la! (C6-01'im var da sinir yaptım bunu okuyunca)
2. Doğal Ev Ekranı yani telefonun kendi menülerine programdan çıkış yapmadan erişebiliyoruz. Aynı 3D olmayan Shell'de olduğu gibi...
3. Arama kaydı widgeti. Hoş bişey. Kullanışlı cidden...
4. Müzik çalar widgeti. Bu da işte geri bas ileri bas play tuşu şeklinde. Ama eksikliği çok saçmaydı iyi oldu geldiği...
5. Maçkolik'in programı yüklüydü onun widgetini bunda da kullanabiliyorum artık. İşe yarar bi güncelleme cidden... Ama mesela chat programının widgeti çıkmadı listede...
6. Tekrar tekrar aktivite edilmek isteyen sapıkça bi program buguna sahipseniz bunu düzeltmişler. Bende hiç olmamıştı...
7. Bunu anlamadım. Aslında bundan daha da güncelleme geleceği sonucunu çıkardım... Çünkü bundan önceki sürümde sadece saat hava durumu vb ile ilgili update vardı.
8. Daha iyi sistem entegrasyonu. Bu da farkediliyor. Programlar menüsüne giriş çıkış çok hızlı. Takılma vardı biraz. Uçuyor şimdi...
9. Bu kısımla ilgili çok bişey bulamadım ama buldukça yazarım...

• Beğen
Tepkiler: efekan83, esatgelmedi, n000k ve 1 kişi daha

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Guzel olmus guncellenmesi demekki yakindir kirilmasi.

meletim

meletim

Üye
güncellemeyi nasıl yapcaz peki !!

Suyaka

Suyaka

Üye
Herifler korkudan deneme sürümünü bile çıkarmadılar. Yalnız haklarını yememek gerekir program hâlâ kırılamadı. Kezâ eski versiyonu da kırmak çok kolay olmamıştı.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hala kıramadılar inanamıyorum ya....:hih: valla alcam en sonunda :dry:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
yaa 15 TL değil de 5 TL olsa alma taraftarıyım ama işin suyunu çıkartıyorlar
aslında bir yerde programcılara da kızmıyorum Symbian a program çıkartmıyorlar çünkü kullananların çoğu bilinçli ve kolaylıkla unsigned programlaryükleyebiliyor
bu yüzden de birçok oyun ve programı bedava kullanıyoruz ve adamlar Symbian için yaptıkları oyunun karşılığını alamıyor :(
ama Android ve iOS da işler farklı, bedava kullananların yanında paralı kullanan da birçok kişi var
açıkcası şu portlama işinden sonra en azından gameloft un daha uygun fiyatlı oyunlar çıkartacağını ve birçok kişinin de bu oyunları parayla alacağını düşünüyorum

deli oğlan

Üye
yaa 15 TL değil de 5 TL olsa alma taraftarıyım ama işin suyunu çıkartıyorlar
aslında bir yerde programcılara da kızmıyorum Symbian a program çıkartmıyorlar çünkü kullananların çoğu bilinçli ve kolaylıkla unsigned programlaryükleyebiliyor
bu yüzden de birçok oyun ve programı bedava kullanıyoruz ve adamlar Symbian için yaptıkları oyunun karşılığını alamıyor :(
ama Android ve iOS da işler farklı, bedava kullananların yanında paralı kullanan da birçok kişi var
açıkcası şu portlama işinden sonra en azından gameloft un daha uygun fiyatlı oyunlar çıkartacağını ve birçok kişinin de bu oyunları parayla alacağını düşünüyorum

keşke 15 tl olsa :) şu an fiyatı 30 tl civarı..

• Beğen
Tepkiler: n000k
-omer-

-omer-

Üye
Fiyat düşsün bende alma taraftarıyım :D

mustimix41

mustimix41

Üye
türkçe dil desteklimi? yoksa ingilizcemi halen?tr cıkarsa ve gercekten kullanılabilir sekilde tavsiye veriyorsanız alıcam...

okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
türkçesi yok malesef. ama aldığın zaman simgelerin altında yazanlar menüdeki yazılar falan türkçe kaldığı için ingilizcelik pek bişey kalmıyor. program görünüş olarak güzel, hızlı... paran bolsa alınabilir...

meletim

meletim

Üye
biride nasıl güncelleneceğini söylesin

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Evet nasıl güncellenecek program;?

----------Eklendi @ 16:15:01 ---------- Yazıldı @ 15:56:53 ----------

Yahu bulamadım bir türlü güncellemesini :/

n000k

n000k

Üye
Evet nasıl güncellenecek program;?

----------Eklendi @ 16:15:01 ---------- Yazıldı @ 15:56:53 ----------

Yahu bulamadım bir türlü güncellemesini :/
al bendende o kadar.. okitox anlat nerden güncelliyoruz??

serkanbb06

serkanbb06

Üye
programa bir güncelle secenegi dahi eklememişler ki adamlar : / sitesinden de her yeri kurcaladm bulamadım mailler attım dönüş olmadı ?

turker10

turker10

Üye
valla ya milyara yakın insana hitap ediyorlar oyun ve programlarda 30 tl çok yapsana 5 tl ve kolay ödeme seçeneği herkes alsın uğraşmasın kırılmış versiyonlarla orjinal orjinal kullanalım bunlara hak bu ?????
böle 30 dan 10 tane satıyosa 5 ten 1000 tane satar mantık hatası var bunlarda !!!!!!

serkanbb06

serkanbb06

Üye
hala güncellemeye nereden ulasabileceğimizi bilen biri cıkmadı :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt