SPB Shell 3D Beta İncelemem

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
SPB Shell 3D Beta İncelemem
Geçen aylarda SPB'ye attığım mailler sonucu beni SPB Shell 3D'nin beta testine davet etmişlerdi.

Programın 2. betası çıktı geçenlerde, ilk betasına oranla daha iyi çalıştığı icin ve belle güncellemesinden daha çok hoşuma gittiği için mini bir inceleme yapıp forumda paylaşayım dedim. Anna yada Belle yerine beklenmesi gereken bu bence :)

Ev ekranı geçişleri gayet hızlı ve başarılı, widgetları istediğimiz gibi yerleştirebiliyoruz. S^3'lerdeki güçlü GPU (Broadcom BCM2727, 300 mhz hızında çalışıyor) sayesinde 3 boyutlu carousel gayet hızlı çalışıyor, takılmasının t'si bile yok. Yeni telefon almış gibi hissediyor insan :ehe 3 Boyutlu widgetlar telefona gayet hoş bir hava katıyor. Arayüzde GPU'nun tam anlamıyla kullanılmasıyla neler olabileceği çıkıyor ortaya :) 25-30 mb arası Ram kullanıyor..

Henüz beta aşamasında olduğu için çok eksiği var.En basitinden Kendiliğinden kapanıyor(1 saatten fazla çalıştığını hiç görmedim henüz), widgetların bir kısmı çalışmıyor, Symbian widgetları eklenemiyor (gelecekte eklenecekmiş sordum). Tahmini olarak Eylül yada Ekim ayında piyasaya çıkacağını düşünüyorum.

Biraz fotoğraf paylaşayım. (Telefonumda çin annası yüklü)

Hava durumu widget'i

Flick widget'i

Saat Paneli

Takvim

3D Carousel

Ev Ekranları (Ben biraz düzenlemeye çalıştım ama beceremedim pek :ehe Symbian widgetları henüz eklenemiyordu, o yüzden onlar yok. Olanları biraz kurcaladım gayet güzel kombinasyonlar yapılabilir.)

Ev Ekranı ekleyip çıkarma ekranı

SPB Widget'leri

Program Listesi (yukarıdan aşağı yağ gibi kayıyor mübarek. Symbian menüsünü değiştirmemişler yine aynı, program üzerinden açılan uygulama listesi bu)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
link versene arkadas nerden aldin yukledin.:P:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
harika görünüyor, anna için aylarca bekledik bunu beklemek baya stresli olacak...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
rizörvıd

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Geçen aylarda SPB'ye attığım mailler sonucu beni SPB Shell 3D'nin beta testine davet etmişlerdi.

Demiş arkadaş..

tamamda anna yuklu diyor 3 5 gun oldu geleli demekki dun gitmis.:vur
nevar arkadasda bunu sizdirsa olmazmi

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Sizdirdim, mcpaa nickli arkadas sertifikalandi yukledi ama calismadi.. IMEI mi almislardi, guclu bir koruma yapmislar..

mesut1979

Üye
nonamex arkadas sen bu maili kime gönderdin

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
iyiymiş ya bu telefonla bunlara yapılabiliyosa neden nokia yapmıyor bataryayı düşündüğünden mi çevreyi düşündüğünden mi :D belle de animasyon olayında fırlama bekliyorum yanlışım varsa düzeltin belle tamamen qt altyapısına ait beklentim arttı :dry: :tşk:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Çok Güzelmiş :oke:

BL@DE02

BL@DE02

Üye
belle ve bu programın tam sürümü gelene kadar biz çoktan yeni telefonlara geçmiş oluruz heralde anna 6 ayda geldi bellede seneye bu zamanlar gelir heralde :)

Silinen Üye 2172329

Kapalı Hesap
Ya arkdaslr allah rzası ıcn yardm 5800progrmlrı hngi bölumde yeni uyeym

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
-omer-

-omer-

Üye
telefonu hantallastırıyo mu? tek bunu merak ediyorum eger yavaslatıyosa işim olmaz ama yavaslatmıyosa eksik etmem :D

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Çok güzel bir program. Deneme sürümünü kullandım. Ama ovi de çok pahalı olduğu için alamadım malesef..

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Kullandiniz bir alt surum, bu surum henuz cikmadi..

----------Eklendi @ 09:52:19 ---------- Yazıldı @ 09:51:16 ----------

telefonu hantallastırıyo mu? tek bunu merak ediyorum eger yavaslatıyosa işim olmaz ama yavaslatmıyosa eksik etmem :D

Hizlandiriyor ne yavaslatmasi :)

-omer-

-omer-

Üye
harbiden mi?? tamm cıksın alıyorum :D

uribaju

uribaju

Üye
güzel de 1 saat dayanması kötü tam sürüm çıksın ozaman görürüz :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt