okitox
Üye
Spb mobile shell 3D güncellendi! 17/12/11
Arkadaşlar Shell 3D satın almıştım Belle beklememek için... Bugün güncellendi program. Sitesine girip baktım aslında dün çıkmış güncelleme...
Update Log ise şöyle...
Version 1.2 (December 15, 2011):
Gelelim benim yorumlarıma...Logdan yola çıkarak tek tek baktım önce...
1. Dalga mı geçiyonuz la! (C6-01'im var da sinir yaptım bunu okuyunca)
2. Doğal Ev Ekranı yani telefonun kendi menülerine programdan çıkış yapmadan erişebiliyoruz. Aynı 3D olmayan Shell'de olduğu gibi...
3. Arama kaydı widgeti. Hoş bişey. Kullanışlı cidden...
4. Müzik çalar widgeti. Bu da işte geri bas ileri bas play tuşu şeklinde. Ama eksikliği çok saçmaydı iyi oldu geldiği...
5. Maçkolik'in programı yüklüydü onun widgetini bunda da kullanabiliyorum artık. İşe yarar bi güncelleme cidden... Ama mesela chat programının widgeti çıkmadı listede...
6. Tekrar tekrar aktivite edilmek isteyen sapıkça bi program buguna sahipseniz bunu düzeltmişler. Bende hiç olmamıştı...
7. Bunu anlamadım. Aslında bundan daha da güncelleme geleceği sonucunu çıkardım... Çünkü bundan önceki sürümde sadece saat hava durumu vb ile ilgili update vardı.
8. Daha iyi sistem entegrasyonu. Bu da farkediliyor. Programlar menüsüne giriş çıkış çok hızlı. Takılma vardı biraz. Uçuyor şimdi...
9. Bu kısımla ilgili çok bişey bulamadım ama buldukça yazarım...
Update Log ise şöyle...
Version 1.2 (December 15, 2011):
- 1.Symbian Belle support
- 2."Show Native Homescreen" option
- 3.Call log widget
- 4.Music player widget
- 5.Nokia widgets support
- 6.Fixed bug with repeated activation
- 7.Automatic update of Shell 3D
- 8.Better system integration
- 9.Other bug fixes
Gelelim benim yorumlarıma...Logdan yola çıkarak tek tek baktım önce...
1. Dalga mı geçiyonuz la! (C6-01'im var da sinir yaptım bunu okuyunca)
2. Doğal Ev Ekranı yani telefonun kendi menülerine programdan çıkış yapmadan erişebiliyoruz. Aynı 3D olmayan Shell'de olduğu gibi...
3. Arama kaydı widgeti. Hoş bişey. Kullanışlı cidden...
4. Müzik çalar widgeti. Bu da işte geri bas ileri bas play tuşu şeklinde. Ama eksikliği çok saçmaydı iyi oldu geldiği...
5. Maçkolik'in programı yüklüydü onun widgetini bunda da kullanabiliyorum artık. İşe yarar bi güncelleme cidden... Ama mesela chat programının widgeti çıkmadı listede...
6. Tekrar tekrar aktivite edilmek isteyen sapıkça bi program buguna sahipseniz bunu düzeltmişler. Bende hiç olmamıştı...
7. Bunu anlamadım. Aslında bundan daha da güncelleme geleceği sonucunu çıkardım... Çünkü bundan önceki sürümde sadece saat hava durumu vb ile ilgili update vardı.
8. Daha iyi sistem entegrasyonu. Bu da farkediliyor. Programlar menüsüne giriş çıkış çok hızlı. Takılma vardı biraz. Uçuyor şimdi...
9. Bu kısımla ilgili çok bişey bulamadım ama buldukça yazarım...
valla alcam en sonunda 

şu an fiyatı 30 tl civarı..