Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında linkleri yenileyecektim fakat forumda yeni versiyonları bulunduğu için yenilemedim bu ilk çıkan 1.1v o arkadaşların paylaştığı shell 3d versiyonlarını indirebilirsiniz
aksu1402
Üye
Teşekkürler
mmahfuz
Üye
arkadasim cok guzel bi uygulama amaandroid tabletlerede olurmu acaba
muhammedömer
Üye
tşk paylaşım için
ersen85
Üye
tesekkürler emeğinize sağlık htc wildfire s te süper çalıştı
burakcancelik
Üye
glaxy s ve s2 lerde duzgun calismiyor malesef... kaldirip yeniden kurmaktan usandigim icin kullanmiyorum...
korn_344
Üye
arkadasLar ben bırseyı merak edıyorum Root yaptıktan sonra teLefon sıfırLanırmı? Benım telefonumda yakLasık 4000 e yakın SMS var bunLarı bıLgısayarada atamıyorum Root işLemı sonucunca SMS Lerım gıderse yazık oLur... konuyLa pek aLakası yok ama bıLdgınız telefonda kı sms Lerı bılgısayara aktaran yada e-mail yolu ıLe gonderen bır program yokmu ?
Anqer-X
Üye
galaxy s 2 calısmadı arkadaslar...
navara
Üye
Galaxy Ace e kurdum, gayet güzel çalışıyor ama ne kadar sürer bilmiyorum. Kurduktan sonra teli kapatıp açın, aççıldıktan sonra seçenekli olarak açılıyor. Teşekkürler...
ramazanbaskan
Üye
eline sağlık
togibaba
Üye
üstad yükleyeceğim çalışırsa ellerine sağlık süper bişey bu telefonum galaxy I9003