Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

devilspath

devilspath

Üye
Soyle bir derdim var:Hava durumunu gosteren barda gunduz gunes gece ay var.. yani onizlemelerde.. fakat bende gece de hep gunes var :) ay cikmiyor hic.. bir fikriniz varmi?Satio kullaniyorum.
internetten guncelleme yaptikca degisiyor dostum..

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
şarjı 6 saattr bitirmez

rooney_lukas

Üye
Kardeş çook saol

JRValantin3

JRValantin3

Üye
widgets ler yok resimdeki gibi hoş olmuyor yni

ByAliTR

Üye
Şu xplore ile system dosyasını bulamadım ben, silemedim yani silinmesi gereken dosyaları.. Nasıl oluyor ki?

ceset

ceset

Üye
Şu xplore ile system dosyasını bulamadım ben, silemedim yani silinmesi gereken dosyaları.. Nasıl oluyor ki?

rompacher ile open4all patchini aktif ettinmi? yani sistemin hacklimi ?

ByAliTR

Üye
rompacher ile open4all patchini aktif ettinmi? yani sistemin hacklimi ?

Vallahi kardeşim hackli fw kullanıyorum, ama o dediğin şeyler nedir..?:) Rompacher ile open4all yani?:)

ceset

ceset

Üye
hocam hackli fw kullaniyorsan dosya yoneticisi programi ile bahsi gecen dosyalari silebilirsin.

ByAliTR

Üye
Kardeşim teşekkür ederim, yaptım sonunda. Bir problem yok.:)

netnick

Üye
dediklerinizi yaptım ama 32. paket gibi olmuyor acaba neden?

ceset

ceset

Üye
dediklerinizi yaptım ama 32. paket gibi olmuyor acaba neden?

Paketi yukleyince hemen ekrana ayni widgetler gelmeyebilir. Istedigini ekrana eklersin istedigini silersin. Zor degil widget ekle den ekler silersin.

ulubey60

Üye
eline koluna sağlık kardeşim..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş uzun zamandır konuya bakamadım.Telefonumu değiştirdim ve nete de eskisi gibi giremiyorum zaten.

Bir arkadaş paket paylaşmak istemiş.Bunun için benden izin almanıza gerek yok.Sonuçta benden başka paket paylaşan arkadaşımız da var.Kim elinde ne varsa paylaşabilir.Yalnız tek şartım olacak.Linklere dikkat edin yeter.Link ölü, link kırık hocam kontrol et gibi mesajlar yazılmasın yeter.Bu arada Ultimate edition paketi görünce canım çekti vallahi :) Gerçi artık 3D versiyonunu kullanıyorum ama böyle güzel eklentiler yok.Orjinal hali ile idare ediyorum.

cigoli068

cigoli068

Üye
kardes eline emeğine sağlık cok güzel kullanışlı bişey ama yeni görsellikler bekliyorum artık senden teşekkürler

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Buda benden duvar kağıdı görsel paketlerin arkasında çok güzel duruyor 2.resim benim telefonumdan görsel paket 8 i kullandım;

oktay6158

Üye
ookulanılan arka plan resımlerını nereye atcagz

torQaresma

Üye
kayrabey müthiş şeyler paylaşmışsın benimde bunlara acayip ilgim var özellikle windows 7-8 görünümlülere çok meraklıyım.böyle görseller yaparsan veya bulduğunda paylaşırsan çok mutlu olurum. ayrıca bunlar nasıl yapılıyo bilmeyi çok istiyorum bununla ilgili konu da açıp bizi aydınlatırsan çok sevinirim.EMEĞİNE SAĞLIK SÜPER GÖRSELLER MÜPTELASI OLDUMM:D

• Beğen
Tepkiler: Dede
omer_01_01

omer_01_01

Üye
ookulanılan arka plan resımlerını nereye atcagz

Belirli bir klasöre atmana gerek yok normal telefon veya kart hafızasına at sonra ayarlardan arkaplanları değiştir dediğinde o otomatik görünür bulamazsan söyle yardımcı olurum detaylı.

vatansever66

Üye
kardeş bunu nasıl kaldıracaz

Üst Alt