Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Karazeybeks kardeşime tşk ederim bu arada spb 5,0 süper bir haber :aha:0:aha:14 gözle beklyoruz ama 5800 xm en kısa zamnda değiştirmek lazım:) bu arada telefondan memmunmusn tavsiye edermısın :bilmmspb 5,0 videolardaki gibi seri çalışıuyormu telefonunda?

Telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Kısaca anlatayım.Uzun bir süre Symbian işletim sistemi kullandıktan sonra Android biraz tuhaf geldi.Mesajlaşma bölümünde Gelen ve Giden menüsünü arayıp durdum ilk başlarda ama yok.Çünkü baloncuklu mesajlaşma varmış :)

Ekranı güzel.Dokunmatik gayet iyi.Özellikle 5800'dan sonra insana müthiş bir dokunmatik ekran dedirtiyor.Kamera flaşlı 5.0 megapiksel olmasına karşın beni tam açmadı.Özellikle video çekim olayı berbat.Telefon ile gelen Samsung Apps uygulamasında hiçbirşey yok.Alternatif olarak S-Android ve Slide Sam 4 gibi iki market sunulmuş.İçlerinde ufak tefek denecek programlar var.Tabi hem bu sitede hemde yabancı sitelerde araştırma yapınca dehşet derecede güzel programlar elde edilebiliyor.

Telefona Pes 2011 yükledim.Takır takır oynuyor.Tamamen 3D futbol.Ağzım açık kaldı.İşlemcisi gayet hızlı 800Mhz.Asıl beklediğin cevaba gelince.Spb Mobile Shell Standart Beta sürümünü kullanıyorum.Videolarda ne izliyorsak aynen var.Süper hızlı 3D karusel.Fıldır fıldır dönüyor :)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Selam, rle uzantılı resim dosyaları hangi programla düzenlenebiliyor biliyor musunuz?

Türe

Türe

Üye
Bu tür siteler sizin gibi emektarların çalışmaları sayesinde kullanışlı hale geliyor :oke: çalışmalarıbızın devamı dileğiyle ;) teşekkürler :)

turkemrah

turkemrah

Üye
sanırım 25 ve 26. paketler olaya son noktayı koydu :)

forward_murat

forward_murat

Üye
Telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Kısaca anlatayım.Uzun bir süre Symbian işletim sistemi kullandıktan sonra Android biraz tuhaf geldi.Mesajlaşma bölümünde Gelen ve Giden menüsünü arayıp durdum ilk başlarda ama yok.Çünkü baloncuklu mesajlaşma varmış :)

Ekranı güzel.Dokunmatik gayet iyi.Özellikle 5800'dan sonra insana müthiş bir dokunmatik ekran dedirtiyor.Kamera flaşlı 5.0 megapiksel olmasına karşın beni tam açmadı.Özellikle video çekim olayı berbat.Telefon ile gelen Samsung Apps uygulamasında hiçbirşey yok.Alternatif olarak S-Android ve Slide Sam 4 gibi iki market sunulmuş.İçlerinde ufak tefek denecek programlar var.Tabi hem bu sitede hemde yabancı sitelerde araştırma yapınca dehşet derecede güzel programlar elde edilebiliyor.

Telefona Pes 2011 yükledim.Takır takır oynuyor.Tamamen 3D futbol.Ağzım açık kaldı.İşlemcisi gayet hızlı 800Mhz.Asıl beklediğin cevaba gelince.Spb Mobile Shell Standart Beta sürümünü kullanıyorum.Videolarda ne izliyorsak aynen var.Süper hızlı 3D karusel.Fıldır fıldır dönüyor :)
peki hocam kamera çekimi foto,video ve müzük kalıtesı olarak 5800 dan üstünmü özelliklle müzik
5800 kadar iyi mi

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Selam, rle uzantılı resim dosyaları hangi programla düzenlenebiliyor biliyor musunuz?

ping2skin.exe idi galiba.Bu dosyayı ara bul galiba görsel değişimleri bununla yapıyorlar.Tam olarak emin değilim tabi.

--------------- Ekleme ---------------

Bu tür siteler sizin gibi emektarların çalışmaları sayesinde kullanışlı hale geliyor :oke: çalışmalarıbızın devamı dileğiyle ;) teşekkürler :)

Bizler teşekkür ederiz.

Aslında şöyle bir durum var.Takıldığım forumlarda artık yeni görselle uğraşan yok.Olayı abartıp ilginç şeylerle uğraşıyorlar.Bak aynı anda 5 farklı ekran olayını çözdü adamlar.Daha sonra her ekranda ayrı resim görünümü vs.vs. Maksat programı daha kullanışlı ve özellikli hale getirmeye döndü.

peki hocam kamera çekimi foto,video ve müzük kalıtesı olarak 5800 dan üstünmü özelliklle müzik
5800 kadar iyi mi

Fotoğraf çekimi iyi ama video olayı yok.5 mp kamera ile 320x240 15fps ile çekim yapması büyük acı verici :) Nete giriş iyi.Videoları takır takır oynatıyor.Müzik olayı tek hoparlör ile idare ediyor.Ben müzik dinlemediğim için pek birşey söylemek istemiyorum.Belki kulaklık ile harika müzik dinlenebilir.Benim için telefona bir çok program yüklenmesi yeterli :)

• Beğen
Tepkiler: turkemrah
forward_murat

forward_murat

Üye
Kayra hocam samsung hakkında verdiğin bilgiler için teşekkür edrim güle güle kullan...hocam paket 26 daki daire şeklindeki butonlar tema ilemi alakalı yoksa tlefondanmı 5800 a yükledım güzel ama o butonları ayarlayamdım

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Kayra hocam samsung hakkında verdiğin bilgiler için teşekkür edrim güle güle kullan...hocam paket 26 daki daire şeklindeki butonlar tema ilemi alakalı yoksa tlefondanmı 5800 a yükledım güzel ama o butonları ayarlayamdım

Ben o paketi yükleyemedim çünkü 5800 artık eşimde.Karazeybeks konuya daha hakim.Senin bu sorunu o cevaplayacaktır mutlaka.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
evet tema ile ilgili temanın ismi Gold V4 by panatta.benim bulab,ldiğim en kaliteli tema diyebilirim.

artık olayı paket olarak düşünme.çünkü paketlerde sadece tek bir seçeneğin olur onu kullanırsın.am 25 ve 26 da durum farklı burda seçeneklerin var.dolayısıyla içine ufak tefek oynamalar yaparsın

ERHAN0880

Üye
artık bu konuda boylece kapanmıs oldu. Emegı gecenlere tesekkur

ayaz.87

Üye
ustam 18 inci pakedı yukledım.resımdekı gıbı buyuk hava durumu cıkmıyor.altında ıse haftalık hava durumu cıkıyor.bırde operator ismi cıkmıyor.

temelreis44

Üye
5800 dan sonra HTC desire süper, SPB mobil shell 5 ile daha güzel oldu. Yüklemesi applanette ücretsiz.

ERHAN0880

Üye
walla bi telefona o kadar para veremıcemm tabi şahsi görüşüm bu benimm herkezin cebi kendince

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
ustam 18 inci pakedı yukledım.resımdekı gıbı buyuk hava durumu cıkmıyor.altında ıse haftalık hava durumu cıkıyor.bırde operator ismi cıkmıyor.

O benim en çok kullandığım paketti.Hiçbir sorunu yok.Tekrar dene.

3319055

Üye
tşkrler gerçekten güzel program daha öncede denemiştim herkese tavsi
ye ederim....

ERHAN0880

Üye
bu ne sımdı nerden ındırıcezz

Üst Alt