KayraBey
Üye
Karazeybeks kardeşime tşk ederim bu arada spb 5,0 süper bir haber0
14 gözle beklyoruz ama 5800 xm en kısa zamnda değiştirmek lazım
bu arada telefondan memmunmusn tavsiye edermısın
spb 5,0 videolardaki gibi seri çalışıuyormu telefonunda?
Telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Kısaca anlatayım.Uzun bir süre Symbian işletim sistemi kullandıktan sonra Android biraz tuhaf geldi.Mesajlaşma bölümünde Gelen ve Giden menüsünü arayıp durdum ilk başlarda ama yok.Çünkü baloncuklu mesajlaşma varmış

Ekranı güzel.Dokunmatik gayet iyi.Özellikle 5800'dan sonra insana müthiş bir dokunmatik ekran dedirtiyor.Kamera flaşlı 5.0 megapiksel olmasına karşın beni tam açmadı.Özellikle video çekim olayı berbat.Telefon ile gelen Samsung Apps uygulamasında hiçbirşey yok.Alternatif olarak S-Android ve Slide Sam 4 gibi iki market sunulmuş.İçlerinde ufak tefek denecek programlar var.Tabi hem bu sitede hemde yabancı sitelerde araştırma yapınca dehşet derecede güzel programlar elde edilebiliyor.
Telefona Pes 2011 yükledim.Takır takır oynuyor.Tamamen 3D futbol.Ağzım açık kaldı.İşlemcisi gayet hızlı 800Mhz.Asıl beklediğin cevaba gelince.Spb Mobile Shell Standart Beta sürümünü kullanıyorum.Videolarda ne izliyorsak aynen var.Süper hızlı 3D karusel.Fıldır fıldır dönüyor

0
spb 5,0 videolardaki gibi seri çalışıuyormu telefonunda?
çalışmalarıbızın devamı dileğiyle