KayraBey
Üye
Hah yazmışsın ustam bendede oldu şükür ben saat değiştiriyormuşum hava durumu yerine
Oldu ama canlı durmuyo gibi ama
O benim eklediğim diğer görüntüdeki gibide olma ihtimali varmı hocam saatin![]()
Tamam onu da hallederim inşallah

Hah yazmışsın ustam bendede oldu şükür ben saat değiştiriyormuşum hava durumu yerine
Oldu ama canlı durmuyo gibi ama
O benim eklediğim diğer görüntüdeki gibide olma ihtimali varmı hocam saatin![]()

kayra hocam bende hava durumu görüntüsünde sadece güneş oluyor, ay çıkmıyor mesela şekil olarak. gece mi güncelleme yapmak lazım, ya da ne yapmak lazımgüneşi görmesem diyorum gece gündüz
![]()
üstad bu paylaşım için nekadar teşekkür etsem azdır.Tam telefon değiştirmeye karar verdiğim sırada yeni bir telefon almaktan daha fazla heycanlandırdı bu iş.Emeğine ,yüreğine sağlık.
Bir konuda ricam olacak farklı yerlerde kısmen bahstmişsin ancak toplu halde bir yerde bir temanın saatini veya hava durumu widget ini birbaşka temaya taşıma yöntemi nediriahngi dat dosyası taşınmalıdır bahsedersen çok güzel olacak.
tekrar teşekkür ederim.
Ben fırsat buldukça sürekli güncelliyorum.Bende her türlü hava durumu olayı çıktı valla.Herhangi bir sorun çıkarmadı.
--------------- Ekleme ---------------
Çok basit.Ama bazen bu tip değişikliklerden %100 verim alınamıyor.
Analog saatler için adında "clock" yazan dosyalar...
Dijital saatler için adında "dclock" yazan dosyalar...
Hava durumu için ise adında "weather" yazan dosyalar...
senin eserleri düzenledim diyelim... 
ben programı yuklerken tlefonla uyumlu deqil dedi.e71 uyumsuz mu arkadaşlar.simgesine tıklıyorum yuklemelerden açılmıyor.
kayrabey hocam, paylaştığın görsel paketlerden bir tane karışık hazırladım arkadaşın bahsettiği gibi... 2 tane değişik paketin orta boy ve büyük boy analog saatleri, başka bir siteden bulduğum görsel paketin batarya göstergesi, bir de gönderdiğin saat dosyası(hava durumu da) senin eklediğin gp19'a ekledim... güzel oldu zannımcasenin eserleri düzenledim diyelim...
bu arada gp20 için de teşekkürler...
Hocam benim verdiğim resimdeki gibi oluyormu bu sistem bide bi soru sorduydum ama 5.0 ı bekleyeceğiz sanırım
Bu arada yeni paket içinde saolun (:
Resmi yukarda ve bence çok hoş...eline sağlık kayrabey. programla ilgili bir şey sorcam yalnız, hava durumu otomatik güncellenecek şekilde ayarlı olmasına rağmen güncellenmiyor. başka bir şey yüzünden bağlantı kurursam o zaman güncelliyor. buna bir çözüm var mı? bi de sms ve cevapsız çağrı buton düğme isimleri neler :S
tamam bekliyoruz.o bahsettiğin adam nasıl birşey yapmış bilmiyorum ama adam bir görsel de herşeyi kullanabiliyor.çeşit çeşit batarya,çeşit çeşit status ikonları.adamın bir görselinde bizim 5 görselimiz aynı anda var.ben de onu nasıl yaptığını anlamış değilim.adam bu konuda çığır açtı
Daha az önce yaptım çalıştı ama programdan çıkıp yeniden başlattım yine kayboldu.Sende ki paket çalışıyorsa eğer bana linkini veriver bir inceleyeyim.Dediklerine de katılıyorum.Adam aynı anda bir sürü değişik batarya simgesi kullanabilyor.Bana dosyaları verdi ve şöyle yazdı:işte geldi