Konstantine
Üye
resmi bilgisayara at.üzerine gel birlikte aç de.paint i tıkla.resim yüklendikten sonra sol yukarda yeniden boyutlandır de.açılan pencerede pikseli işaretle;en boy oranını koru seçeneğindeki çek işaretini kaldır 362*560 boyutlarını seç.tamamdır.bu verdiğin resimlerin boyutunda baş ka resim nerden buluruz .5800 da resimlerin boyutu seninki gibi olmuyo olsada ekran da sağ ve solda boşluk oluyo teşekkür
oldu tesekurler ....resmi bilgisayara at.üzerine gel birlikte aç de.paint i tıkla.resim yüklendikten sonra sol yukarda yeniden boyutlandır de.açılan pencerede pikseli işaretle;en boy oranını koru seçeneğindeki çek işaretini kaldır 362*560 boyutlarını seç.tamamdır.
Kare kare görünüm için hava durumunu ekle üzerine basılı tut çıkan ekrandan ortayı seç onu en aşağı indir görünümü elde edersin o dediğin klasörde resim eklentileri klasörü önizlemeleri bulunduran bi klasör gereksiz yani
walla arkadaslar denılenlerı aynen yapın bi sorun cıkmıyo resım koymasını bılsem koyucam ayrıca paket 18 in menüsünüde 26 nı içine attım 22_nin saatlerinide attım cok harikaaa bi şey olduu emegi gecen hekese teskurr
--------------- Ekleme ---------------
güzel yabancı melodi varmı yada sademelodi sözsüzz
Teşekkür ederim.Karazeybeks'te çok güzel 2 paket paylaştı.Oda takdir ve teşekkürü hak ediyor.s.a kayra hocam son paketlerın görüntüleri çok ellerinize sağlık
Geçelimde hocam bizim tel için olanı çıktımı 5.0 ın bende değiştirmeyi düşünüyorum telimi android yada windovslu bi cihaz bakalım symbianda rahat yok bize
hocam ne zaman bizde olur yaklaşık olarak,netbir bilginiz varmı,tel n8.Teşekkür ederim.Karazeybeks'te çok güzel 2 paket paylaştı.Oda takdir ve teşekkürü hak ediyor.
Ayrıca müjdemi isterim.Artık Spb Mobile Shell 5.0 kullanıyorum.Acayip hoşuma gitti.Adamlar yapmış yineTez elden sizlerde bu yeni versiyona geçin pişman olmazsınız.
hocam ne zaman bizde olur yaklaşık olarak,netbir bilginiz varmı,tel n8.
Karazeybeks kardeşime tşk ederim bu arada spb 5,0 süper bir haberTeşekkür ederim.Karazeybeks'te çok güzel 2 paket paylaştı.Oda takdir ve teşekkürü hak ediyor.
Ayrıca müjdemi isterim.Artık Spb Mobile Shell 5.0 kullanıyorum.Acayip hoşuma gitti.Adamlar yapmış yineTez elden sizlerde bu yeni versiyona geçin pişman olmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?