Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Emeği gecenlere teşekkür ederim anlatıldığı şekilde yaptım ama çalıştıramadım nasıl çalıştıracaz bunu

ben yükleme yaptım ama sizin yayınladığınız resimlerdeki gibi tam ekran olmadı yani şarj ve operatör gösterge simgelerikısmı...

ayrıca elinize kolunuza sağlık

konuda söylenildiği gibi programları others dosyasının içine attım fakat nerden baslatıcam onu bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

telefonu bilgisayara bağladığım zaman F sürücüsündeki Others dosyasına attım.Hafıza kartındaki Others dosyasına nasıl atabilirim? Az önce yazdığım gibi nerden başlatma kısmını bulamadım.

aynı sorun bende de var arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu

ben de yazılanları aynen uygulamama rağmen telefonda programı görüp çalıştıramadım..:bilmm

ya yükledikte nasıl çalıştırıcaz bende yapamadım...

arkadasım SbpMobileShell3arm dosyasını indirdim sanırım bu...Şimdi ne yapacağım peki?

spbmobileshell3,5 kurulu ama sizin dediğiniz şekilde yapınca bendeki programda çalışmıyor.:vur

Arkadaşlar kusura bakmayın konu açıklamasına yazmayı unutmuşum.Bu görsel paketi kullanabilmek için telefonunuzda Spb Mobile Shell yüklü olması gerekmektedir.Benim paylaştığım dosya sadece görsel bir eklentidir.Programın aslını yine bu forumdan elde edebilirsiniz.Önce programın en son versiyonunu indirip hafıza kartına kurun.Sonra benim verdiğim bu görsel paketi anlattığım şekilde kurun.Zaten konuda gördüğünüz resimler benim telefonumdandır.Paketin işe yaramaması ya da çalışmaması gibi bir durum söz konusu değildir.İnşallah yarından itibaren elimdeki diğer paketleride paylaşacağım.

ayaz.87

Üye
en usttekı yanı bırıncı sıradakı shell programını ındırdım.altında codex yazılı olanı .ama gene eklentılerı telefonda bulamadım.tum soylenılenlerı yapmama ragmen. bı yerde bı eksıklık var ama nerde.sızın kullandıgınız shell hangısı acaba kayra bey.

PoST@Cı

PoST@Cı

Üye
bence bu sadece hack li tellerde oluyor

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
ben bu programı ovi'den indirdim.sitede ücretsiz diyor,yanlız indirip kurduktan sonra 'tescile' diye bir bölüm var.şimdi deneme versiyonunu kullanıyorum 15günlük.senin verdigin program fulmü?
Ayrıca bir soru daha soracam yakalamışken :) bu programı silmeden veya kaldırmadan nasıl kapatabilirim?

sayilunal

Üye
teşekkürler de programı nasıl acıyoruz beni on bulamadım

turkemrah

turkemrah

Üye
ben bu programı ovi'den indirdim.sitede ücretsiz diyor,yanlız indirip kurduktan sonra 'tescile' diye bir bölüm var.şimdi deneme versiyonunu kullanıyorum 15günlük.senin verdigin program fulmü?
Ayrıca bir soru daha soracam yakalamışken :) bu programı silmeden veya kaldırmadan nasıl kapatabilirim?
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...v5-s-3-symbianos9-x-signed-regged-422341.html burdan indirirsen tescilleme işini de yapabilirsin, kod eklentisini de vermiş nadir hoca. ayrıca kapatmak için program ana ekranında başlatıcı/ayarlar, ayarlardayken de sağ alt köşede kare bir simge var ona tıklarsan en sağda "Shell'den Çık" var, ordan çıkarsın. (konu sahibine soru sorulmuş ama cevap vereyim dedim, umarım yanlış yapmamışımdır)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
en usttekı yanı bırıncı sıradakı shell programını ındırdım.altında codex yazılı olanı .ama gene eklentılerı telefonda bulamadım.tum soylenılenlerı yapmama ragmen. bı yerde bı eksıklık var ama nerde.sızın kullandıgınız shell hangısı acaba kayra bey.

Kullandığım programın sürümü v3.7.1 Yapı 635

Buradan indirebilirsin...

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...v5-s-3-symbianos9-x-signed-regged-422341.html

bence bu sadece hack li tellerde oluyor

Hayır telefonun hackli olmasına gerek yok.Zira benim telefonum hackli değil.

İndirdiğiniz program deneme sürümüdür.Forumda biraz araştırma yapın ve programın tescil kodlarının verildiğini göreceksiniz.Ayrıca benim paylaştığım sadece görsel paket yani program değil.

Ayrıca programdan çıkmak için ise ana bekleme ekranında iken "Başlatıcı > Ayarlar" seçeneğine girip sağ alttaki simgeye tıklıyoruz.Shell'den çık ibaresi karşınıza çıkacaktır.

teşekkürler de programı nasıl acıyoruz beni on bulamadım

Dostum bu program değil zaten.Programın önceden kurulmuş olması gerekli.Önce aşağıdaki linkten programı indir ve hafıza kartına kur.Sonra benim dediklerimi sırasıyla yap.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...v5-s-3-symbianos9-x-signed-regged-422341.html

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...v5-s-3-symbianos9-x-signed-regged-422341.html burdan indirirsen tescilleme işini de yapabilirsin, kod eklentisini de vermiş nadir hoca. ayrıca kapatmak için program ana ekranında başlatıcı/ayarlar, ayarlardayken de sağ alt köşede kare bir simge var ona tıklarsan en sağda "Shell'den Çık" var, ordan çıkarsın. (konu sahibine soru sorulmuş ama cevap vereyim dedim, umarım yanlış yapmamışımdır)

Rica ederim dostum.Yardımın için teşekkür ederim.Sorulara cevap vereceğim ama monitörüm bozuk olduğu için nete giremiyorum.Sorulan sorulara cevap verecek bilgisi olan arkadaşlar çekinmeden cevap versinler.Paylaşım ruhunu canlandıralım :)

msevis

Üye
Dediğiniz gibi yaptım ama rehberdeki kişilerin numaralarına dokunup arama yapılamıyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz gibi yaptım ama rehberdeki kişilerin numaralarına dokunup arama yapılamıyor.

Şimdi denedim.Rehbere girip ara yaptım.Kişi kartında beyaz renk hakim ama arama yapmada bir sıkıntı yok.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
Şimdi denedim.Rehbere girip ara yaptım.Kişi kartında beyaz renk hakim ama arama yapmada bir sıkıntı yok.
evet bende de aynı sorun oluştu.numaranın en sağına basıp ara tuşu çıkınca anca öyle arıyor.direk numaraya dokununca aramıyor

eerdogan85

eerdogan85

Üye
evet bende de aynı sorun oluştu.numaranın en sağına basıp ara tuşu çıkınca anca öyle arıyor.direk numaraya dokununca aramıyor

Arkadaşım paketler için teşekkürler fakat aynı sorun bendede var :)

ruzgar515

ruzgar515

Üye
çok tşk ederim güzel çalışma

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım paketler için teşekkürler fakat aynı sorun bendede var :)

Sonuç olarak paketin sadece paylaşım kısmı bana ait.Yapan arkadaş bu kısmı gözden kaçırmış demek ki.

çok tşk ederim güzel çalışma

Rica ederim.Şimdi yatıyorum.Uyanmak nasip olursa inşallah diğer paketleri paylaşacağım.

Ayrıca ben programla tanıştığım günden beri hep eksikliğini hissettiğim tam bir 3 boyutlu karusel olayını da hallettim.Nedense bende sadece sağa ve sola dönüyordu.Neyse aradım buldum.Onuda yakında paylaşacağım.Anlatmak istediğim olayın resmi...

karazeybeks

karazeybeks

Üye
kayrabey bu program hakkındaki düşüncelerimiz aynı o yüzden ellerine kollarına sağlık.telefon bu programla,programda sayende dehşet oldu.ben birşey sormak istiyorum.bu son verdiğin resimlerden 3. sırada olan resimdeki gelen arama ve gelen sms gibi widgetleri başka bir görsele koymak istiyorum.sanırım .dat dosyasından değiştirmem gerek.sorum şu hangi dat dosyaını değiştirecem.adları ne diye geçiyor?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kayrabey bu program hakkındaki düşüncelerimiz aynı o yüzden ellerine kollarına sağlık.telefon bu programla,programda sayende dehşet oldu.ben birşey sormak istiyorum.bu son verdiğin resimlerden 3. sırada olan resimdeki gelen arama ve gelen sms gibi widgetleri başka bir görsele koymak istiyorum.sanırım .dat dosyasından değiştirmem gerek.sorum şu hangi dat dosyaını değiştirecem.adları ne diye geçiyor?

Yanılmıyorsam status.dat dosyasıydı bu değişikliği yapan.Sadece o dosyayı alıp denersen sonucu beraberce görürüz.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
sağolasın sadece status dosyasını değiştirince widgetler değişti.süpersin.karusel olayını dört gözle bekliyorum

ayaz.87

Üye
kılit koyamadım bı turlu

ayaz.87

Üye
ikinci şekilde gorunen kılıt resmını bıde rehbere bastıgımda numaralar yok

• Beğen
Tepkiler: Ene5
karazeybeks

karazeybeks

Üye
ana ekrandayken sağ alttan widget ekle de.kısayol ikonuna tıkla.orada araçlar ikonu var ona gir.orada görürsün.rehebere girdiğimde numaralar yok derken bütün rehber mi gözükmüyor yoksa kişiye tıklayınca sadece o kişinin numarasımı gözükmüyor

Üst Alt