***SouL Cfw*** Hatasız-Sade-Geliştirilmiş Batarya Süreli 5800 52.0.007 için c6 v20.0.043 Cfw

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
***SouL Cfw*** Hatasız-Sade-Geliştirilmiş Batarya Süreli 5800 52.0.007 için c6 v20.0.043 Cfw
CFW bana aittir tamamen temiz C6 V20.0.043 üzerine kurulmuştur.Görsellik değil sadelik ve orjinallik ön planda tutulmuştur.
Hiçbir hatası bulunmamaktadır.Sadece performans modları ve herkezin sevdiği birkaç ekleme yapılmıştır onun haricinde hiçbirşey eklenmemiş hiçbirşey çıkarılmamıştır.

-Tüm buglar giderildi
-Batarya modu eklendi
-Sohbet(iphone benzeri) eklendi.
-Bildirimler widgeti eklendi.
-Performans modları eklendi.
-Sertifikasız program kurulumu eklendi.
Binh24 ün yeni çalışması olan yan ekran genişletme çok güzel duruyor.Eklendi.(Resimlerini aşağıya ekledim merak eden bakabilir.)
-Temiz port üzerine kurulmuştur.Hatasızdır performansı ve dokunmatik hassasiyeti çok iyidir.
Sadelik ve orjinallik göz önünde bulundurulmuştur.Benim gibi sade sevenler için...

Binh24 ün son çalışması modlandscape eklenmiştir ekran genişletme güzel duruyor resimler aşağıdadır.

DOWNLOAD LİNKİ

Ben Kendim CFW mi modlamak istiyorum ancak temiz fv bulamadım mı diyorsunuz ? Aşağıdaki linken indirebilirsiniz sadece portlanmış hiçbirşeyine ellenmemiştir.

http://www.multiupload.com/AMRI2S7V6P

• Beğen
Tepkiler: Round-Saturn

ByRdv

Üye
bunda rehberde i ye basınca buluyor mu? ram değeri max. kaçta? açılıştaki çalışan programlar kapatıldı herhalde ve bundan önce kullandığım cfw de arama gelince telefon 2 saniye çalıyordu donuyordu geri takrar çalmaya devam ediyordu o sorun yok değil mi? ve tuş kilidini kaldırma şansımız var mı :) görüntülü görüşmede sorun felan yoktur umarım.... bunlar tamamsa hemen yükleyip deneyeceğim. ayrıca bir yerde okumuştum cfwyi yükleden önce hafıza kartını biçimlendirin çıkartın cfwyi yükleyin ve yükledikten sonra hard format ya da *#7370* yapın daha sonra hafıza kartını kart okuyunucuna takıp sys system data ve resource gibi klasörleri silip takın demişlerdi o şekil mi yapayım yoksa direk biçimlendirip hafıza kartıyla mı yükleyeyim? son olarak msj qwerty kalvyesi nasıl?

ekran genişletilmesi iyi olmuş...

birşey daha sormak istiyorum mesela ev ekranındaki eklentiler saydam mı yoksa resimdeki gibi beyaz mı yani şu şekil mi?
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...hissedin-c6-v20-0-43-4x3-4x4-menu-498328.html

ev ekranına bakarsanız eklentiler saydam resimle aynı.. bu şekil mi yani?

sekolele

sekolele

Üye
o temadan kaynaklanıyo kardeşim ok :evet:

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
bunda rehberde i ye basınca buluyor mu? ram değeri max. kaçta? açılıştaki çalışan programlar kapatıldı herhalde ve bundan önce kullandığım cfw de arama gelince telefon 2 saniye çalıyordu donuyordu geri takrar çalmaya devam ediyordu o sorun yok değil mi? ve tuş kilidini kaldırma şansımız var mı :) görüntülü görüşmede sorun felan yoktur umarım.... bunlar tamamsa hemen yükleyip deneyeceğim. ayrıca bir yerde okumuştum cfwyi yükleden önce hafıza kartını biçimlendirin çıkartın cfwyi yükleyin ve yükledikten sonra hard format ya da *#7370* yapın daha sonra hafıza kartını kart okuyunucuna takıp sys system data ve resource gibi klasörleri silip takın demişlerdi o şekil mi yapayım yoksa direk biçimlendirip hafıza kartıyla mı yükleyeyim? son olarak msj qwerty kalvyesi nasıl?

ekran genişletilmesi iyi olmuş...

birşey daha sormak istiyorum mesela ev ekranındaki eklentiler saydam mı yoksa resimdeki gibi beyaz mı yani şu şekil mi?
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...hissedin-c6-v20-0-43-4x3-4x4-menu-498328.html

ev ekranına bakarsanız eklentiler saydam resimle aynı.. bu şekil mi yani?

Öncelikle saydığın sorunlar hiçbiri yok.
Ram 60 mb oluyor max ancak performansı çok iyi orjinal ram değeridir ellenmedi.
Hafıza kartına format atmana felan gerek yok direk kurabilirsin ancak atarsan daha sağlıklı olur.Atılmayada bilir bir sorun olmaz.

Ev ekranı resimde göründüğü gibidir.
O verdiğin linkteki gibi olmasını istiyorsan o temayı bulup yükleyeceksin.

manyag

Üye
şu şarj sorunu bi halletseniz normal v52 5800 tuslari kitli dursa 1 haftadan fazla şarji gder peki bunun ne kadar ben soleyim benim dedmi yapn 2 gunu geçmz c6 da

ByRdv

Üye
tema elimde var zaten :) hemen yüklüyorum cfw yi hocam yükleyip deneyelim...

----------Eklendi @ 21:29:24 ---------- Yazıldı @ 20:25:49 ----------

cfwyi yükledim ve biraz kullandım çok hoş olmuş açıkçası temayı da yükledim tamamdır dedim tek sorunu yan dönmesi için biraz daha kendinize doğru döndurmek gerekiyor rami 55,60 gördüm açılıştaki programlar kapatılmamış onu söyleyeyim. ama güzel hazırlanmış bir de kilit tusunda açmak için sürükleyin yazısını tam yazsaydınız süper olurdu olsun gene de harika olmuş kullandıkça yorumlarımı yazacağım... yazı boyutları biraz büyük geldi ayarlardan değiştirdim ama gene de büyük

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
tema elimde var zaten :) hemen yüklüyorum cfw yi hocam yükleyip deneyelim...

----------Eklendi @ 21:29:24 ---------- Yazıldı @ 20:25:49 ----------

cfwyi yükledim ve biraz kullandım çok hoş olmuş açıkçası temayı da yükledim tamamdır dedim tek sorunu yan dönmesi için biraz daha kendinize doğru döndurmek gerekiyor rami 55,60 gördüm açılıştaki programlar kapatılmamış onu söyleyeyim. ama güzel hazırlanmış bir de kilit tusunda açmak için sürükleyin yazısını tam yazsaydınız süper olurdu olsun gene de harika olmuş kullandıkça yorumlarımı yazacağım... yazı boyutları biraz büyük geldi ayarlardan değiştirdim ama gene de büyük

Yazının hepsi sığmıyor tuş kilidinde :)
Yazı boyutu orjinal c6 yazısıdır küçültebilirdim ancak dediğim gibi orjinallik sevenleri göz önünde bulundurdum.
Bana fazla oynanmamış cfw daha cazip geliyor kendim için yaptığımı burada paylaştım.
Geliştirirsem yeni versiyonlarınıda eklerim.

----------Eklendi @ 22:40:13 ---------- Yazıldı @ 22:39:04 ----------

şu şarj sorunu bi halletseniz normal v52 5800 tuslari kitli dursa 1 haftadan fazla şarji gder peki bunun ne kadar ben soleyim benim dedmi yapn 2 gunu geçmz c6 da

Şarjı 1 hafta bir 5800 getir bana 1 tanede ben hediye edeceğim sana :)

manyag

Üye
sonunu okumadn heralde tuşlari kitli masada dursun gder hatsz getr daha fazla gder

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
sonunu okumadn heralde tuşlari kitli masada dursun gder hatsz getr daha fazla gder

Gitmez :)
.N95 im 2 gün 5800 ımı yeri geliyor saate bakmak için bile almıyorum elime max 3 gün gidiyor.Telefon 3.5 aylık

manyag

Üye
ben anlamıyom senin dedigni ben opera kulanıyom gunluk yarım saat filan 2 gun gdyor orjinal fw da arasıra program yukluyom tel okadar prgram var sende nası oluyo 3 gun gdyor ben pin girim masanın ustune koyum 1 hafta gder prgram lar dahl sadece anti vrus yuklu olmasn buna n73 katabılırm oda gder cunku n73 music lerde uyku modu war tabi tel tus kldni bile acmıcn ama c6 fw sole biseyler bazı modlar msn java modu filan atıyonuz sonradan fw sys bin atıyo bunları bunlar exe ve dll dosyası bunlar sarj yer

SilentOne

SilentOne

Üye
saolasın indirip deneyecem

alpmurat

Üye
rehberde "i" sorunu bunda da aynısı var ek olarak metin tahiminde ingilizce ve türkce haricinde bir dil var....

ModderFurkan

Üye
Eline sağlık sade ve güzel olmuş. çok beğendim :) yalnız izin verirsen bazı kısımlarını kendime göre değiştirip paylaşmak istiyorum :)

DJRS7_2010

DJRS7_2010

Üye
mesaj dilinde türkçe yok arkadaşlar.yükledim bunu bugün.

fatih982

fatih982

Üye
msn desorun var

beberon

Üye
Bunu nerye atıtoruz :D arkadaşlar biri bana nasıl cfw yapabiliceğim hakkında yardım edebilrmi 5800 sahibiymde

ModderFurkan

Üye
Haa arkadaşlar batarya sorunu için pil kullanımı azaltıcaksınız..Kamera çıkışı arkaplan uygulamaları,performans moduna gerek yok sadece ekran fps atın o yetiyo artıyo.ben gladyatörün fw'sinin ekran fps'ini 35 çıkardım,başka bir şeyle oynamadım,hayvan gibi gidiyo şarjı.ben üstelik çok program yüklerim,müzik dinlerim,wifi kullanırım rahat gidiyo

Orodruin

Üye
Cidden çok güzel bir çalışma arkadaşlar. Tavsiye ederim. Yalnız bir kaç hata tespit ettim onları yazmak istiyorum mahsuru olmaz ise eğer.

1- Navigasyon çok yavaş çalışıyor. Navigosyandan kastım GPS açınca uyduları bulması çok geç sürüyor. Telefonun kendi orjinal yazılımında GPS'i açar açmaz ilk on sn içerisinde hemen buluyordu.
2- Snaptu uygulaması kesinlikle çalışmıyor. Pek çok defa kurmama rağmen asla açılmadı.
3- En önemli sorun ise, GPRS,MMS ve WAP ayarlarını telefona kaydedemiyorum. Avea MMS GPS ve Wap kullanıyorum. Ayarları istememe rağmen ve onay msjı gelmesine rağmen telefonun bu ilgili ayarlarında bunlar kesinlikle çıkmıyor.

Bu sorunlarla ilgili bi çalışma yaparsanız yada bi fikriniz olurda cevap yazarsanız çok sevinirim.
Bu CFW için çok teşekkür ederim gerçekten. Emeğinize sağlık :)

tzilayaz

Üye
Tr metin tahmini var mı bir de şarj ortalama kaç gün gidiyor. Teşekkürler..

Kambaa

Üye
Kardeşim Yükleme yaptım ama beyaz ekran gelip göçüyor neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt