bob_marley_232
Üye
***SouL Cfw*** Hatasız-Sade-Geliştirilmiş Batarya Süreli 5800 52.0.007 için c6 v20.0.043 Cfw
CFW bana aittir tamamen temiz C6 V20.0.043 üzerine kurulmuştur.Görsellik değil sadelik ve orjinallik ön planda tutulmuştur.
Hiçbir hatası bulunmamaktadır.Sadece performans modları ve herkezin sevdiği birkaç ekleme yapılmıştır onun haricinde hiçbirşey eklenmemiş hiçbirşey çıkarılmamıştır.
-Tüm buglar giderildi
-Batarya modu eklendi
-Sohbet(iphone benzeri) eklendi.
-Bildirimler widgeti eklendi.
-Performans modları eklendi.
-Sertifikasız program kurulumu eklendi.
Binh24 ün yeni çalışması olan yan ekran genişletme çok güzel duruyor.Eklendi.(Resimlerini aşağıya ekledim merak eden bakabilir.)
-Temiz port üzerine kurulmuştur.Hatasızdır performansı ve dokunmatik hassasiyeti çok iyidir.
Sadelik ve orjinallik göz önünde bulundurulmuştur.Benim gibi sade sevenler için...
Binh24 ün son çalışması modlandscape eklenmiştir ekran genişletme güzel duruyor resimler aşağıdadır.
DOWNLOAD LİNKİ
Ben Kendim CFW mi modlamak istiyorum ancak temiz fv bulamadım mı diyorsunuz ? Aşağıdaki linken indirebilirsiniz sadece portlanmış hiçbirşeyine ellenmemiştir.
http://www.multiupload.com/AMRI2S7V6P
Hiçbir hatası bulunmamaktadır.Sadece performans modları ve herkezin sevdiği birkaç ekleme yapılmıştır onun haricinde hiçbirşey eklenmemiş hiçbirşey çıkarılmamıştır.
-Tüm buglar giderildi
-Batarya modu eklendi
-Sohbet(iphone benzeri) eklendi.
-Bildirimler widgeti eklendi.
-Performans modları eklendi.
-Sertifikasız program kurulumu eklendi.
Binh24 ün yeni çalışması olan yan ekran genişletme çok güzel duruyor.Eklendi.(Resimlerini aşağıya ekledim merak eden bakabilir.)
-Temiz port üzerine kurulmuştur.Hatasızdır performansı ve dokunmatik hassasiyeti çok iyidir.
Sadelik ve orjinallik göz önünde bulundurulmuştur.Benim gibi sade sevenler için...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Binh24 ün son çalışması modlandscape eklenmiştir ekran genişletme güzel duruyor resimler aşağıdadır.
DOWNLOAD LİNKİ
Ben Kendim CFW mi modlamak istiyorum ancak temiz fv bulamadım mı diyorsunuz ? Aşağıdaki linken indirebilirsiniz sadece portlanmış hiçbirşeyine ellenmemiştir.
http://www.multiupload.com/AMRI2S7V6P
görüntülü görüşmede sorun felan yoktur umarım.... bunlar tamamsa hemen yükleyip deneyeceğim. ayrıca bir yerde okumuştum cfwyi yükleden önce hafıza kartını biçimlendirin çıkartın cfwyi yükleyin ve yükledikten sonra hard format ya da *#7370* yapın daha sonra hafıza kartını kart okuyunucuna takıp sys system data ve resource gibi klasörleri silip takın demişlerdi o şekil mi yapayım yoksa direk biçimlendirip hafıza kartıyla mı yükleyeyim? son olarak msj qwerty kalvyesi nasıl?
arkadaşlar biri bana nasıl cfw yapabiliceğim hakkında yardım edebilrmi 5800 sahibiymde