erdgnblt
Üye
-
Konu Sahibi
-
Onun için bile pcye bağlanması lazımFmobi olmasa cepten facebook işkence olurdu benim için. Sosyal ağların tek güzel yanı rehberle senkronizasyonu ama o da sorunlu. İstediğimizde senkronize etse veya bir senkronizasyon ayarı olsa iyiydi.
Kardeş sen buraya istediğini yaz.. ister ağla.. ister feryat et.. ama bunu nokianın düşünmesi lazım bizim değil.. adamlar windows phone ile meego ile uğraşıyor.. bırak symbian^3'ü Sadece arada bir güncelleme yapıyor o kadar.. nokia 808 pureviewe gelirsek nokia bir seferliğini çıkardı o telefonu... nokia belle ile ona noktayı koyacak.. aha buraya da yazıyorum. bundan sonra symbian lı telefon çıkmaz.
Evet tweeties uygulamasındada hatalar var. Fmobi güzel ancak orjinal değil orjinal gibide değil.baba en azından twitter uygulamsında türkiye nin tt lerine bakamıyoruz yani...
Nasıl kötü değil ya! Dokunmatik ayarındanmıdır kasmasındanmıdır nedir 5 kere dokununca menüsü açılıyor anca ve sohbet yok birçok eksik var.Sosyal ağlar benim için o kadarda kötü değil.))
babacım sen git iphone android blackberry nin twitter facebook uygulamalrına bi bak allah aşkına adamlar herşeyiyle döşemişler bizimkisine bak bide...Sosyal ağlar benim için o kadarda kötü değil.))
Nasıl kötü değil ya! Dokunmatik ayarındanmıdır kasmasındanmıdır nedir 5 kere dokununca menüsü açılıyor anca ve sohbet yok birçok eksik var.
Bizimde touch facebookumuz olsa fenamı olur
babacım sen git iphone android blackberry nin twitter facebook uygulamalrına bi bak allah aşkına adamlar herşeyiyle döşemişler bizimkisine bak bide...
Neden orjinal facebookumuz touch olmasın ?hocam isynan etmekte çok haklısın ancak sana eğer face te online kalmak istiyorum dersen fmobi eğer farketmez dersen de gravity hem face hem de twitter için şuan en iyi uygulamalar ve çok memnunum kesinlikle kullanmalısın
Neden orjinal facebookumuz touch olmasın ?
Benim sitemim size değil nokiaya
elbette olması çok daha iyi olur zaten size hak verdiğimi söylemiştim ama ben sadece onlardan bunu yapmaları beklerken en iyi performansı alabileceğimiz uygulamalrı kullanmamız gerektiğini ve bunlarında fmobi ve gravity den başkası olamayacağını düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar.
Nokia telefonlarda artık bıkkınlık getiren bir noktaya deyinmek istiyorum.
Facebook - Twitter veya diğer sosyal ağlar.
Telefonumuzun değerlerini ilk önce bir yazayım.
c6-01: 600~TL
603: 550-600 TL
701: 750~TL
700: 670~TL
500: 500~TL
n8: 900-100 TL
c7: 700~TL
Telefonlarımızın genel olarak özellikleri gerek nokia gerek işletim sistemi bakımından güzel.
Ancak bir nokta varki; tarayıcımızın iyi olmasına rağmen
Akıllı telefon olmasına rağmen
Kaldırabilecek durumda olmasına rağmen
200 Liralık telefonlara yapılan muamele yapılıyor.
Ben m.facebook.com yazınca touch a girmek istiyorum.
iOS ve Androiddeki gibi facebooktan indirdiğim facebook uygulaması touch olsun istiyorum(gerek yok nokia sosyal ağları değiştirsin)
Twitterımın Androiddeki gibi iOS daki gibi güzel olmasını istiyorum (Sosyal ağlar değişsin!)
Kısacası artık Nokiamı yapsın Facebook - Twitter mı yapsın kim yaparsa yapsın ama S^3 lere Ayrıcalık Tanınsın.
Not: Blackberry alma kararı aldım. Onların bile sosyal konusunda bizden 2 adım önde olduklarını görüyorum.(Bbm, face)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?