Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sosyal ağ problemi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tanjantx
Üye
Konu Sahibi
sosyal ağ problemi
NOKİA 603 telefonun sosyal ağları artık çalışmamaya başladı bende hepsini kaldırdım sizce ne yapmalıyım.
_ardaa
Üye
Site de versiyonları var ara bulursun uygulamalar bölümünde, tekrardan yükle.
tanjantx
Üye
Konu Sahibi
daha evvel calışan sos ağ tıklandığında niye çalışmıyor oviden yeni de kurdum
_ardaa
Üye
Sorunun kaynağını bilmiyorum ama qt sorunu olabilir, sen bence sosyal ağları kaldır uygulama yöneticisinden sosyal ile ilgili ne varsa kaldır sonra sitede 1.03 versiyonu var onu yükle beğenirsen kalsın beğenmezsen üstüne 1.05 yükle ama 1.03'ü kaldırmadan üstüne yükle.
Sorunun kaynağını bilmiyorum ama qt sorunu olabilir, sen bence sosyal ağları kaldır uygulama yöneticisinden sosyal ile ilgili ne varsa kaldır sonra sitede 1.03 versiyonu var onu yükle beğenirsen kalsın beğenmezsen üstüne 1.05 yükle ama 1.03'ü kaldırmadan üstüne yükle.
Qt yazılım platformudur, telefon da qt tabanlı uygulamaların çalışması için qt kütüphanesinin yüklü olması gerekir, sende yüklüdür muhtemelen, sen dediğimi yap sorunun çözülür büyük ihtimal.
@@DiAbLo@@
Üye
Arkadaşım bence sen direk sosyalağ uygulamasına ait ne varsa kaldır sonra da yazılım güncellemeden tekrar yükle sorun düzelecektir bence...
tanjantx
Üye
Konu Sahibi
sahurdan sonra deneyim inş hayırlı ramazanlar.
@@DiAbLo@@
Üye
sağolasın abi burda sahur olmaz üzere zaten (ığdır) sana da hayırlı ramazanlar...
tanjantx
Üye
Konu Sahibi
malesef sorun çözülmedi ne yaptıysam sosyal ağa girmiyor birde rehberdeki resimleri sosyal ağla güncellemiyor.
Qt yazılım platformudur, telefon da qt tabanlı uygulamaların çalışması için qt kütüphanesinin yüklü olması gerekir, sende yüklüdür muhtemelen, sen dediğimi yap sorunun çözülür büyük ihtimal.