sorunuma çözüm bulun :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

can_Fb12

Üye
    Konu Sahibi
sorunuma çözüm bulun :/
nokia c7 telefonuma symbian anna yükledim daha önce türkçe olan telefonum symbian anadan sonra ingilizce oldu dil ayarlarında türkçe yok herkezdemi aynı yoksa bendemi sorun var yardım edin

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ürün kodun ne acaba? bende c7 yükledim ama türkçe olark kullanıyorum telefonum kvk çıkışlı senin telefonun ülke kodu ingiltere fransa falansa eğer güncellemen oraya göre çıkmıştır annası.. o yüzden dil desteği yoktur kardeşim..

can_Fb12

Üye
    Konu Sahibi
o ülkelerin güncellemeri geldiğinde ovi de gözükmedi 15.09 tarihinde gelince gözüktü

devil____boy

Üye
kodun nedir

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ürün koduna bakıp söyleyebilrmisin?? ürün kodun türkiyemi diye bakardık bi ?

can_Fb12

Üye
    Konu Sahibi
059d407

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
benim telefonum kvk çıkışlı ürün kodum : 059B534 olarak görünüyor ve tüm kvk çıkışlı telefonlarda bu kod aynıdır sanırım senin telefon yurtdışı çıkışlı cihaz kardeşim ondan dolayıdır.bnce flashla tr yazılmını atmalısın,phoenix var biliyormusun onu ?

can_Fb12

Üye
    Konu Sahibi
hiç anlamıyorum yardımcı olacak arkadaş varsa bilgisayarıma girsin yapabilrise yapsın :/

----------Eklendi @ 02:37:13 ---------- Yazıldı @ 01:42:20 ----------

parası neyse vericem şu telefonu türkçe yapın :/

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes yapmasına yapalım da yani burda iş yapmıyoruz yardım ediyoruz paraya flan gerek yok..senin teklif etmene de :) http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/orjinal-turkey-anna-download-linkleri-545357.html öncelikle burdan telefonun rengine göre indir kendi variantını....sonra burdan phoenix 2011 programını indirip kur bilgisayarına..sonra telefonu bagla bilgisayara,program files'da phoenix/products klasörüne RM-675 diye bi klasör acıp kendi indirdigin 8 adet variant dosyalarını RM-675'e at daha sonra phoenix 2011'e gir virüs programın varsa devre dısı bırak.sonra file/scan products yap biraz bekle atta cıkcak zaten kendi variantın. daha sonra arac cubugunda flashing'e tıklayıp firmware update'e tıkla bi pencere acılcak 3 noktalı bi buton var ona tıkla 22.04 variantı sec daha sonra refurbish'e tııkla flash atana kadar sakın sökme telefonu,işlem bitince beyaz ekran gelcek flash tamamlandı demektir.eger ürünün yurtdısı kayıtlı degilse türkce olcaktır.ama kesin çözüm istyosan navifirmden c7 için alman variantını da indirebilirsin onda kesin türkce olur.umarım yardımcı olabilmişimdir,kolay gelsin :oke:

uribaju

uribaju

Üye
peki beyler alman annası yüklü iken oviden güncelleme çıktı onu yüklesem tel trmi olur yine?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
olur kardes

can_Fb12

Üye
    Konu Sahibi
polluxea bilgisayarıma girip yapabilirmisin ? telefon çöker falan :d

----------Eklendi @ 16:47:49 ---------- Yazıldı @ 15:16:05 ----------

söylediğini yaptım ama refurbish diyince sonu fpsx ile biten dosya hata veriyor farklı bi konuda silin demiş sildim ozamanda buluamadı hatası veriyo ne yapcam :/

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar tüm güncellemer de herkes aynı soruyu soruyor telefonlarda procdot kodu varya telin arkasında mutlaka vardır wariant da diyor bazıları işte o kod neyse telefon güncelleme yaparken o kodlara göre yükleme yapıyor yani alman türkçesi yüklü ama kodun türkiye kodu ise türkiye yazılımı yüklenir telefon dili türkçe yapmak isteyen arkadaşlar eskiden nss ile bu kodları değiştiriyorduk şimdi bilmiyorum phonix in içinde bu var ama denemedim

hizan

hizan

Üye
Arkadaşlar tüm güncellemer de herkes aynı soruyu soruyor telefonlarda procdot kodu varya telin arkasında mutlaka vardır wariant da diyor bazıları işte o kod neyse telefon güncelleme yaparken o kodlara göre yükleme yapıyor yani alman türkçesi yüklü ama kodun türkiye kodu ise türkiye yazılımı yüklenir telefon dili türkçe yapmak isteyen arkadaşlar eskiden nss ile bu kodları değiştiriyorduk şimdi bilmiyorum phonix in içinde bu var ama denemedim

kardeş sana tafsiyem dil dil kodu ile hiç ilgilenme telefonun da anna var ise, hackli ise güle güle kullan.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes evet o dosyayı silmen lazım kırmızı renkte zaten

----------Eklendi @ 22:54:37 ---------- Yazıldı @ 22:53:20 ----------

kardes bilgisayara girmeyi bilmiyorum wala :D bilsem yapardm :)

can_Fb12

Üye
    Konu Sahibi
telefonuma türkçe anna yükledim sorunsuz çalışıyor teşekkürler polluxea

polluxea♪

polluxea♪

Üye
rica ederim kardes güle güle kullan :) :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
sonunda çzüm bulundu :D

trontr

Üye
kardes yapmasına yapalım da yani burda iş yapmıyoruz yardım ediyoruz paraya flan gerek yok..senin teklif etmene de :) http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/orjinal-turkey-anna-download-linkleri-545357.html öncelikle burdan telefonun rengine göre indir kendi variantını....sonra burdan phoenix 2011 programını indirip kur bilgisayarına..sonra telefonu bagla bilgisayara,program files'da phoenix/products klasörüne RM-675 diye bi klasör acıp kendi indirdigin 8 adet variant dosyalarını RM-675'e at daha sonra phoenix 2011'e gir virüs programın varsa devre dısı bırak.sonra file/scan products yap biraz bekle atta cıkcak zaten kendi variantın. daha sonra arac cubugunda flashing'e tıklayıp firmware update'e tıkla bi pencere acılcak 3 noktalı bi buton var ona tıkla 22.04 variantı sec daha sonra refurbish'e tııkla flash atana kadar sakın sökme telefonu,işlem bitince beyaz ekran gelcek flash tamamlandı demektir.eger ürünün yurtdısı kayıtlı degilse türkce olcaktır.ama kesin çözüm istyosan navifirmden c7 için alman variantını da indirebilirsin onda kesin türkce olur.umarım yardımcı olabilmişimdir,kolay gelsin :oke:
22.14 demişsin de bnm product koduma indirdiğim fw sadece 24.01 bölümü de var navifirmde. Bi açıklar mısın ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt