Sorunsuz BlackBerry Modeli Hangisi (9360-9790-9800-9900)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Sorunsuz BlackBerry Modeli Hangisi (9360-9790-9800-9900)
Merhaba Herkese.
Elimde BlackBerry Bold 9700 var.Surekli Kullanıyorum.256Mb ram-Hafıza Yetmiyor.
Dedimki 512 mb Ram-Rom lu yeni nesil bir cihaz alayım.
internette arama yaptım

9360: Özellik Güzel.Kasa ile ilgili sıkıntı okumadım.ama Sorun Batarya 1000 mAh yani ben gibi Blackberry Messenger kullanan maillere bakan birine 3g hızında mobile internet ile 5-6saat gitmez gibime geliyor.

9790: Aslında Aklıma olan model buydu.hem hızı (1ghz) hemde ustte dokunmatik ekran olması ama çok sayıda kasa (arka kapak sallanması) ve Joystik şikayeti okudum sogudum.

9800: Guzel dokunmatik alltan klavye çıkıyor.ama bunda 2 soru işareti aklımda kızak yaylımı yoksa ellemi ittiriyorsunuz klavye için?
bir diğer soru tuşlar geçekten çok ufak gibi elleri büyük olan birine zor olmazmı yazmak

9900: en ust model ama 1600 den pat diye 1200 e düştü satanlar bir kısmın bundan bir kısmı tuş kısmında soyulmalardan şikayet etmiş.kitleniyor diyenlerde var.donanımsal sorunmu var bu modelde ne ?

ikinci el fiyatları çok yakın yani bursa için
9360: 450-560
9790: 600-650
9800: 400 (kasada bol cizik soyulmalar var)-500-590
9900: 750-850
ne yapayım ne alayım?
alırken neye nerelere dikkat edeyim?

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
9800: Guzel dokunmatik alltan klavye çıkıyor.ama bunda 2 soru işareti aklımda kızak yaylımı yoksa ellemi ittiriyorsunuz klavye için?
bir diğer soru tuşlar geçekten çok ufak gibi elleri büyük olan birine zor olmazmı yazmak

Benim şuan kullandığım telefon 9800. Sorunuzu anlamadım anladığım kadaruyla açıklayayım kızak sistemi elle ittirilmeden açılmaz zaten. Elle ittirilirken hafif bir sertlik hissi veriyor yani güçlü bir yay var kazara açılması söz konusu olamaz. 9700 nokia biliyorsanız hafif ittirince hemen otomatik açılır tak diye bir ses gelir bazen bu telefon öyle değil çok sağlam bir kasası ve dokunmatiği var...
Mesaj konusunda ise benimde parmaklarım büyük sayılır arkadaşımda sony ericson

[h=4] modeli VAR.... BEN onu kullanırken mesaj yazarken zorlandım açıkçası klavye dokunmatik parmaklarımla c v arası E R arası çok hata yaptım düz tutarken lakin yan klavyede yani telefonu çevirince bir sorun yaşamadım... 9800 a gelecek olursak dokunmatiğinde bile sorun yaşadım diyemem son derece doğru algılaması.. ayrıca klavye olması benim işimi daha da kolaylaştırdı.[/h]
Umarım yardımcı olabildim saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt