bu soru için mi sakladın bunumaxicep tescilli bir marka.
bakınız...
2008/67475 21.11.2008 maxicep OZAN ATABEY (302676)
----------Eklendi @ 16:58:41 ---------- Yazıldı @ 16:58:25 ----------
kaynak: türk patent ensitüsü![]()

bu soru için mi sakladın bunu![]()

8 Sohbet cafe vs. bölümlere yazılan mesajlar rütbeyi etkileseydi mesajlara bir tane smiley yazmayla herkes rütbe atlar bir haftada herkes yarbay olurdu bu yüzden.

eskiden öyleydi![]()

Nasıl Tümgeneral olunduğu belli oldu![]()

Ve burak eski uye olmadigi icin bilmez ki yeni sistem geldiginde o mesajlarimiz haneden silindi.
Biri lafi geldiginde koymak mi demisti ?
@Burak herkese yardım etmişin bende fahri kısmını açıklığa kavuştırayım buyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkür.Ve burak eski uye olmadigi icin bilmez ki yeni sistem geldiginde o mesajlarimiz haneden silindi.
Biri lafi geldiginde koymak mi demisti ?

bu dördünü istiyorum yani bilen bir arkadaş beni bilgilendirirse güzel olur
o sonuncuyla beş oldu 
İstatistikler şuanda yok. Gelip gelmeyeceği konusunda olumsuz bir cevap görmedim.hazır açık konu bulmuşuz ben bir tane sorayım uzun süredir aranızda olamadığım için bilmediğim bir konu: mesaj konu ve online istatistikler kalktı mı gelecek mi neden kalktı neden gelecek (hala duruyorsa o sayfaya nasıl erişirim )bu dördünü istiyorum yani bilen bir arkadaş beni bilgilendirirse güzel olur
o sonuncuyla beş oldu
![]()
Mesaj sayısı yüksek olunca boş mesaj olarak kabul ediyorlar anlamadım gitti.. Konu ve beğeni sayısını havadan artmadı bana kalırsasağolasın bilgilendirme için boş mesaj kasanlar haricinde üyeler üzerinde pozitif bir etki uyandırdığını düşünüyorum Mert sen ilk gruba giriyorsun sanırım![]()

Mesaj sayısı yüksek olunca boş mesaj olarak kabul ediyorlar anlamadım gitti.. Konu ve beğeni sayısını havadan artmadı bana kalırsa![]()
sadece şakaydı hemen ciddiye alıyorsun