greenmile
Üye
bunun için tam bir zaman söylemek yanlış olur.
sitemizin yeni tasarımı geldiğinde o da beraberinde gelicektir.
çok güzel fahri moderatörlüğe devam
bunun için tam bir zaman söylemek yanlış olur.
sitemizin yeni tasarımı geldiğinde o da beraberinde gelicektir.
çok güzel fahri moderatörlüğe devam
profil müziğin tam olarak nasıl yapılır nerelerden yaarım
sorun yok düzenledim mesajıprofil müziğini tam olarak nasıl yapılır nerelerden yaparım

profil müziğini tam olarak nasıl yapılır nerelerden yaparım
Hep biz söyleyince düzeltiyon, ne ayak.![]()
[sıze="2"]
http://www.maxicep.com/site-hakkinda/profil-muziginde-son-nokta-linkleriniz-benden-354361.html
bu konuya bakınız.[/sıze]
rica ederim sorularınız oldukça yazın buraya.

8 Sohbet cafe vs. bölümlere yazılan mesajlar rütbeyi etkileseydi mesajlara bir tane smiley yazmayla herkes rütbe atlar bir haftada herkes yarbay olurdu bu yüzden.
9 U tam anlayamadım!
10 Küfürlü nick alınabiliyor evet ama bu tespit edildiği zaman adminler gerekeni yapıyor, tıpkı mesajlarda olduğu gibi.
11 Konulardaki karakter sayısını arttırmak şuan söz konusu değil ancak karakter sayısı yetersiz gelirse açtığınız konunun devamı niteliğinde başka bir konu açabilirsiniz.. yada aynı konuya cevap olarak ekleyebilirsiniz.

teşekkürler
9- şöyle yani uzun süredir ne konu açılmış nede mesaj yazılmış bölümlerden bahsediyorum.
8- bunu nasıl yaptınız, etkisiz mi kıldınız bölümü, yani aynı fikirdeyim bende sistemi anlamaya çalışıyorum.

tamamdır
sistem basit
vbullettin ayarlarından yapılıyor, ilgili bölümde mesaj sayısı arttırmak engelleniyor![]()
çokbasit.
konu onay sistemide aynı sekilde
"bu bölümde açılacak konuları yönetici onaylı yap" seceneği ile yapılıyor. gayet basit bir sistem![]()

tamamdır
----------Eklendi @ 16:28:09 ---------- Yazıldı @ 16:25:34 ----------
12- peki maxicep markası tescilli midir? izinsiz kullanılamaz değil mi? (bunu Ata abiye sormam lazımdı)
kaç kere okumuşumdur da yinede aklıma geldi nedense, kafamda bi proje varda9 Bu üyelerle ilgili bişey, illaki hit almayan bölümler olabilir, gayet normal.
----------Eklendi @ 16:32:51 ---------- Yazıldı @ 16:28:47 ----------
Tabiki tescilli herhangi bir sayfada sol en alttaki bölümü okuyabilirsiniz.