sorularım var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
sorularım var..
1- programcıyı kim yönetiyor?
2- bazı bölümlerde konu açmamız yasak (muhtemelen geçmişteki paylaşımlardan dolayı) bu hep böyle mi olacak?
3- konu açmıştım, silinmiş, nedenini bile göremedim, silinen konu ne zaman tamamen siliniyor?

bu konuyu silmeyin aklıma geldikçe sorularımı sorayım:oke:

not: özel mesaj atmadım çünkü belki benim gibi merak edenler vardır :)

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
1- programcıyı kim yönetiyor?
2- bazı bölümlerde konu açmamız yasak (muhtemelen geçmişteki paylaşımlardan dolayı) bu hep böyle mi olacak?
3- konu açmıştım, silinmiş, nedenini bile göremedim, silinen konu ne zaman tamamen siliniyor?

bu konuyu silmeyin aklıma geldikçe sorularımı sorayım:oke:

not: özel mesaj atmadım çünkü belki benim gibi merak edenler vardır :)

sorularınıza ben yanıt vereyim

1. programcı gibi webmaster var bunlar bot. daha önceden programlanmış ve sürekli konu açıyorlar ilgili bölümlere.
2.bazı bölümlerde konu açmamız yasak dogru, örneğin maxi pda bölümü. burada türkçe program çevirileri yayınlanıyor, eğerki sende orada kendi türkçeleştirdiğin bir program yayınlamak istiyorsan ilk etapta bunu o bölümün yöneticisine söyleyerek yapman gerekir.
sanırım orda ediz yiğit ve sensation vardı tam aklımda değil şuan. onlara pm atarak bende kendi türkçeleştirdiğim programı yayınlamak istiyorum diyebilirsin gerekeni yapıcaklardır...
3. konular silindiğinde taşındıgında üyeye bildirim mesajları gönderiliyordu konunuz silindi taşındı gibi. ama o sistem şuanda devre dışı en yakın zamanda tekrar devreye alınıcak

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut, SHS ve 'İbrahim'
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
benim de bir sorunum var guzel bir oyun buluyorum diyorum maxicepte paylasayim paylasmadan once ariyorum forumda boyle bir oyun paylasilmis mi diye hic konu acilmamis onunla ilgi aciyorum konuyu yonetici onayina gidecek yaziyo ama onaylanmiyo neden onaylanmiyo?

• Beğen
Tepkiler: SHS ve Burak

Burak

Üye
benim de bir sorunum var guzel bir oyun buluyorum diyorum maxicepte paylasayim paylasmadan once ariyorum forumda boyle bir oyun paylasilmis mi diye hic konu acilmamis onunla ilgi aciyorum konuyu yonetici onayina gidecek yaziyo ama onaylanmiyo neden onaylanmiyo?

onaylar gecikebilir.

veya siz detaylı arama yapmamıs olabilirsiniz.
yönetici konuyu onaylamadan önce arama yapar eğer daha önce verilmişse onaylamaz

• Beğen
Tepkiler: SHS
Joker.

Joker.

Üye
Mobil sürüm ne zaman güncelleşecek

• Beğen
Tepkiler: SHS ve Burak

Burak

Üye
  • Beğen
Tepkiler: greenmile ve SHS
bozkurt200

bozkurt200

Üye
inşALLAH güncellenir :D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici

1. programcı gibi webmaster var bunlar bot. daha önceden programlanmış ve sürekli konu açıyorlar ilgili bölümlere.
2.bazı bölümlerde konu açmamız yasak dogru, örneğin maxi pda bölümü. burada türkçe program çevirileri yayınlanıyor, eğerki sende orada kendi türkçeleştirdiğin bir program yayınlamak istiyorsan ilk etapta bunu o bölümün yöneticisine söyleyerek yapman gerekir.
sanırım orda ediz yiğit ve sensation vardı tam aklımda değil şuan. onlara pm atarak bende kendi türkçeleştirdiğim programı yayınlamak istiyorum diyebilirsin gerekeni yapıcaklardır...
3. konular silindiğinde taşındıgında üyeye bildirim mesajları gönderiliyordu konunuz silindi taşındı gibi. ama o sistem şuanda devre dışı en yakın zamanda tekrar devreye alınıcak

onaylar gecikebilir.

veya siz detaylı arama yapmamıs olabilirsiniz.
yönetici konuyu onaylamadan önce arama yapar eğer daha önce verilmişse onaylamaz

bunun için tam bir zaman söylemek yanlış olur.

sitemizin yeni tasarımı geldiğinde o da beraberinde gelicektir.

vay be

• Beğen
Tepkiler: Mareşal, SHS ve Burak
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
4- portalı kim yönetiyor (yanlış hatırlamıyorsam sonradan açıldı), editörler mi?

5- bizde portalda yazı yazabilir miyiz mesela?

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
4- portalı kim yönetiyor (yanlış hatırlamıyorsam sonradan açıldı), editörler mi?

5- bizde portalda yazı yazabilir miyiz mesela?

portal sonradan açıldı evet.

portalla editörler ilgileniyor

• Beğen

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben mesleği bırakırım arkadaş :D

• Beğen
Tepkiler: Mareşal, Silinen Üye 2149105, SHS ve 1 kişi daha

Burak

Üye
forum hakkında sorusu olan varsa sorabilir yanıtlarım.

• Beğen
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
:hmmm

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
6- moderatör moderatörü banlayabilir mi? (biraz saçma ama olsun:) )

7- bilgisayarımdaki bişeyi paylaşmak için bir siteye mi yüklemem gerekiyor? (ki öyle)

devran_34

devran_34

Üye

3. cevaba ek olarak benim bir konuda mesajım silinmişti mod arkadışımız bana uyarı mesajı yolamıstı bir daha tekrar lamam için

Burak

Üye
6- moderatör moderatörü banlayabilir mi? (biraz saçma ama olsun:) )

7- bilgisayarımdaki bişeyi paylaşmak için bir siteye mi yüklemem gerekiyor? (ki öyle)

moderatör moderatörü banlayamaz ama adminlere şikayet edebilir.

bilgisayarınızdaki bir dosyayı forumumuzda paylasmak istiyorsanız 3.dosya yükleme sitelerine yüklemeniz gerekir. bu sekilde yararlı paylasımlar yaparak devam ederseniz sizede sitemizde direk dosya ekleme yetkisi verilir. bu yetkiyi almak için yapmanız gereken tek şey düzenli ve yararlı paylasımlar yapmak. bu yetkiyi aldıkdan sonra siteye eklediğiniz dosyalar kırılmaz,link öldü gibi derdiniz olmaz.

bu yetkiyi almanız gerektiğini düşünüyorsanız

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/siteye-dosya-ekleme-yetkisi-hakkinda-bilgi-ve-kural-246727.html

b
uraya basvuru yapabilirsiniz.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt