Yeni forum sürümüyle gelen bir kısıtlama özelligi mevcut, yakında tüm forumlarda etkin hale getirecegiz.ya onda sorun yok birçok forumda olmayan özelliği bile olur hale getirmiştim ben ama diğer video paylaşım siteleri için sıkıntı olacak yada bu konu ile ilgili bilgisi olmayanlar zorlanacak... neden böyle birşey yamaya ihtiyaç duyuldu anlamıyorum...
iki yeni sorum var..
1- Programcı neden tamindirdeki programların linkini verip konu açıyor? Anlaşmamı var?
2- Webmasterda webmaster forumdaki yardım konularını burda açıyor, sonra bu konular kitleniyor. Bundaki amaç ne?
Yeni forum sürümüyle gelen bir kısıtlama özelligi mevcut, yakında tüm forumlarda etkin hale getirecegiz.

teşekkürlerBir konu kitleniyorsa amaç cevap yazılmaması gerektiğidir, cevap yazılmamasıdır.
Programcı ise, birçok dosya indirme sitesinin yayınlarını kaynak belirterek sitemizde konu olarak açmaktadır, üyelerimize yardımcı olmaktadır
Saygılar

Konuya veya yoruma video ekleme sistemi kod olarak değiştirilmiş sanırım?
Yoksa benim kullandığım tarayıcıdamı sorun var?
önceden yanılmıyorsam videolar [video]........[ /video] kodları arasına ekleniyordu.
Şimdi ise [VIDEO].......[ /VIDEO] olmuş sanırım?
----------Eklendi @ 14:33:08 ---------- Yazıldı @ 14:05:45 ----------
Daha doğrusu sorumu şöyle düzeltiyim.
Video ekleme özelliğinde bir sorun mu oluştu? Yoksa sistem değiştiriliyor mu?
Yoksa komple video ekleme özelliği kaldırılacak mı?![]()
Yeni forum sürümüyle gelen bir kısıtlama özelligi mevcut, yakında tüm forumlarda etkin hale getirecegiz.

Teşekkür ederim

Peki teşekkür ederim. İngilizce gördüğüm yazıları türkçeleştirmeniz için size bildiricemBu tip İngilizce uyarıları bize bildirirseniz en kısa zamanda uyarıyı Türkçe ye çevirip, durumla ilgileniriz.
Forum yazılımı sürekli güncellemeye açık bir yazılım oldugundan, her güncellemede yeni phrase dedigimiz cümleler gelmekte veya mevcutlar değişmekte, tabi bunlar İngilizce olarak geliyor, forumumuzu birebir basından bu yana kendimiz Türkçeleştiriyoruz
Video eklemeyle de ilgili bu hafta sonu durum kesinlik kazanmıs olur.

Üyelik tarihlerinden ben artık sıkıldım, üyelik tarihleri dil olarak degil, forum yazılımının sisteminden alınan sabit değişkenler. Yani dil ayarı mümkün degil, ancak sistemin yazılımında degisiklikler yaparak TR ye çevrilebiliyor o da zaten her yeni forum sürümünde tekrarlanması gerektiginden kullanıslı olmuyor, sürekli de yeni sürüm çıktıgı için açıkcası o yüzden sıkıyor
Peki teşekkür ederim. İngilizce gördüğüm yazıları türkçeleştirmeniz için size bildiricem
Bu türkçeleştirme işine Üyelik Tarihinden başlayabilirsiniz
Zaten bunun için bir konu açmıştım uzun zaman önce o zaman türkçe yapmıştınız fakat şimdi yine ingilizce![]()
Kalıcı bir çözüm bulacağız insallah bir ara. Bu uyarıyı Türkçeleştirdim ancak az çok anlasılıyordur nedeni, bir mesajına 48 tane video eklemeye calismişsin, sınır 3 olarak belirlendi ...Ozan abicim aldığım uyarı şuydu;
You have included a total of 48 videos in your message. The maximum number that you may include is 3. Please correct the problem and then continue again.
The use of videos is subject to them being enabled by the administrator.
İnşallah bulursunuzÜyelik tarihlerinden ben artık sıkıldım, üyelik tarihleri dil olarak degil, forum yazılımının sisteminden alınan sabit değişkenler. Yani dil ayarı mümkün degil, ancak sistemin yazılımında degisiklikler yaparak TR ye çevrilebiliyor o da zaten her yeni forum sürümünde tekrarlanması gerektiginden kullanıslı olmuyor, sürekli de yeni sürüm çıktıgı için açıkcası o yüzden sıkıyorKalıcı bir çözüm bulacağız insallah bir ara.
Bu uyarıyı Türkçeleştirdim ancak az çok anlasılıyordur nedeni, bir mesajına 48 tane video eklemeye calismişsin, sınır 3 olarak belirlendi ...
İlginiz için teşekkür ederim 

Konu için gerekli napim48video mu arkadas naptın sen![]()