sorularım var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Cevaplama ve konu açma panelinde video ekleme butonu vardı bu kaldırıldımı yoksa benden bu yetki alındımı alındıysa mantıklı açıklama nerede?
Eğer alındıysa program bilgime dayanarak ekleyebileceğimi şimdiden söyleyeyim sonra sorun çıkmasın...

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
evet kaldırılmış arkadaşım ama youtube linkini direkt yazarsan video çıkıyor

Navy Blue

Navy Blue

Üye
ya onda sorun yok birçok forumda olmayan özelliği bile olur hale getirmiştim ben ama diğer video paylaşım siteleri için sıkıntı olacak yada bu konu ile ilgili bilgisi olmayanlar zorlanacak... neden böyle birşey yamaya ihtiyaç duyuldu anlamıyorum...

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
bende merak ediyorum.. geçicidir herhalde bilemiyorum, bilgilendirmede olmadı aniden buton gitti :hmmm

Navy Blue

Navy Blue

Üye
işin garibi buton özel mesajlarda çalışıyor :D

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
öyle mi dikkat etmedim :ehe
ayrıca benim dışımda soru soranlar olmuş konuda en kısa sürede link atıcam bi yetkiliye cevap istiyoruz :D

Ozan

Ozan

Admin
ya onda sorun yok birçok forumda olmayan özelliği bile olur hale getirmiştim ben ama diğer video paylaşım siteleri için sıkıntı olacak yada bu konu ile ilgili bilgisi olmayanlar zorlanacak... neden böyle birşey yamaya ihtiyaç duyuldu anlamıyorum...
Yeni forum sürümüyle gelen bir kısıtlama özelligi mevcut, yakında tüm forumlarda etkin hale getirecegiz.

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
iki yeni sorum var..
1- Programcı neden tamindirdeki programların linkini verip konu açıyor? Anlaşmamı var?
2- Webmasterda webmaster forumdaki yardım konularını burda açıyor, sonra bu konular kitleniyor. Bundaki amaç ne?

Yeni forum sürümüyle gelen bir kısıtlama özelligi mevcut, yakında tüm forumlarda etkin hale getirecegiz.

benim sorularıda cevaplasanız lütfen kafama takıldı :D

Ozan

Ozan

Admin
Bir konu kitleniyorsa amaç cevap yazılmaması gerektiğidir, cevap yazılmamasıdır.
Programcı ise, birçok dosya indirme sitesinin yayınlarını kaynak belirterek sitemizde konu olarak açmaktadır, üyelerimize yardımcı olmaktadır

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Bir konu kitleniyorsa amaç cevap yazılmaması gerektiğidir, cevap yazılmamasıdır.
Programcı ise, birçok dosya indirme sitesinin yayınlarını kaynak belirterek sitemizde konu olarak açmaktadır, üyelerimize yardımcı olmaktadır

Saygılar
teşekkürler:)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Konuya veya yoruma video ekleme sistemi kod olarak değiştirilmiş sanırım?
Yoksa benim kullandığım tarayıcıdamı sorun var?
önceden yanılmıyorsam videolar [video]........[ /video] kodları arasına ekleniyordu.
Şimdi ise [VIDEO].......[ /VIDEO] olmuş sanırım?

----------Eklendi @ 14:33:08 ---------- Yazıldı @ 14:05:45 ----------

Daha doğrusu sorumu şöyle düzeltiyim.
Video ekleme özelliğinde bir sorun mu oluştu? Yoksa sistem değiştiriliyor mu?
Yoksa komple video ekleme özelliği kaldırılacak mı? :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Konuya veya yoruma video ekleme sistemi kod olarak değiştirilmiş sanırım?
Yoksa benim kullandığım tarayıcıdamı sorun var?
önceden yanılmıyorsam videolar [video]........[ /video] kodları arasına ekleniyordu.
Şimdi ise [VIDEO].......[ /VIDEO] olmuş sanırım?

----------Eklendi @ 14:33:08 ---------- Yazıldı @ 14:05:45 ----------

Daha doğrusu sorumu şöyle düzeltiyim.
Video ekleme özelliğinde bir sorun mu oluştu? Yoksa sistem değiştiriliyor mu?
Yoksa komple video ekleme özelliği kaldırılacak mı? :)

:oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Teşekkür ederim :)
Demin konuyu düzenlerken bunla ilgili bir uyarı aldım zaten ama ingilizce dilindeydi anladığım kadarı ile kısacası bu kadar videoyu bir anda ekleyemezsiniz diyordu.
Kısıtlama özelliği mevcut pekala tüm forumlarda etkin hale getireceğiz de demişsiniz.
Yani bu kısıtlama özelliği artık hep olacak mı?
Tam olarak anlayamadım kafam karıştı
Sonradan yine eski düzene geri dönecek mi?

Ozan

Ozan

Admin
Bu tip İngilizce uyarıları bize bildirirseniz en kısa zamanda uyarıyı Türkçe ye çevirip, durumla ilgileniriz.

Forum yazılımı sürekli güncellemeye açık bir yazılım oldugundan, her güncellemede yeni phrase dedigimiz cümleler gelmekte veya mevcutlar değişmekte, tabi bunlar İngilizce olarak geliyor, forumumuzu birebir basından bu yana kendimiz Türkçeleştiriyoruz

Video eklemeyle de ilgili bu hafta sonu durum kesinlik kazanmıs olur.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bu tip İngilizce uyarıları bize bildirirseniz en kısa zamanda uyarıyı Türkçe ye çevirip, durumla ilgileniriz.

Forum yazılımı sürekli güncellemeye açık bir yazılım oldugundan, her güncellemede yeni phrase dedigimiz cümleler gelmekte veya mevcutlar değişmekte, tabi bunlar İngilizce olarak geliyor, forumumuzu birebir basından bu yana kendimiz Türkçeleştiriyoruz

Video eklemeyle de ilgili bu hafta sonu durum kesinlik kazanmıs olur.
Peki teşekkür ederim. İngilizce gördüğüm yazıları türkçeleştirmeniz için size bildiricem :)
Bu türkçeleştirme işine Üyelik Tarihinden başlayabilirsiniz :)
Zaten bunun için bir konu açmıştım uzun zaman önce o zaman türkçe yapmıştınız fakat şimdi yine ingilizce :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ozan abicim aldığım uyarı şuydu;

You have included a total of 48 videos in your message. The maximum number that you may include is 3. Please correct the problem and then continue again.

The use of videos is subject to them being enabled by the administrator.

Ozan

Ozan

Admin

Peki teşekkür ederim. İngilizce gördüğüm yazıları türkçeleştirmeniz için size bildiricem :)
Bu türkçeleştirme işine Üyelik Tarihinden başlayabilirsiniz :)
Zaten bunun için bir konu açmıştım uzun zaman önce o zaman türkçe yapmıştınız fakat şimdi yine ingilizce :)
Üyelik tarihlerinden ben artık sıkıldım, üyelik tarihleri dil olarak degil, forum yazılımının sisteminden alınan sabit değişkenler. Yani dil ayarı mümkün degil, ancak sistemin yazılımında degisiklikler yaparak TR ye çevrilebiliyor o da zaten her yeni forum sürümünde tekrarlanması gerektiginden kullanıslı olmuyor, sürekli de yeni sürüm çıktıgı için açıkcası o yüzden sıkıyor :) Kalıcı bir çözüm bulacağız insallah bir ara.

Ozan abicim aldığım uyarı şuydu;

You have included a total of 48 videos in your message. The maximum number that you may include is 3. Please correct the problem and then continue again.

The use of videos is subject to them being enabled by the administrator.
Bu uyarıyı Türkçeleştirdim ancak az çok anlasılıyordur nedeni, bir mesajına 48 tane video eklemeye calismişsin, sınır 3 olarak belirlendi ...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Üyelik tarihlerinden ben artık sıkıldım, üyelik tarihleri dil olarak degil, forum yazılımının sisteminden alınan sabit değişkenler. Yani dil ayarı mümkün degil, ancak sistemin yazılımında degisiklikler yaparak TR ye çevrilebiliyor o da zaten her yeni forum sürümünde tekrarlanması gerektiginden kullanıslı olmuyor, sürekli de yeni sürüm çıktıgı için açıkcası o yüzden sıkıyor :) Kalıcı bir çözüm bulacağız insallah bir ara.

Bu uyarıyı Türkçeleştirdim ancak az çok anlasılıyordur nedeni, bir mesajına 48 tane video eklemeye calismişsin, sınır 3 olarak belirlendi ...
İnşallah bulursunuz :) İlginiz için teşekkür ederim :)
Video eklerken verdiği uyarıyı anladım zaten.
Siz ingilizce gördüğünüz yeri belirtiniz dediğiniz için yardım için söyledim.
Çok teşekkür ederim tekrar :)

mstf_l

mstf_l

Üye
48video mu arkadas naptın sen :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt