[Soru]İphone 4 Ve 4s Kullananlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alkolik.Tr

Üye
    Konu Sahibi
[Soru]İphone 4 Ve 4s Kullananlar ?
Arakdaslar ben iphone alcam ama bir sorum olacak.Sorum su iphone 4 mü 4s mi ?.Ben sadece bedava oyunlar ve bir süreligine bedava olan oyunlari oynayacam.Diger yonden benim icin ikisinin arasinda devler gibi fark olmadigindan diger özelliklere girmiyorum.Ve alacagim iphone 4 sene gitmeli. İkisini kullananlar icin hangisi 4 sene gider ve fiyatta avantajli olur.Ve iphone 4 bütün oyunlari calistircak güctemi ?
 


Alkolik.Tr

Üye
    Konu Sahibi
Yardim edecek yokmu ?
 
MrExpert

MrExpert

Üye
İphone 4 su an butun oyunlari oynuyor ancak bidahaki sene icin bunu soyleyemeyiz....
 

Alkolik.Tr

Üye
    Konu Sahibi
telefonu 4 sene kullancagimi ve sadece bedava oyunlari oynacagimi göz alirsak iphone 4s i mi öneriyorsun ?
?
 
cyber

cyber

Üye
4 de anten sorunu yok muydu
 

muratcan68

Üye
Blader sana tavsiyem 4s al su anda telden giriyorum siteye de telefon vallahi bilgisayar gibi muthis bir sey kullanimi super sarj durumu guzel kamera muthis tel hizina inanamiyorum bile nasil bu kadar hizli olabiliyor ki acaba ? :/ oyun konusuna gelirsek online oyunlar bilgisayardan oynuyormussun gibi zevk aliyorsun ayriyeten lords&knights diye bir oyun var muptelasi oldum yeminle :) demin internet sayacima baktim nerede ise 1 gb internet cekmissim 3-4 gunde :) yani uzun lafin kisasi al ;)



http://img57.resimup.net/di/DUJY.jpg
 
enesdikme

enesdikme

Üye
Şiddetle 4s'i öneririm ben de su an 4sle yazıyorum bunu söyle bişey var ki iPhone 4s apple in en yeni ürünü ve bana kalırsa bu ürünü sonuna kadar kullanacaktir Apple.bence iPhone 5 in (veya adı ne olacaksa )çıkması bayağı bı süre alacak ve Apple 4s cihazına destegini yeni iPhone cihazı çıksa bile vermeyi surdurecektir birde söyle bişey var neden ip4'te siri yok da 4s'te var ??? Bunları dusunerekten kesinlikle 4si almani öneririm selamlar
 

Avunyali

Üye
4S Al ... Cep Bilgisayarı İşte :))
 
15097

15097

Üye
iphone 4S al
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt