iphone 4 mü 4s mi karar veremedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdf1907

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 mü 4s mi karar veremedim
iphone almak istiyorum fakat önümde bazı secenekler var karar veremedim bende, yardımcı olmanızı istiyorum. Öncelikle ilk seçenek sıfır iphone 4 8 gb almak.Fiyatı 1199 tl civarı. 2. seçenekse ikici el iphone 4 16 gb almak. Bunun fiyatıda 800-999 tl arası değişiyor. 3. seçenekte iphone 4s 16gb, gene ikinci el olarak almak. 4s ikici el fiyatıda 1200-1300 civarı. İkinci elden beklentim garantinin devam ediyor olması ve taksıt ımkanı fakat bu şartlarda bulmak biraz zor, yoksa sıfır 8gb mi alsam diyorum. Her koşulun kendine göre handikapları var hangisi doğru,mantıklı olur sizce ? İkinci el için Konya merkez de yardımcı olacaklar varsa da cok ıyı olur.

ka_za

ka_za

Üye
iphone 4 bence suan icin mantıklı bir tercih olmaz. Sonuçta 5 cıkınca giriş seviyesi telefon durumuna geldi. Alabileceksen 4s al derim. 8 gb dan uzak dur zaten onun belli miktarını sistem kullanıyor pişman olursun

OPC

OPC

Üye
iphone 4 bence suan icin mantıklı bir tercih olmaz. Sonuçta 5 cıkınca giriş seviyesi telefon durumuna geldi. Alabileceksen 4s al derim. 8 gb dan uzak dur zaten onun belli miktarını sistem kullanıyor pişman olursun

Aynen katılıyorum :good:

asdf1907

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler sozlerınızı dıkkate alacagım

Samet.25

4 un bi populerligi kalmadi bence sistem olarakta 4s daha iyi 5 ile kiyaslanabiliyo hatta bi kere alacaksan 4s al 2 sene rahat kullnirsin kirmazsan temiz bulursan bide

WebStyle

WebStyle

Üye
4 alınmaz artık 4S alın derim. 4 e göre gözle görülür farklılıklar var. İşlemci,GPU,Kamera+Siri vb..

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Katılıyorum. Almışken 4s al.

larten123

larten123

Üye
4s almalısın.

ka_za

ka_za

Üye
Sonuç:16 gb 4s alabilirsen al derim olmadı androide yönel

Symbianize

Symbianize

Üye
4S 8gb yok bilgilendireyim 16dan başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt