Soru: Hangi Walkman serisi cihalar modlanabiliyor? Ve w810i izlenimlerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wrghasmtr

wrghasmtr

Üye
    Konu Sahibi
Soru: Hangi Walkman serisi cihalar modlanabiliyor? Ve w810i izlenimlerim
Merhaba arkadaşlar

Sizlere bir sorumu birde w810i görüşlerimi yazacağım.

Sormak istediğim şey şu:

Bildiğiniz üzere w810i cihazı patchlerle donatabiliyorduk.SE henüz bugün (04.11.2009) w205 modelini piyasaya sürdü.Ama patchlenebilir mi,modlanabilir mi bilmiyorum.Hangi SE modellerine acoustic atılabilir onları öğrenmek istiyorum.

Tepeden tırnağa w810i maceram şöyle:

Daha önce işim gereği HP iPAQ rw6815 WinMobile tabanlı cihaz kullanıyordum.İşten ayrıldıktan sonra PDA'yı satıp normal bir cep telefonu almaya karar verdim.

Yakın bir arkadaşım o zamanlar 512MB MS ile patchsiz acousticsiz w810i kullanıyordu.Telefonun tasarımı autofocus'u hoşuma gitti,üstüne üstelik walkman telefondu.Her gün İETT kullanmak durumundayım,bu yüzden MP3 player'ım asla yanımdan eksik olmaz.Nokia 5300 vardı bi de o zamanlar.Ama w810i daha çok hoşuma gidiyordu.Neticesinde gittim o cihazı ikinci el aldım.

Aldığım gibi paraya kıyıp servise götürdüm sıfır kasa yaptırdım(çok titizim bu konuda kullandığım telefon temiz olmalı).55TL ücret ödedim ve telefonu 16 günde aldım.Gittiğim yer Bayrampaşa MegaCenter'daki Asya Telekom'du.Kasa biraz pahalı sayılabilir w810i için ve sadece bir kasa değişti tam olarak 16 gün sonra cihazı teslim aldım.

Cihaz sıfırdan farksız olmuştu.Adeta aşık olmuştum telefona :) Aldım eve geldim.Ha aynı yerden de 4GB MemoryStick ve masaüstü stand aldım telefon evde ortalıkta kalmasın diye.Oturdum PC başına.Ses yükseltme diye aratırken patch olaylarına rastladım.USB kablosunu takıp patch acoustic derken dört dörtlük hale getirdim telefonu.Bir de 3.5mm kulaklık adaptörü aldım,taktım Creative EP-630 kulaklıklarımı.Ses harika olmuştu.Orjinal SE kulaklıklar ve orjinal acoustic bu sesin yanından bile geçemez.

Ama cihazda sorunda çıkmıyordu değil.4GB hafıza kartı aşağı yukarı 2.8GB kadar doluydu.Telefonun açılması tam 68 saniye sürüyordu.Daha sonra kendine geliyordu ama açılırken öyle beklemek tam bir işkence.İkincisi ise arama problemleri.Seri şekilde SMS kullanıyorsanız T9 ile resmen uçuyorsunuz.Çok T9 denedim ama w810i kadar iyisine rastlamadım.Ama iş aramya gelince,rehberden ismi buluyorsunuz,aramaya basıyorsunuz.Bastıktan 3 saniye sonra arama yapıyor.İkincisi de şu,dışardan birisi arıyor,pat telefon kapanıyor.Sonra hadi bakalım açmaya uğraş.Tabi arayan panik bir insansa yada kıskanç bir sevgiliyse olay büyüyor :)

Kapanma olayını çözer diye düşündüm ve farklı versiyonlarda yazılımlar attım telefona,nafile.Bende aldığım yere bir kaç ay sonra sattım geri :) Ki zaten ekranı kolaylıkla çizilebiliyordu ve çizik telefon benim için hurda gibi bişey :) w810i alacak arkadaşlara umarım fikir sahibi olmaları için faydalı şeyler yazabilmişimdir.Arada sırada kapanma riskini göze alıyorsanız,alın bence.Ama kötü teknik servis hizmetini de unutmayın.

Esenlikler.

• Beğen
Tepkiler: aymina

Progressivity

Progressivity

Üye
walkman telefon + acoustic patch gerçekten mükemmel bir 2li tam 3yıl w700i kullandım ve telefondan daha ziyade mp3 çalar olarak kullanmısımdır 2gb hafıza kartı ile birlikte sorunsuz bir şekilde kullandım nerelerden düşürmedim ama telefonda tık yok çatır çatır çalışıyor hala ama artık günümüz şartlarına göre bana yetersiz gelmeye başlayınca yakın bi zamanda değiştirdim 5800XM aldım ama ses olarak w700i'nin yanından bile geçemez w700i mi satmadım evde duruyor 2.bir hattım olmadıgı için boşta duruyor ama olsun wrghasmtr arkadasımızında yaptıgı gibi w700i kasa değiştiren bir servis bulursam değiştirip sıfır gibi yaptırcam
inşallah böyle servis bulurum bursada neyse...sonuç olarak telefonun yanında kaliteli bi mp3playerde arıyorsanız kesinlikle walkman serisi telefonlardan almalısınız arkadaşlar
http://www.maxicep.com/uyeler/uye-228008/wrghasmtr/

frkn_7_7

Üye
sony ericssonun yeni telefonlrarıda modlanıyor A2 olarak bilnen bu tellere göre flash programları var ne de olsa sony

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
görün görün.ne telefonlar var da degerini bilen yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt