avcitalip
Üye
[Soru]Bir Proje Geliştirdim Nasıl Gerçeğe Dönüştürebilirim ?
arkadaşlar bu işi güvendiğim iyi bir fizikçiye sordum uygun şartlar sağlanırsa neden olmasın diye cevap aldım
projenin içeriği gizli bunu sadece ben biliyorum ama ismini şimdiden söyliyebilirim " JetSuit " şimdi arkadaşlar adından anlaşıldığı gibi bu uçan bir kıyafet ancak çok tehlikeli ve aynı zamanda çokta delice
nasıl olacağı ile ilgili her şeyi kafamda araştırdım az çok gerekli olanlar :
-Bir Uçak Mühendisi
-Bir Aerodinamik Mühendisi
-Bir Parça Tasarlayıcı ve üretici kimse
-Büyük miktarda para yani sponsor kimse(A.Ağaoğlu gibi)
-Büyük bir test alanı
-iyi bir tekstil üreticisi(yanmayan ve ısı geçirmeyen kumaş üretimi için)
-iyi bir cam üreticisi(uçak camı tarzında cam üreten)
-iyi bir jet motoru ustası
v.s v.s aklıma şimdilik bunlar geliyor daha fazlasını yazmam hem projenin açığa çıkmasına neden olur bu yüzden yazmıyorum ancak belirli bir para karşılığında bu ürünün fikir mülkiyetini satabilirim...
neyse asıl sorum şu devletimizin bize bu tarz konularda desteği var mı ? varsa nasıl müracaat ediliyor ?
projenin içeriği gizli bunu sadece ben biliyorum ama ismini şimdiden söyliyebilirim " JetSuit " şimdi arkadaşlar adından anlaşıldığı gibi bu uçan bir kıyafet ancak çok tehlikeli ve aynı zamanda çokta delice
-Bir Uçak Mühendisi
-Bir Aerodinamik Mühendisi
-Bir Parça Tasarlayıcı ve üretici kimse
-Büyük miktarda para yani sponsor kimse(A.Ağaoğlu gibi)
-Büyük bir test alanı
-iyi bir tekstil üreticisi(yanmayan ve ısı geçirmeyen kumaş üretimi için)
-iyi bir cam üreticisi(uçak camı tarzında cam üreten)
-iyi bir jet motoru ustası
v.s v.s aklıma şimdilik bunlar geliyor daha fazlasını yazmam hem projenin açığa çıkmasına neden olur bu yüzden yazmıyorum ancak belirli bir para karşılığında bu ürünün fikir mülkiyetini satabilirim...
neyse asıl sorum şu devletimizin bize bu tarz konularda desteği var mı ? varsa nasıl müracaat ediliyor ?

oradaki nanosuit gibi bir kıyafet olacak çünkü o yüzden görsel olarak onu koydum 
ama verilirse bu gerçekten bir ilk olacak yani kuş gibi uçmak tabiri yerine gelecek jetpackları falan unutun yani aslında uzaktan akrabası hatta çok uzaktan akrabası diyebiliriz