Sordum soru işaretine

Sponsorlu Bağlantılar

KingDroid

KingDroid

Üye
Hatirliyom da 9. Sinifta geometriden zorla iki almistim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geometri o kadar zormu ya ben liseye yeni baslicam
Çok Basit Aslında cidden Bak Heleki Lise 3 e 4 E Geç Arkana Dön Bi Bak Diyeceksin Lan Bunlar Ne Kadar Kolaydı Bak Cidden Hiçbir Zorluğu Yok Aslında Çok Basit Şeyler Tabi Lise 4 de göreceklerinini Yanında :smartass:
Ben bir olsa bile hocanin ayagina kapaniyodum :D hocalar da beni seviyodu zaten iki yapiyodu
İlk sene cok zor valla 50m lik kazik gibi 23+25=44 tu ortalamam
Hocalarım Çok Şeydi Anladınız Siz :D Bir ara Fizik Hocası Giriyodu anlayin İşte :vur

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Çok Basit Aslında cidden Bak Heleki Lise 3 e 4 E Geç Arkana Dön Bi Bak Diyeceksin Lan Bunlar Ne Kadar Kolaydı Bak Cidden Hiçbir Zorluğu Yok Aslında Çok Basit Şeyler Tabi Lise 4 de göreceklerinini Yanında :smartass:
Hocalarım Çok Şeydi Anladınız Siz :D Bir ara Fizik Hocası Giriyodu anlayin İşte :vur

hocalara :bann:

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Ben stresliyim ya lisede napcaz

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Kopya cek :D bizde her sinava iki hoca giriyo yine de cekiyom ben
Derslerim iyi 440 puan aldim teogdan ama matematik 4 tu geometri den de hic anlamiyorum zaten o yuzdrn 4 ucgenler filan yapamiyorum

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Artik gubre de yaramiyo ki
Ne Yarar Postasyumlu Bişey Lazım Buldum Muzun Kabuklarında Bol Miktarda Potasyum Var Uyarici Etkisi Var Muzun Kabuklarını Doğrayip Suya Koyalm 5 Saat Sonra Gülün Dibine DÖkelm İşe Yarar Bence :hmmm

KingDroid

KingDroid

Üye
Ne Yarar Postasyumlu Bişey Lazım Buldum Muzun Kabuklarında Bol Miktarda Potasyum Var Uyarici Etkisi Var Muzun Kabuklarını Doğrayip Suya Koyalm 5 Saat Sonra Gülün Dibine DÖkelm İşe Yarar Bence :hmmm
Bize de cozum bul formul ezberlemek icin

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Üst Alt