Benimki Direk 1 di Sene Sonu Filan Hiç Not Hesaplama Zahmetine GirmiyordumHatirliyom da 9. Sinifta geometriden zorla iki almistim

Geometri o kadar zormu ya ben liseye yeni baslicamHatirliyom da 9. Sinifta geometriden zorla iki almistim
Ben bir olsa bile hocanin ayagina kapaniyodumRencide Etmene Gerek YOkBenim Hiç Olmadi Napim Bedenimimi Satim Recep İvedik 4 den Bir Söyleşiydi Yani O Manada
![]()
hocalar da beni seviyodu zaten iki yapiyodu
İlk sene cok zor valla 50m lik kazik gibi 23+25=44/2=24 tu ortalamamGeometri o kadar zormu ya ben liseye yeni baslicam
Çok Basit Aslında cidden Bak Heleki Lise 3 e 4 E Geç Arkana Dön Bi Bak Diyeceksin Lan Bunlar Ne Kadar Kolaydı Bak Cidden Hiçbir Zorluğu Yok Aslında Çok Basit Şeyler Tabi Lise 4 de göreceklerinini YanındaGeometri o kadar zormu ya ben liseye yeni baslicam
Hocalarım Çok Şeydi Anladınız SizBen bir olsa bile hocanin ayagina kapaniyodumhocalar da beni seviyodu zaten iki yapiyodu
İlk sene cok zor valla 50m lik kazik gibi 23+25=44 tu ortalamam
Bir ara Fizik Hocası Giriyodu anlayin İşte 
Çok Basit Aslında cidden Bak Heleki Lise 3 e 4 E Geç Arkana Dön Bi Bak Diyeceksin Lan Bunlar Ne Kadar Kolaydı Bak Cidden Hiçbir Zorluğu Yok Aslında Çok Basit Şeyler Tabi Lise 4 de göreceklerinini Yanında
Hocalarım Çok Şeydi Anladınız SizBir ara Fizik Hocası Giriyodu anlayin İşte
![]()

Özellikle Matematik ve Geometrihocalara![]()

Özellikle Matematik ve Geometri![]()
biterYa normalde kotu degiller ama sinavda kazik soru sorduklari zaman sevmiyorum iste o zaman da bisuru kopya hazirlayip cekiyomhocalara![]()
Ya normalde kotu degiller ama sinavda kazik soru sorduklari zaman sevmiyorum iste o zaman da bisuru kopya hazirlayip cekiyom

Gül Bitmiyormu Artık Gübremi Eklesekhocanın vurduğu yerdebiter

Artik gubre de yaramiyo kiGül Bitmiyormu Artık Gübremi Eklesek![]()
Kopya cekBen stresliyim ya lisede napcaz
bizde her sinava iki hoca giriyo yine de cekiyom benDerslerim iyi 440 puan aldim teogdan ama matematik 4 tu geometri den de hic anlamiyorum zaten o yuzdrn 4 ucgenler filan yapamiyorumKopya cekbizde her sinava iki hoca giriyo yine de cekiyom ben
Basit Hiç Sitrese Gerek YokBen stresliyim ya lisede napcaz
Sen calisirsan yaparsinDerslerim iyi 440 puan aldim teogdan ama matematik 4 tu geometri den de hic anlamiyorum zaten o yuzdrn 4 ucgenler filan yapamiyorum
Ne Yarar Postasyumlu Bişey Lazım Buldum Muzun Kabuklarında Bol Miktarda Potasyum Var Uyarici Etkisi Var Muzun Kabuklarını Doğrayip Suya Koyalm 5 Saat Sonra Gülün Dibine DÖkelm İşe Yarar BenceArtik gubre de yaramiyo ki

Bize de cozum bul formul ezberlemek icinNe Yarar Postasyumlu Bişey Lazım Buldum Muzun Kabuklarında Bol Miktarda Potasyum Var Uyarici Etkisi Var Muzun Kabuklarını Doğrayip Suya Koyalm 5 Saat Sonra Gülün Dibine DÖkelm İşe Yarar Bence![]()
P Ç T KBize de cozum bul formul ezberlemek icin
Ama Bu Şey TED İçindi SOry
Karşi Komşunun Kapısı Çarpi Penceresi Filan İşte Aman