Öneri sorcerer

Sponsorlu Bağlantılar

mustafaz33

mustafaz33

Üye
    Konu Sahibi
sorcerer
telefonum c5-03 scorer yukledim fakat nasil kullanacagimi bilmiyorum bilen yorum atabilirmi???

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
1- Sorcerer'i aç , ardından oyunu aç
2- Yeşil tuşa basıp sorcerer uygulamasına dön
3- Seçeneklerden Exact Search'a tıkla
4- Değiştirmek istediğin değeri gir
5- Oyuna dönüp değiştirmek istediğin değerin azalmasını veya çoğalmasını sağla(oyunda değiştirmek istediğin şey nasıl artıp çoğalıyorsa)
6- Tekrar yeşil tuşa basarak sorcerer'i aç ve tekrar exact search ile değişen değeri gir
7- Değiştirmek istediğin değer Seçenekler-Data Control-Modify Value ile değiştir

mustafaz33

mustafaz33

Üye
    Konu Sahibi
5- Oyuna dönüp değiştirmek istediğin değerin azalmasını veya çoğalmasını sağla(oyunda değiştirmek istediğin şey nasıl artıp çoğalıyorsa)
6- Tekrar yeşil tuşa basarak sorcerer'i aç ve tekrar exact search ile değişen değeri gir
7- Değiştirmek istediğin değer Seçenekler-Data Control-Modify Value ile değiştir

1. sorcere turkce
2. elmas cogaltmak istiyorum

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
1. sorcere turkce
2. elmas cogaltmak istiyorum
Bendeki ingilizce tam çevrimlerini bilmediğim için şu şekilde yazana tıkla diyemeyecceğim fakat seçeneklerde ilk sıradaki exact search, data control yerine data kontrolü gibi birşey yazıyor olabilir, modify value ise değeri düzenle olabilir bilmiyorum :bilmm
Elması da anlattığım şekilde istediğin değere getirebilirsin

mustafaz33

mustafaz33

Üye
    Konu Sahibi
5 dk beklesen ingilizcesini yukluyorum

mars259

mars259

Üye
bu uygulama c6-01 telefonda calışırmı ben kurdum hep telefona reset attırıyo acılmıyo c6-01 telwfonda olur mu yardım

mars259

mars259

Üye
tüh saaol bilgi için

mustafaz33

mustafaz33

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim kardes ingilizcesinj yukledim oldu sagolasin

Takipçi Satın Al

Üst Alt