Haber Sony'nin 2 Akıllı Telefon Modeli Sızdırıldı, Marshmallow Güncellemesinde Son Gelişmeler

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony'nin 2 Akıllı Telefon Modeli Sızdırıldı, Marshmallow Güncellemesinde Son Gelişmeler
Sony Mobile'ın Marshmallow güncellemesiyle ilgili son gelişme internete sızdırıldı. Sony, Xperia Z5 serisi için güncellemeyi tamamen bitirdiğini ve OTA'ya yüklendiğini görüyoruz. Z3+ (Z4) için ise güncelleme son aşamalarında. Güncellemenin ne zaman dağıtılacağı ise henüz bilinmiyor.

Diğer haberimiz ise Sony Mobile'ın 2016 yılında tanıtacağı ilk cihazlar hakkında. Sony'nin 2 modelinin numarası internete sızdırıldı. Sony F3116 ve Sony F5122, Indonesian Postel sitesinde gözüktü. Sony F51XX'in Xperia T serisinin yeni telefonu olarak gelmesi bekleniyor. Xperia T3 hatırlayacağımız üzere 5.3 inç 720p ekrana sahipti ve 2014 yılında tanıtılmıştı. X3XXX model numarasını ise ilk kez görüyoruz. Bu modelin yeni Xperia E serisinden olması bekleniyor.

Bu sırada bu ayın başında Sony F3215 modeliyle ilgili anonim bir haber yayınlanmıştı. Ardından bu iki model numarasının sızması ile X3XXX modelini yani F31XX model numarasını görüyoruz. Bu modelin sızdırılan bilgilerine göre Android 6.0 Marshmallow ve MediaTek Helio P10 (MT6755) çipseti ile gelmesi bekleniyor. Bakalım bu cihazlar Şubat ayında MWC 2016'da tanıtılacak mı hep beraber göreceğiz.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Marshmallowu bekliyoruz bir zahmet gelsin artık :hmmm

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
z5icin gelmismi

Invoke

Invoke

Üye
Z2'ye veriyor mu?

kralberk13

kralberk13

Üye
hocam android M pazartesimi geliyo @0MG90

kralberk13

kralberk13

Üye
diğer başlıkta yanlış bilgilendirme yapılmış bildirdim

phasan

phasan

Üye
Ocak ayı dendi subat geldi hala guncelleme yok

kralberk13

kralberk13

Üye

• Beğen
Tepkiler: phasan
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sony Mobile resmi Türkiye sayfası bura asılsız sayfalara inanmayın bence :hmmm

kralberk13

kralberk13

Üye
mesaj yazdım bakalım ne yazılcak sayfayıda beyendim

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
Murat Alper

Murat Alper

Üye
@0MG90 bu mwc bitince yeni telefonlar tanıtıldıktan sonra z5 premiumun fiyatında az bir şey olurmu misal 2300₺ gibi
birde mayıstan sonra düşüş olabilir mi ?

man20

man20

Üye
@0MG90 bu mwc bitince yeni telefonlar tanıtıldıktan sonra z5 premiumun fiyatında az bir şey olurmu misal 2300₺ gibi
birde mayıstan sonra düşüş olabilir mi ?
premiumun 2300 tl'ye düşmesine imkan yok. Az bişi diyorsun 500 tl indirim yapıyorsun. 2500-2600 tl arasına düşer en fazla.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
o değilde 5 tane xperia z6 serisi tanıtılacak deniliyordu onları merak ediyorum sony bir kıllık yapmazsa tabi :ehe

Üst Alt