MasteLaa
Üye
Açığı kapamak için 20 tablet birden çıkarırlar sorun olmaz
Ben Sony nin tablet piyasasında pazardan çok pay alabileceğini düşünmüyorum hele ki telefonda ki gibi her gün yeni tablet çıkarırsa vay haline![]()

Açığı kapamak için 20 tablet birden çıkarırlar sorun olmaz
Ben Sony nin tablet piyasasında pazardan çok pay alabileceğini düşünmüyorum hele ki telefonda ki gibi her gün yeni tablet çıkarırsa vay haline![]()

Açığı kapamak için 20 tablet birden çıkarırlar sorun olmaz![]()

samsung dan beter çıktı bunlar
Sony yönetim kurulunu düşünsene kuzum her yönetici de ayrı bir xperia var hepsin de başka başka tabletler![]()

samsung dan beter çıktı bunlar![]()

Sony yönetim kurulunu düşünsene kuzum her yönetici de ayrı bir xperia var hepsin de başka başka tabletler![]()

ama şaka bir yana harbiden sağlam çıktı sony baksana 2011 xperia cihazlarına bilem jelly bean gelecekmiş
Samsung da herkes de s3 var o belli![]()

ama şaka bir yana harbiden sağlam çıktı sony baksana 2011 xperia cihazlarına bilem jelly bean gelecekmiş![]()
Devam ederseniz sony fanları toplaşıp taşlayacaklar sizi "onlar her kesime hitap etsin diye taam mı" diyecekler aman dikkat

baksana gs e jelly bean romu geldi lakin bi ics güncellemesi bile vermedi ohne samsungDevam ederseniz sony fanları toplaşıp taşlayacaklar sizi "onlar her kesime hitap etsin diye taam mı" diyecekler aman dikkat
- - - Eklendi - - -
Gerçekten ne olursa olsun Sony destek konusunda çok başarılı bir şirket.Android'e rağmen desteği çekmiyor adamlar.

baksana gs e jelly bean romu geldi lakin bi ics güncellemesi bile vermedi ohne samsung![]()
lg
O zaten tam bir fiyasko.Sırf başka modelleri satsın diye güncellemeyi kesersen ileride LG gibi adın çıkar...
lg ye n'oldu 
lglg ye n'oldu
![]()
Hocam LG'nin satmamasının sebebi arayüzü ya da telefon özellikleri mi ? Arayüz desen gayet yeterli, donanım desen LG her zaman ilk adımı atar donanım konusunda.Neden satamıyor, alma LG dedirttiriyor desteği yüzünden.
biz size sattık sonrası Allah kerim 
![]()
biz size sattık sonrası Allah kerim
![]()