Sony’den Xperia tablet geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Ben Sony nin tablet piyasasında pazardan çok pay alabileceğini düşünmüyorum hele ki telefonda ki gibi her gün yeni tablet çıkarırsa vay haline :d:
Açığı kapamak için 20 tablet birden çıkarırlar sorun olmaz :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Devam ederseniz sony fanları toplaşıp taşlayacaklar sizi "onlar her kesime hitap etsin diye taam mı" diyecekler aman dikkat :ehe

- - - Eklendi - - -

ama şaka bir yana harbiden sağlam çıktı sony baksana 2011 xperia cihazlarına bilem jelly bean gelecekmiş :o

Gerçekten ne olursa olsun Sony destek konusunda çok başarılı bir şirket.Android'e rağmen desteği çekmiyor adamlar.

doctorrr

doctorrr

Üye
Devam ederseniz sony fanları toplaşıp taşlayacaklar sizi "onlar her kesime hitap etsin diye taam mı" diyecekler aman dikkat :ehe

- - - Eklendi - - -

Gerçekten ne olursa olsun Sony destek konusunda çok başarılı bir şirket.Android'e rağmen desteği çekmiyor adamlar.
baksana gs e jelly bean romu geldi lakin bi ics güncellemesi bile vermedi ohne samsung :dry:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

baksana gs e jelly bean romu geldi lakin bi ics güncellemesi bile vermedi ohne samsung :dry:

O zaten tam bir fiyasko.Sırf başka modelleri satsın diye güncellemeyi kesersen ileride LG gibi adın çıkar...

moniacful

Üye
samsung en azından her sene 1 amiral çıkarıyo bunlar iyice azdı

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Hocam LG'nin satmamasının sebebi arayüzü ya da telefon özellikleri mi ? Arayüz desen gayet yeterli, donanım desen LG her zaman ilk adımı atar donanım konusunda.Neden satamıyor, alma LG dedirttiriyor desteği yüzünden.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sony destek konusunda benim de gözüme giriyor ama bakalım hangi xperialara gelecek.

doctorrr

doctorrr

Üye

Hocam LG'nin satmamasının sebebi arayüzü ya da telefon özellikleri mi ? Arayüz desen gayet yeterli, donanım desen LG her zaman ilk adımı atar donanım konusunda.Neden satamıyor, alma LG dedirttiriyor desteği yüzünden.
:hmmm :spr biz size sattık sonrası Allah kerim :kop:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt