Sony Z1 Root Sonrası Sorunu

Konu Sahibi
Sony Z1 Root Sonrası Sorunu
Merhaba dün Telefonumu sözde root ediyordum Bootloader kilidini kaldırdım sonrada Flashtool ile root yükledim DoomKernel v0.4 ü yükledim telefonu açtığımda doomkernel logosu kaldı telefon açılmadı o şekilde kaldı sonra v0.6, v0.5 i yükledim olmadı En son bu firmvareyi yükledim Xperia_Z1_C6902_14.2.A.0.290_GLOBAL-HSPA_IN aynı şekilde tam olarak açılmıyor sony yazısı görünüyor sonra experia gidip geliyor 2 3 ekran arasında giriş yapmıyor ne yapmalıyım?

Cihazın ilk yazılımı olan 4.2.2 romunu bulup flash'la bence.

Tepkiler: groundzerooo
    Konu Sahibi
tamamdır bunu yükledim oldu > C6903_14.2.A.0.290_Generic Central Europe 1276-4314şimdi nasıl root edebilirim ? Birde Roting status : Bootloader unlocked: Yes yazıyor Bootloader kilidi kalkmışmı?

Son düzenleme:
Kilit kalkmış yazıya göre

Invoke

Üye
Önce USB hata ayıklamasını ve bilinmeyen seçenekleri açtınız mı?
Ayrıca doomlord root Z1'i root edebiliyor mu ki?
Şu konudaki programla deneyin:

Gül gibi z1 in varmis usta niye root edip basina bela aliyon ki

Tepkiler: enver_techno
Aynen Çok çok gerekli değilse root atip tehlikeye girmeye gerek yok

Tepkiler: chun02 ve enver_techno

Invoke

Üye
Root bela değil agalar, aksine iyi bir şey.

Tepkiler: groundzerooo ve TheLastWarrior
    Konu Sahibi
DoomKernel v0.6 ya root ettim olmuştu o gün root un bi zararı varmı? telefon çalışıyor haala üstelik yanlış versiyonu yüklediğim halde C6903 ü yükleyeceğime C6902 yüklemiştim ama tekrar C6903 ü yükledim sorun çıkmadı bu aralar freedom diye bir program var onu yüklediğim için playstore bağlantı hatası veriyor tekrar heralde C6903_14.2.A.0.290_Generic Central Europe 1276-4314 ü yükleyip root etmem gerekir değilmi bootloader kilidine gerekyok heralde?

Invoke

Üye

Rootun bir zararı yok.
Evet, romu tekrar kurarsanız tekrar root yapmanız gerekir.
Bootloader kilidi ile alakası yok. Açık/Kapalı farketmez.

Konu Sahibi
tamamdır bidaha yaptım rom/root sorun çıkmadı Teşekkürler )

Peki başka yapabileceğim bir iğleştirme varmı Z1 için yabancı forumlardada birsürü şey var yapmaya korkuyorum tabi ingilizce bilmediğim için