Sony Z1 Root Sonrası Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

groundzerooo

groundzerooo

Üye
    Konu Sahibi
Sony Z1 Root Sonrası Sorunu
Merhaba dün Telefonumu sözde root ediyordum Bootloader kilidini kaldırdım sonrada Flashtool ile root yükledim DoomKernel v0.4 ü yükledim telefonu açtığımda doomkernel logosu kaldı telefon açılmadı o şekilde kaldı sonra v0.6, v0.5 i yükledim olmadı En son bu firmvareyi yükledim Xperia_Z1_C6902_14.2.A.0.290_GLOBAL-HSPA_IN aynı şekilde tam olarak açılmıyor sony yazısı görünüyor sonra experia gidip geliyor 2 3 ekran arasında giriş yapmıyor ne yapmalıyım?

enver_techno

enver_techno

Üye
Cihazın ilk yazılımı olan 4.2.2 romunu bulup flash'la bence.

• Beğen
Tepkiler: groundzerooo
groundzerooo

groundzerooo

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır bunu yükledim oldu > C6903_14.2.A.0.290_Generic Central Europe 1276-4314şimdi nasıl root edebilirim ? Birde Roting status : Bootloader unlocked: Yes yazıyor Bootloader kilidi kalkmışmı?

Son düzenleme:
enver_techno

enver_techno

Üye
Kilit kalkmış yazıya göre

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Önce USB hata ayıklamasını ve bilinmeyen seçenekleri açtınız mı?
Ayrıca doomlord root Z1'i root edebiliyor mu ki?
Şu konudaki programla deneyin:

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Gül gibi z1 in varmis usta niye root edip basina bela aliyon ki :)

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
bahaddin53

bahaddin53

Üye
Aynen :) Çok çok gerekli değilse root atip tehlikeye girmeye gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: chun02 ve enver_techno
Invoke

Invoke

Üye
Root bela değil agalar, aksine iyi bir şey. :D

• Beğen
Tepkiler: groundzerooo ve TheLastWarrior
groundzerooo

groundzerooo

Üye
    Konu Sahibi
DoomKernel v0.6 ya root ettim olmuştu o gün root un bi zararı varmı? telefon çalışıyor haala üstelik yanlış versiyonu yüklediğim halde C6903 ü yükleyeceğime C6902 yüklemiştim ama tekrar C6903 ü yükledim sorun çıkmadı bu aralar freedom diye bir program var onu yüklediğim için playstore bağlantı hatası veriyor tekrar heralde C6903_14.2.A.0.290_Generic Central Europe 1276-4314 ü yükleyip root etmem gerekir değilmi bootloader kilidine gerekyok heralde?

Invoke

Invoke

Üye
DoomKernel v0.6 ya root ettim olmuştu o gün root un bi zararı varmı? telefon çalışıyor haala üstelik yanlış versiyonu yüklediğim halde C6903 ü yükleyeceğime C6902 yüklemiştim ama tekrar C6903 ü yükledim sorun çıkmadı bu aralar freedom diye bir program var onu yüklediğim için playstore bağlantı hatası veriyor tekrar heralde C6903_14.2.A.0.290_Generic Central Europe 1276-4314 ü yükleyip root etmem gerekir değilmi bootloader kilidine gerekyok heralde?

Rootun bir zararı yok.
Evet, romu tekrar kurarsanız tekrar root yapmanız gerekir.
Bootloader kilidi ile alakası yok. Açık/Kapalı farketmez.

• Beğen
groundzerooo

groundzerooo

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır bidaha yaptım rom/root sorun çıkmadı Teşekkürler :))

Peki başka yapabileceğim bir iğleştirme varmı Z1 için yabancı forumlardada birsürü şey var yapmaya korkuyorum tabi ingilizce bilmediğim için :)

Üst Alt