MoonLife01
Üye
Sony Yuga yeni bir benchmark’da ortaya çıktı
Japonya kökenli Sony, Xperia olarak adlandırdığı bir çok akıllı telefonmodeli ile karşımıza geliyor. Yeni modellerini geliştirmeye ve sunmaya devam eden Sony‘in henüz resmi olarak tanıtılmamış akıllı telefonmodellerine ait sızıntılardan ortaya çıkıyor.
Son dönemde Sony‘nin yeni akıllı telefonu “Yuga” kod adlı Xperia C660Xile ilgili haberleri sizlere vermiştik. Geçtiğimiz günlerde Tayvan kökenli HTC, Japonya’da ilk 1080p akıllı telefonu HTC J Butterfly‘ı resmi olarak duyurmuştu. Bu da diğer akıllı telefon üreticilerinden de 1080p HDekrana sahip olan yeni cihazların geleceğinin habercisiydi.Sony Xperia C660X Yuga için yeni bir test sonucu ortaya çıktı. Akılıtelefonun özelliklerine bakacak olursak eğer Xperia C660X 1794x1080piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olacak. 1.5GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Krait işlemcili Snapdragon S4 Pro APQ8064yonga setinden güç alacak. Grafik birimi Adreno 320 olan Yuga‘nın diğer özellikleri 2GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Google Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi olarak sayabiliriz.Arka yüzünde 13MP kamera ile gelecek olan Sony Xperia C660X 2.500mAh ile 2800mAh arası batarya içerecek. Sony’nin bu yeni akıllısının 2012 sonu ya da 2013 başında duyurulması bekleniyor.

: Ben sadece bir yanlışlığı düzeltmek istedim. Sonuçta bunu yazan kişi bir emek harcamış yazmış bunada saygım var bir hatam varsa affola...