Sony Yuga yeni bir benchmark’da ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Sony Yuga yeni bir benchmark’da ortaya çıktı
Japonya kökenli Sony, Xperia olarak adlandırdığı bir çok akıllı telefonmodeli ile karşımıza geliyor. Yeni modellerini geliştirmeye ve sunmaya devam eden Sony‘in henüz resmi olarak tanıtılmamış akıllı telefonmodellerine ait sızıntılardan ortaya çıkıyor.
Son dönemde Sony‘nin yeni akıllı telefonu “Yuga” kod adlı Xperia C660Xile ilgili haberleri sizlere vermiştik. Geçtiğimiz günlerde Tayvan kökenli HTC, Japonya’da ilk 1080p akıllı telefonu HTC J Butterfly‘ı resmi olarak duyurmuştu. Bu da diğer akıllı telefon üreticilerinden de 1080p HDekrana sahip olan yeni cihazların geleceğinin habercisiydi.Sony Xperia C660X Yuga için yeni bir test sonucu ortaya çıktı. Akılıtelefonun özelliklerine bakacak olursak eğer Xperia C660X 1794x1080piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olacak. 1.5GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Krait işlemcili Snapdragon S4 Pro APQ8064yonga setinden güç alacak. Grafik birimi Adreno 320 olan Yuga‘nın diğer özellikleri 2GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Google Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi olarak sayabiliriz.Arka yüzünde 13MP kamera ile gelecek olan Sony Xperia C660X 2.500mAh ile 2800mAh arası batarya içerecek. Sony’nin bu yeni akıllısının 2012 sonu ya da 2013 başında duyurulması bekleniyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sonunda doğru düzgün bir telefon yapmaya karar vermiş Sony,haber için teşekkürler.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bilgilendirme:
Sony yine Xperia S,P,U gibi çıkaracak bu seferkiler Odin,Dogo ve Yuga olacak
Makale için teşekkürler ama Snapdragon S4 Pro APQ8064 Dual Core değil Quad Core'dur. :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Pil falan da iyiymiş

zappinger

Üye
Su telefonda a6 , exynos filan olsa hic durdurulmaz varya

Xelord

Xelord

Üye
Çok sağlam duruyor, gelse de alsak :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Su telefonda a6 , exynos filan olsa hic durdurulmaz varya

Sony hayatta exynos kullanmaz snapdragon yada omap kullanır bilemedin tegra nedeni ise rakibinin ürettiği bir işlemciyi kullanacağını sanmam

zappinger

Üye
Sony hayatta exynos kullanmaz snapdragon yada omap kullanır bilemedin tegra nedeni ise rakibinin ürettiği bir işlemciyi kullanacağını sanmam

Tegra yaramaz tek kanal kullaniyo ama 4. Nesil tegra nasil olur bilmem. Exynos 5 cok saglam ama. Mali 604-exynos5 telefon ciksada alsak

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
2 gb ram i koymuşsun, 32 gb hafızayı koymuşsun, pili de yapmışsın, 4.1 ile de gelecek de niye çift çekirdek... alacağımdan değil ama yapıyosa tam yapsın

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Snapdragon S4 Pro APQ8064 yonga seti zaten 4 çekirdek makalede yanlış yazılmış :vur Bizzat mobile işlemciler diye konu açtım araştırdım ve dört çekirdek olduğundan eminim arkadaşın aldığı yer yanlış yazmış :)

acuxx

acuxx

Üye
s4 pro 4 çekirdekli. 2 çekirdekli s4 plus a adreno 320 olamaz zaten bende burda çelişki yaşadım işlemciye tekrar baktığmda 4 çekirdekli olduğunu gördüm arkadaş düzelitir birazdan herhalde

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Alper maxicepten aldım :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ha 4 cekirdekliyse süper. Ben tasarımı merak ediyorum. Geçen bi 5" sony haberi vardı. O mu acaba??

Uruloki

Uruloki

Üye
Tegra yaramaz tek kanal kullaniyo ama 4. Nesil tegra nasil olur bilmem. Exynos 5 cok saglam ama. Mali 604-exynos5 telefon ciksada alsak

Tegra nın bu olay için bir güncelleme alması söz konusu arm abm diye bi olay yanlış hatırlamıyorsam

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Şimdi yazan kişiyi eleştirmedim bilmişlik falan taslamıyorum sakın yanlış anlamayın beni. Benden daha iyi anlayan abilerim kardeşlerim var :utan: Ben sadece bir yanlışlığı düzeltmek istedim. Sonuçta bunu yazan kişi bir emek harcamış yazmış bunada saygım var bir hatam varsa affola...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt