0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
Xperia X Performance - Xperia ZZ ailesini seviyorum. Heleki z6 ailesi için dönen haberler beni heyecanlandırmıştı. Her kesime hitap edecek şeklindeydi. z6 ailesinde yanlış hatırlamıyorsam 4 model çıkartcak diye haberi vardı. "Compact" kelimesini sevmiştim şimdi X ailesinde compact yerine A mı kullanılcak? :/ Bu aile beni üzdü şahsen.
Evet yapsın bence çünkü bir sonraki cihazım sony mi olur başka bir marka mi olur ona göre karar veririm çünkü z6 compact ı merak ediyorumSony Xperia Bulgaristan X serisi Z serisinin yerini almadı diye açıklama yapmış. Bunların kesin bilgisi yok galiba. Bu konu uzarsa Sony açıklama yapar diye düşünüyorum.
Aynen katılıyorum suya dayanıklılık yok kasa kalitesi düşmüş en önemlisi compact modeli yok şahsen compact modeli yoksa benim bundan sonraki cihazım sony olurmu düşünürüm çünkü artık alınabilirligi kalmadı en büyük rakipleri samsung bile suya dayanıklı s7 yi çıkardı iphone 7 de tahminimce suya dayanıklı gelecektir sony yanlış yaptıBence büyük hata yapıyorlar. Compact gibi efsane cihazda gitti.
Ayrıca Z serisindeki çoğu özellik X serisinde yok. Kasa malzemesi aynı değil. Aşırı saçmaladılar gerçekten.
Hayır kesilmeyecekanlamadım z5 ten destek devam etçek kesilmicek değilmi
Resmi açıklama yapmışlar Z serisi doruğuna ulaştı diye. Ne kadar güvenilir bilinmez önceden de senede 1 telefon çıkarıcaz dediler yine 6 aya düşürdüler.Z serisi devam eder x serisi yan Model bence
Mobil Dünya kongresinde yeni amiral gemisi tanıtmamak için sony strateji uyguluyor bence 6 ayda bir amiral gemi saçmalığından vazgeçiyor olabilir
Resmi açıklama yapmışlar Z serisi doruğuna ulaştı diye. Ne kadar güvenilir bilinmez önceden de senede 1 telefon çıkarıcaz dediler yine 6 aya düşürdüler.
Yine de her ne olursa olsun biz Z serisini kullananlar ayrıcalıklıyız bence. Kim ne derse desin bizim telefonlara bence en iyi seriyi kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?