Haber Sony Xperia Z5'te Parmak İzi Okuyucusu Olacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z5'te Parmak İzi Okuyucusu Olacak!
Z5 2015 yılının sonunda piyasaya sürülecek. Sony’nin üst düzey yetkilileri Z3+ ile ilgili verdikleri bir röportajın arasında ‘rakiplerimizden hiçbir konuda geri kalmayacağız ve parmak izi okuyucuyu yeni telefonumuza koyacağız’ dedi. Bu sayede Sony’nin önümüzdeki yıllarda çok daha iddialı olacağı ortaya çıkmış oluyor. Parmak izi okuyucunun ekran üzerinde mi yoksa ayrı bir modül olarak mı olacağı sorunu ise yetkili yanıtsız bıraktı.

Invoke

Invoke

Üye
O konuşmayı ben de izlemiştim sanırım buraya linkini atmıştınız. Öyle dediğine ne bakıyorsun sen, o laftan "Z5'te parmak izi olur" anlamı çıkmaz. :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
O konuşmayı ben de izlemiştim sanırım buraya linkini atmıştınız. Öyle dediğine ne bakıyorsun sen, o laftan "Z5'te parmak izi olur" anlamı çıkmaz. :D
Heryerde yeni Cumhuriyetini ilan etmiş ülke gibi haberleri var onlardan çaldım :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Invoke

Invoke

Üye
Luck Star

Luck Star

Üye
O kadar cihaz çıkardı aynı tasarımda o kadar upgrade yaptı ancak halen eksikleri var bence başarısız. Kağıt üzerinde donanım dolgun görünüyor kıyaslama bunlara göre veya videolara göre yapılıyor ancak kötülediğimiz samsung kadar bile iyi değil güvenebilirsiniz bana...:D

Invoke

Invoke

Üye
Ha bir de kamerasını da geliştirmesi lazım. Artık OIS koysun bir zahmet. Herkese sensör satıyor, kendisine...

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve B.A.R.O.N
Luck Star

Luck Star

Üye
İşte en çok şaşırdığım nokta o. S6 nın kamerayı Sony üretmiş galiba ve mükemmel çekiyor ben hayran kaldım. Kendi kamerasına bakıyorum sadece kamerayı oynatırken (bir türlü ismini bulamadım bu eylemin) fps o kadar yüksek ki dslr veya ne biliyim pro foto makinası gibi gözüküyor halbuki fotoyu çekince görüntü değişiyor o kaliteden eser kalmıyor. Ois saymıyorum bile işe yarıyor gerçekten ancak biraz daha geliştirilmesi lazım mesela hiç hissettirmiyecek sarsıntıları :D

Invoke

Invoke

Üye
İşte en çok şaşırdığım nokta o. S6 nın kamerayı Sony üretmiş galiba ve mükemmel çekiyor ben hayran kaldım. Kendi kamerasına bakıyorum sadece kamerayı oynatırken (bir türlü ismini bulamadım bu eylemin) fps o kadar yüksek ki dslr veya ne biliyim pro foto makinası gibi gözüküyor halbuki fotoyu çekince görüntü değişiyor o kaliteden eser kalmıyor. Ois saymıyorum bile işe yarıyor gerçekten ancak biraz daha geliştirilmesi lazım mesela hiç hissettirmiyecek sarsıntıları :D

S6 ve S6 Edge'lerde farklı iki sensör kullanılmış rastgele diye biliyorum. Bazılarında Sony'den IMX240 (Note 4 ile aynı), bazılarında Samsung'un kendi ISOCELL sensörü.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
S6 ve S6 Edge'lerde farklı iki sensör kullanılmış rastgele diye biliyorum. Bazılarında Sony'den IMX240 (Note 4 ile aynı), bazılarında Samsung'un kendi ISOCELL sensörü.

Vallahi bilemeyiz veya bilmiyoruz demek daha doğru ancak sonuçta Sony üretmiş. Sony istese yapar demek anlamına geliyor bu. Meizu gibi çin üretici cihazlarda sony 20.7mp sensör var hepsi z serisinden kat kat iyi çekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
0MG90

0MG90

Üye
Çoktandır konuşuluyor bu zaten. Z4'te yapmadılar inşallah Z5'te yaparlar.

Luck Star

Luck Star

Üye
Şimdi yerden yere vurmuş gibi oluyor ama durum bu vallahi. Ben her yerde diyorum aşırı bir şekilde şaşırdım bu duruma. Ayarlarıyla falan oynanmıştır dedim sorunludur bu cihaz dedim ama yok. Kalkıp sony XX cihazıyla çekilmiş fotoğraflar konusu linki atmasın kimse buraya.1. Elden kullanmış kişiler biliyor durumu bizzat Sony kullanan kişilerden teyid ettim.

Invoke

Invoke

Üye
Vallahi bilemeyiz veya bilmiyoruz demek daha doğru ancak sonuçta Sony üretmiş. Sony istese yapar demek anlamına geliyor bu. Meizu gibi çin üretici cihazlarda sony 20.7mp sensör var hepsi z serisinden kat kat iyi çekiyor.
Şimdi yerden yere vurmuş gibi oluyor ama durum bu vallahi. Ben her yerde diyorum aşırı bir şekilde şaşırdım bu duruma. Ayarlarıyla falan oynanmıştır dedim sorunludur bu cihaz dedim ama yok. Kalkıp sony XX cihazıyla çekilmiş fotoğraflar konusu linki atmasın kimse buraya.1. Elden kullanmış kişiler biliyor durumu bizzat Sony kullanan kişilerden teyid ettim.

Öyle... Bir tek bizde değil yabancı sitelerde de yorumlar hep bu şekilde.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Z serisinin de kamerası o kadar kötü değil. Z3+ örneklerine bakılabilir internetten çok zor değil. Sony'nin teknolojik imkanları çok fazla ama bunu Sony Mobile'da fazla kullanmıyor sorunlarından biri bu.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Z serisinin de kamerası o kadar kötü değil. Z3+ örneklerine bakılabilir internetten çok zor değil. Sony'nin teknolojik imkanları çok fazla ama bunu Sony Mobile'da fazla kullanmıyor sorunlarından biri bu.

Kötü değil ama kesinlikle daha iyi olması gerekir. Herkes Sony diyince daha iyisini bekliyor. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Kötü değil ama kesinlikle daha iyi olması gerekir. Herkes Sony diyince daha iyisini bekliyor. :D

Bizim dediğimiz bu zaten herkes farklı algılıyor nedense. İnsan bi duraksıyor Sony ve kamera denilince çünkü yılların video kamera ve fotoğraf makinesi üreticisi. Kendi rakiplerinde normal kamera varken onlardan kötü çekmesi amaçsızlıktan başka bir şey değil :D Daha kendine rakip olamıyor kamera konusunda.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Bende süper iyi demedim zaten. Bak yine Sony fan oldum beğeniler geliyor sana.

Luck Star

Luck Star

Üye
Bir de inşallah Note4-Edge-S5 teki gibi parmak izi sensör kullanmaz. Anlasınlar artık kaydırarak parmak izi taratmak işe yaramıyor. S6 da iyi becerdiler ancak 10 denemeden 8'i başarılı oluyor. İphone 5s/6 da ise daha tanımadığı bir ana denk gelmedim.

0MG90

0MG90

Üye
Burası SamsungCep LGcep olmuş. Diğer firmalar hakkında ne dersen de fikirleri değişmiyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
Nedeni (bkz: )

0MG90

0MG90

Üye
Ah evet, doğru. LG G2'den beri aynı tasarımlı arkasında ses ve kilit tuşu olan cihazlar çıkarsın, Samsung aynı tasarımlı 25623626 ürün çıkardıktan sonra cam tasarıma geçsin (amanın ne inovasyon) bide normal ekranı yana kıvırıp öyle cihaz çıkarsın geçmişte Samsung'a söven herkes hayran kalıp geçmişi unutsun ama Sony hala aynı tasarımlı kötü kameralı firma olsun. Yazık Sony'e.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt