İpucu sony xperia z3 ses problemi

Sponsorlu Bağlantılar

dhampir57

dhampir57

Üye
Aynı sorun bendede var arkadaşım. Normal müziklerde ses güzel ama arayan olunca kısık geliyor. internetten çözüm ararken senin konunu buldum. Sanırım yazılımsal. Daha önceleri farketmemiştim pek arayanım olmadığı için :) . Bu aralar farkettim. Müşteri hizmetleride yazılım onarma tavsiye etti ama yapmak mantıklı gelmedi. Düzeltirler inş.

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun bendede var arkadaşım. Normal müziklerde ses güzel ama arayan olunca kısık geliyor. internetten çözüm ararken senin konunu buldum. Sanırım yazılımsal. Daha önceleri farketmemiştim pek arayanım olmadığı için :) . Bu aralar farkettim. Müşteri hizmetleride yazılım onarma tavsiye etti ama yapmak mantıklı gelmedi. Düzeltirler inş.

Aklina gelebilecek herseyi yaptim kardesim hepsi zaman kaybi guncellemeyi beklicez. :)

dhampir57

dhampir57

Üye
Halen aynı yaw

42064206

Üye
Arkadaşlar bendede kulaklık sorunu var. 3 gün önce sony Xperia z3 aldım fakat kulaklık tek bir şekilde çalışıyor oda kulaklığın üzerindeki tuşa basınca oluyor, diğer türlü kulaklığı okumuyor . Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

vookoo

Üye
Sorun donanımda, yazılımsal bir sorun yok, hoparlör üzerindeki mesh yani siyah bez parçası diyelim, su ile temas edince hoparlörü tıkıyor, meshi ordan sökmeniz gerekir, arkasında delikli metal bir parça var ben onuda söktüm, ses mükemmel oldu, hatta sesi kısıyorum fazla geliyor